Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pus-pus-pusinka

Miley fan !!!

Héééj,... už mám dost toho jak tu Mileynku akorát urážíte !!! Miley je BEST + Ashley Tisdale !!! a pokud je nemáte rádi tk sem nelezte ste už trapný !!! Miley je aspoň úspěšná, oblíbenáa něco dokázala tož se o vás nedá říct vy umíte akorát...
    ...POMLOUVAT...
    ...POM LOUVAT...
    ...A ZASE JEN POMLOUVAT...!!! *16* *8*
    !!!!!!!!!!! *13*
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*
  • Miley Cyrus

No to fakt nevim kdy se vysila koncert.Ale kdyby ste někdo chteli kontakt na Miley Cyrus tak napiste na e-mail Viki.Krej@seznam.cz.Čekám *14* *14* *14*
  • miley11cyrus

hm

no ale má talent
  • Pro "Eli (anonym)"..to chápu,ale tim spíš je pak lepší brát takový věci už s nadhledem ne? :)
    • Ano,takže už chápu,to cos tady napsal(napsala?)nebylo myšleno jako urážky ale jako vlastní názor.(a ten respektuju)
  • Kaja182
    Tak jo myslela jsem si že jste její fanouškové a nepíšete sem jenom tohle buď - Ona má ale hnusný vlasy slušelo jí to předtím - a nebo - Nezáleží trochu na tom jak zpívá než jestli má ostříhaný vlasy , to si říkáte fanouškové
    Proč do Prčic pořád řešíte její vlasy?????!!!!!!
    Pardon ale jsem fakticky rozčílená že jestli ještě jednou uslyším nebo uvidím slovo Miley a její vlasy tak vyhodím notebook z okna !!!!!
  • blog

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • EvaBlader
    Nemám nic proti Miley, líbí se mi její písničky, ale uznejte že to už přehání na ty její videoklipy se nedá dívat. Chová se jak b*tch.
    • mareksindy.bonior
      ale to je ta show být taková odvážená a chovat se tak to je luxus tak si uvědom:)
      • Mrs.Wesley
        Jo no..není to normální a ty taky ne..nebo to provozuje s doma!!??
      • svlíkat se a předvádět sex na podiu je podle tebe luxus a znamená to být odvážná ?? :D seš normální ?!? zajdi k psychologovi prosimtě :))
  • Nic proti Miley nemám je fajn,ale příde mi,že ikdyž už je dospělá a má svoji imič,že se chová jako coura a četla sem,že hulí trávu...
    • Možná bere i kokain nebo heroin.Kvůli tomu jejímu chování asi brzo její pěvecká kariéra skončí a začne kariéra prostitutky
  • aknellka

...

Vždyť Miley není až tak špatná.Každý má svůj názor,ale vemte si to tak,že kdyby neměla ostré lokty,ostatní by ji nelítostně převálcovali:(.....

Dnes má mít koncert spolu s kluky z Jonas Brothers,..ale prý je chudinka nemocná,tak prý asi nepřijede:(:(..Jenom ať se brzy uzdraví!:D
    • aknellka

Re: ...

Tak Miley nakonec na ten koncert jede..a pojede i s Noah:D..a Frankie tam bude taky...já bych tam tak chtěla být!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit