Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

HLASUJTE OMG !!!

achjoo.. miley už zase je v t-music chart na 4.místě... zase jí předběhla selena !!! *16* *16* OMG za selena mě už fakt štve.... pls lidi hlasujte
    http://www.t-music.cz/t-music-chart/
    miley si vaše hlasy zaslouží ne ?.... hlavně že je tdy 2 a půl stránky o blahopřání miley ... tak aspon všeci kdo ste blahopřáli tak aspon dejte hlas néé.. ? *9*
    *14* *14*
    • Re: HLASUJTE OMG !!!

se taky ukazuje, kdo je lepší ne???? asi ta vaše Miley není tak světoborná, jak si myslí:::XD
      • armenakos1

Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

sklapni... kdyby miley měla koncert v ČR tak by se ukázalo kdo je lepšíí.. *15* *8*
        • Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

do tý doby, než by ho tu měla Selena. Navíc M je slavná jen díky tomu, že hrála v HM, jinak by se jako zpěvačka neprosadila, v děství měla možná celkem dobrej hlas, ale te´d zní,jako-by kouřila krabičku za týden. Selena se vyšvyhla i bez toho, aby měla seriál, ve kterým by zpívala. to už něco znamená. Navíc M poslední dobou dělá spíš šou než opravdový zpěv
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

selena se také vyšvihla díky seriálu, tak nevím, co zase meleš, jojo, to se zase ukázal jeden člověk, co minul stánek s mozky,tudíž má ve své hlavičce prázdno nebo ho má, jen si nepřečetl návod k použití a tak ho nepoužívá...jedna z možností to bude, či, pokud mozek máš, umíš ho používat, tak proč sem píšeš tyhle věci? pokud vím, tak selena také zpívá jinak, než předtím, holkám se také mění hlas, takže pokud jsi to nepochopil(pardon, ty asi ten mozek fakt nemáš), tak nevím, co sem zase píšeš...
            • Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

Já na táhle stránce profil nemám, jako neznámá jsem úplně všude, protože mám s internetem špatný zkušenosti(mojí sestřenku docela hnusně vydírali). Jinak jsem měla přezdívky INKA, 4141M a nebo Marsííínka. Jinak, jak jsem řekla, kdyby jste se nazčali navážet do mé osoby, dávno by to skončilo. A pokud vím, tohle je stránka o MC, ale nikde se tu nepíše, že je jenom pro fanoušky. Abych řekla pravdu, je mi Vás vážně líto. Nejen že nedokážete dát dohromady souvislou větu, ale zřejmě trpíte představou o nějakém světě, který se rozkládá v mé zadní části těla. O velikosti mého IQ bych s Vámi ráda spekulovala, ale jelikož ani jeden z nás nemůže svůj názor obhájit tak, aby ho ten druhý začal považovat za správný, přestala bych psát prázdná slova. Pokud nědokážeš pochopit, jak jsem myslela svůj minulý příspěvek, možná by jsi měla víc přemýšlet.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

chceš reakci na tvůj příspěvek..... DI DO HÁJE I SE VŠÍM CO MÁŠ !! jde vidět že ani nemáš dost odvahy na to aby ses tu ukázala pod normálním profilem..jen jako "neznámá"... sorry ale souhlasím s hbdelfin... ty mozek máš ale nevíš jak ho používat... a co tady meleš cosi o Hitlerovi ?!! hej ty máš dost holka... vzpamatuj se... protože ty si první začala... že si vubec reagovala na naše příspěvky o miley.. takže jedinej kdo je tady blbej a bez IQ... seš ty holka!! a klidně si reaguj protože já si zareaguju znova a znovu tě pošlu do tvojí zadní části těla..!!! *8* *15* s pozdravem armenakos1 *4*

Správné i jsi nenapsala, protože tam má být a. Když napíšeš jinou hlásku, byť se to zdá dobře, dobře to není. Teď si bohužel opět potvrdila mou domněnku o tvé nemoci.
              Kdybych opravdu trpěla idiotismem, chovala bych se jako Forest Gump(pokud ovšem víš, kdo to je).
              Já to nezačala. Prvně jsem se vyjádřila k příspěvku jednoho z fanoušků, a i když můj komentář nebyl plný obdivu na M, nemůžete mi zakázat( což vlastně děláte) abych zde psala svůj názor. Jestli tohle chceš dělat, tak za pár let budeme mít další Hitlera. Poté jsem pouze reagovala na komentáře, které zde byly napsané jako reakce k těm mým. Poté jste se do mě začali vy navážet jako první. Pokud Vám to tak strašně vadí, neodpovídejte a všichni budou spokojení. Mě to ovšem náramně baví, protože je vážně legrace, vidět, jak si myslíte, že jste mě "setřeli"(je mi zle, že jsem práv napsala slovo jako nafoukaná nanynka co se snaží být "cchůl" fuj). Já jsem tady kritizovala pouze Miley, a dávno bych skončila, nebýt toho, že jste vy začali urážet mě. Kdybyste mě nenazvali jako tu holku bez mozku, vůbec bych se neozvala.
              Pokud budete ragovat i na tenhle přípěvek, já to neukončím. Takže pokud Vám to vadí, už neodpovídejte.
            • hbdelfin

dobře ty, hbdelfin...jen tak dál...

Má drahá, jestli ti vadí mé chyby, je to tvoje věc. Přání zaplnili- to je taky trochu divný. Přání totiž zaplnila. Poté česko s malým č. To asi taky nebude dobře co. To nemluvím o tom, že zřejmě numíš psát velká písmena na začátku věty ani ve vlastních jménech, že ano.xD
              S tou boreliozou je to pravda, ale to je jedno, stejně si budete pořád vést svou. Kdybych nepoužívala mozek, nejsem schopna si tady s Tebou psát, protože k čemukoli potřebujeme mozek. I k idiotismu, kterým zřejmě trpíš ty( to není nadávka, to je skutečné postížení, trpí jím lidi, kteří mají iq pod určitou úrovní.)
            • hbdelfin

překlep, tys to napsala s tvrdým! LOL *1* *1* *1* *1* *1*
            • hbdelfin

jo, a vyšvihla je měkké I! já jsem možná napsala nepochopil bez a, ale ty jsi napsala vyšvihla s měkkým I! LOL *1* *1*
            • hbdelfin

wow, silný příběh, borelióza...hm, tak ty ten mozek asi máš, ale nemumíš ho používat...nebo ti prostě nedošlo, že tady o žádnou selenu nestojíme! tak nás nech na pokoji!

Bohužel, byla jsem v nemocnici na vyštření a mozek prý mám.(Fakt jsem tam byla, měla jsem boreliozu a nějak se na to nepřišlo dřív, te´d už jí nermám, ale dělali mi nějaký testy, a taky jeden, kdy člověk musí spát, už přesně nevím, jak se tomu říká, ale kontroluje se při tom jak pracuje mozek, počítám, že by si všimli, kdybych ho neměla.) *7*
            • hbdelfin

hej, dobře ty, hbdelfin *1*
            • hbdelfin

jo, jseš záhadou vědy....

Ano, nikdo nepopírá, že se Selena proslavila v seriálu, jenže ne v hudebním, nýbrž v rodinné šou. To je trochu rozdíl. No, k tomu používání mozku: Kdyby jsi uměl(či uměla) číst, uvědomil/a by jsi si, že neznámá je ženského rodu, čili jsem asi ženského pohlaví- čili ti ve slově nepochopil nějak vypadlo A, že. A navíc, já nikde nenapsala, že se Sel nezměnil hlas. Pouze jsem napsala, že teď, když jsou obě už "dospělé" má hezčí hlas Selena. Jinak, kdybych tak nějak neměla, nebo nepoužívala mozek, asi bych nevyhrála pythágoriádu, nebyla první až druhá v matematické olympiádě(z 28), osmá v biologické olympiádě(z 21), nepřijali by mě jako redaktorku do školního časopisu, nedostala bych se na Gymnázium-(na přijímačkách jsem byla 4 z 36), dále by si můj bratránek(který má iq 139) nepovídal se svým profesorem filozofie o tom, jak si spolu povídáme o filozofických otázkách. Taky by mě asi nevybrali, abych jela na Eurorebus za naší třídu, společně s dalšíma dvěma klukama. No, jestli jsme tohle všechno zvládla bez mozku, tak jsme asi záhadou vědy, nemyslíš???? *7*

hbdelfin?? ta pokaždý...:D :) myšleno v dobrém..(:

zase boduješ, takovej stěr *3*

DOOBŘŘEEEE :-)))))
          • ajfika

Re: Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

Jenže ono to je trochu i o šou. Vem si Madonnu, Lady Gaga nebo Pink. Ty taky dělají šou, ony potřebují lidi zaujmout a ke slávě patří i šou.
    • Re: HLASUJTE OMG !!!

jistě Tome...=)))
      • armenakos1

Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

seš miláá... *5* *4*
        • Re: Re: Re: HLASUJTE OMG !!!

díky..=))
  • to choani je katastrofa to je uz prehnany uz ji nikdo nema rad kez by se zmenila zpatky a hlavne s tim chovanim
  • hbdelfin

hnědá verze? už neplatí

takže, byla jsem tam dneska znova, byl tam zase on *1* a pamatoval si mě *1* *1* no, každopádně když jsem došla k pokladně zaplatit CD, tak on takový-tak co ta tvoje majlííí....takhle to řekl *1* *1* no, a já na něj-takže už ne hnědá verze? a on-no, už ne...ale hele, jakto, že tady na tomto CD(vytáhl breakout) je taková...klidná a na tomto(vytáhl can´t be tamed) je taková...no, divoká, proč taková změna? takže jsem mu tam začala vysvětlovat, proč se asi změnila, ale že někomu se to líbí a někomu ne...načež on na to-ty jseš asi velká fanynka, co? a já-no jasně...a pak on takový-a máš ráda toho...malýho...jo, justina biebera *1* *1* já na něj chvilku tak koukala takovým tím pohledem, že si snad dělá srandu...a on to asi pochopil, protože se začal smát a řekl-uf, aspoň že mu nefandíš, poslední dobou potkávám spousty holek, co ho zbožňují i moje přítelkyně je do něj zazřaná...no a když už jsem byla na odchodu tak on takový-mně se tedy více líbí ta nová, je více sexy *1* *1* a začal se smát...prej potom takový-zase přijď, aspoň mám s kým pokecat *1*
    • jamila

Re: hnědá verze? už neplatí

Hmmm myslím že se klube další fanoušek *1* *1* *1* *1* ....
      • jamila

Re: Re: hnědá verze? už neplatí

a jen taková otázaka.... nebalil tě trochu *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

taky mi to přijde *3* *15*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

mně?! *1* *1* vždyť má přítelkyni *1* *1* ale je pravda, že je docela hezkej *1* *1* no, že bych tam šla zase zítra *1* *1* ale aspoň upustil od té hnědé verze *1* *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

přesně tak.. *14* *1* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

PRÁVĚ PROTO,ŽE JE MILEY VÍC SEXY NEŽ DŘÍVE,TAK BUDE MÍT VÍCE FANOUŠKŮ I U KLUKŮ,COŽ JE POTŘEBA. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • david16

Prosím

Prosím vás nevíte kde bych mohl stáhnout celou první řadu seriálu Hanny Montany v češtině kdyžtak mi sem napište odkaz. Moc dík *4*
    • mileyhilary

Re: Prosím

Jestli si to nechses stahnout tak se podivej na youtobe tam zadej hannah montana 1x01 a dale az 1x25 a dej v cestine to samy je i ve druhe serie
  • vhrk

Objevila se anketa kde se hlasuje kdo bude zpívat na Mistroství ve fotbalu v roce 2014 v Brazílii Miley je na 3. místě Bieber je na na 1. a demi Lovato na druhym tak hlasujte dejte tam vždycky 5 hvězdiček http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos a vymažte si mezery a de hlasovat i víckrát
  • Andrejka10
    můžu se vás na něco zeptat? byla miley někdy první v žebříčku? já jí videla maximálně druhou nebo tak. je pátá! njn ale hlavně že má nejvíc fans! její fanklub už má celých 9524 fanoušků! ještě 476 fans a bude mít celých 10000 fans!ale ted nějak musíme zařídit, aby Miley byla první a předehnala selenu, kirsten a roberta! *3* *3* *3*
    • No jasně že byla!!!!!!!!Shakyra byla taky někdy první v žebříčku.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Je to jedno ne?? *12* *12* *12* *12*
    • armenakos1
      joo! miley byla asi 2 měsíce na 1.místě a pak se to začalo střídat se selenou.... chvili byla miley... chvíli sel.... *5*
      no víš ono je to tím kolikrát za den se na kolonku miley cyrus klikne víš *3*
      • Andrejka10
        joooo dík *4* *4* *4*.
        • není zač Andrejko10 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Jako zpívá hezky,to nemůžu říkat že ne:-),ale jak byla pod dozorem rodiny byla hezká,dlouhovlaska,ale jak rodice-fuc, tak hrůza!,a lesba,lesbička se s ní stala,a už trochu to obleceni,z ní padalo!a začala se svlikat ve klipech atd.a už se mi i odhnusila!,a teď si pustím 1 pisnicku a stačí mi to:)na nakou svlečenou holku na kouli fakt 10 krát cume* nemusím!:-)
  • gabi123

Miley *6* *10* *6*

meles tady sracky!!!
    no a co, ze je slavna jen 2roky, co to s tim souvisi??? Nekdo ji proste rad ma a nekdo proste ne!!! zamysli se!!!
    Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14*
    • rockstar

Re: Miley *6* *10* *6*

si me asi moc nepochopila...ja rikala ze miley se behem 2 let stala nejslavnejsim tynejžrem(neumim to napsat)na svete!!!a ze avril za ty leta svy slavy nikdy nebyla tak slavna!!jo dobre avril je taky super ale ona je rockerka a miley popova princezna tak jak je muze te srovnavat??? *7* *7*
      • Re: Re: Miley *6* *10* *6*

teenagerem se to píše *4*
      • Re: Re: Miley *6* *10* *6*

miley je rockerka???? *15* to ste asi nikdy nesliseli rock
        • luida

Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

ona ale psala, že AVRIL je ROCKERKA a MILEY je POPOVÁ PRINCEZNA(to Mi ale ještě není)
          • Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

ani jedna z nich neni rockerka vy ste snad uplne mimo ste nikdy neslysely rock nebo co? *15*
            • honey15

Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

mám obě ráda, ale rock poznám ... Avril má sice chcilkama zvuk jako rock ale zpívá něco jiného :-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

jo avril spiva same sracky *16*
            • zvonda

Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

Až na to že Rock je Tvrdej i "měkej", a Avril zpíva ten slabší.. *3*
        • dianna114

Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*

umíš číst????
  • ....

Miley cyrus mám ráda, má hezké písničky. Ta její nová písnička : Can’t be tamed, je sice hezká, ale myslim, že jí víc sedí ty písničky před tím. Tak trochu hodně mě sklamala :(
  • hmm..

aspon se nauc pravopííís!!!!!!!!a pak tady někoho mužeš odsuzovat!!!!!!!!a to hrůza a děs bylo mysleno jak??a že michael je pro starší??možná ale je rozhodně nejlepší a já si mužu poslouchat koho chcu!!chtě nechtě být staráááááá *15* *15*
    • Re: hmm..

MOJE REC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit