Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skype na miley

SKYPE NA MILEY CYRUS
    http://www.facebook.com/page s/Miley-Cyrus-CZ-/120836141280117
    zaručuju pravostí *3* *3*
    • Re: Skype na miley

http://www.facebook.com/pages/Miley -Cyrus-CZ-/120836141280117
  • 3.serie

iserialy.sk je tam 3.řada hannah montana akorát je to v EN s CZE titulkama je to jinak super koukněe na to *5* *14*
  • allisonc

m

Co s ní pořád máte? Co dokázala? Já jí ani neznám, ale nechápu, proč každý na jehož profil se podívám má ve fanklubu tohle? Co vlastně dělá? Kdo to je? Vždyť je to dítě.. *9*
    • Re: m

PŘESNĚ je dítě někdo ji potřebuje skrátit prsty(víš jak to myslim)
      • Re: Re: m

Jo, rozumím a naprosto souhlasím.
    • Re: m

Co s ní pořád máme já nevim mam jí ráda protože krásně zpívá je hezká pomáhá dětem atd. a kvůli tomu že když se stala slavnou tak zůstala sama sebou a neděla hvězdný manýry.Co dokázala vlastně se proslavila jako Hannah Montana jinak nevim jestli by byla slavnou možná jo ale možná ne.Jo a má zajímavej život s ní by se člověk nenudil protože si ze všeho umí udělat legraci jo a za dítě bych jí nepovažovala bude jí 18

to ze ji bude 18 neznamena ze se uz konecne zacne chovat jako dospela

Jasně, ale BUDE jí 18, což znamená, že zatím je dítě. Dobře, ale takových celebrit je, které pomáhají dětem a i nějak jinak a každá celebrita nemusí dělat manýry. Vlastně nic moc proti ní nemám, ale myslím si, že si moc dovoluje.
  • je pravda že by se měla krotit a ovládat ale...je to celebrita je dospělá bohatá a dovolit si to může ;)
    • To je sice pravda, ale měla by trochu myslet na své fanoušky, že je tím může i odradit. Spousta malých holek ji mělo rádo jako tu příjemnou a vtipnou Hannah Montanu a teď se ty chudinky mají dívat na její nechutný fotky? Tohle si snad žádný její fanoušek nezaslouží. Je mi jich docela líto, protože mě být 10 let a tohle se stát s mojí oblíbenou zpěvačkou, tak bych z toho měla v hlavě asi dost pěknej guláš. A Miley by si měla uvědomit, že drtivou většinu jejích fanoušků tvoří právě malé holky.
  • mibob
    Já jí fakt nemusím a teoreticky souhlasim se všema narážkama, ale i s těma že jí vlastně neznáme. No, abych se dostal tam kam chci, že jí nemám rád sem řek teďka už jen že na tej fotce s tim psíkem je docela pěkně, pec i Miley.
    • mibob

Re:

Sorry, pes
      *1*
      • Re: Re:

hezké má štěňátka
  • hudgens

ÓČKO!

Čauky!!Dneska 22.6.09 je na óčku den s Miley!!:)
  • Tak tohle Miley už přehání!! Když už se proslavila jako Hannah Montana, tak má být normální... Ale to by ani nebyla Miley Cyrus, kdyby nezačala šokovat. Nesnáším ji a ještě víc nesnáším ten její děsnej účes a neustále vyplazenej jazyk
    Její ksicht vidím skoro každej den na netu a je to hrůza!!! To už je lepší Justin, kterej je sice furt vožralej, ale není tak divnej jako Miley Citrus. Miley "Citrus" Cyrus je prostě divná a tečka Justin Bieber vs. Miley Cyrus, tak je jasný... kdo je vítěz!! je to můj názor
    • Vím žě je to tvůj názor ale prostě změna patří k životu...ale Miley to trochu přehnala..:// *2*
  • us5fan

MIley with Očko

Dnes na Očku od 21:00 do 22:00 special klipy jen Miley Cyrus celou hodinu *4* *4* *3* *3* *15* *15* *1* *1*
  • --------

už by sme asi měli změnit tema vidim to tak:nevěřite mi,ale ja sem tam byla udělala koncert jen tak,před nějakym bytomim obchodem myslim mango butik nějak tak ale ja sem tam byla a viděla sem ju takže změnime tema *5*
  • Česká Miley

Tak tady máte českou Miley

www.libimseti.cz/...KrisTyy...

jsou to ověřený fotky, já myslím že jí je hodně podobná...
    • mkbh

Re: Česká Miley

proboha dyď to sou fotky miley. na to bych teda nikdy neskočila
    • _fans_niki_

mimochodem tohle je opravdická Miley...a né žádná holka co jí je podobná...kdyby ses podívala pořádně tak hned Miley poznáš...na netu se za ní vydává plno lidí...a je to trapné...protože si někdy lidi neuvědomujou že by třeba tady na českej serverech si nezakládala libimseti...je to blbost když píše česky...ona vážně česky neumí...
      • Re: Re: Česká Miley

No to neni pravá Miley to dokáže každej se vydávat za Miley a psát Hello.I am Miley Cyrus a takoví věci.
      • 12mileynka12

Re: Re: Česká Miley

presne
    • 12mileynka12

hm to teda keca za a tamta to neni zadna dominicka ale jeji segra brandy a jak muze mit stejnou matku jak ona tak jako je trapna ze se za ni vydava
    • Re: Česká Miley

Hee promin, ale ta fotka na tom skutru bo co tak to je opravdu Miley Cyrus protože vzádu sedí Noah Cyrus její sestřeička... Takže pochybuju že je to česká Miley......
    • 12mileynka12

me to nejde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit