Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

jjj

nesouhlasím s jacksonem *8*
  • hlásněte

Miley je 2x nominována na KCA tak pro ni hlásněte pls. http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote
    *3*
    • armenakos1

Re: hlásněte

3krát bych řekl ;)
      • armenakos1

Re: Re: hlásněte

favourite tv actress
        favourite movie actress
        favourite female singer

*3* *4* *14* *14* *4* *3*
  • Miley Cyrus je dobrá zpěvačka a herečka. Měla jsem ji ráda ale teď už bohužel moc ne.
    • Ani ja ju namam rada
  • Text Vašeho příspěvku *1* a jo miley cirus je dobrá.......
    ale moje nejoblíbenější zpěvačka to není...........
    lucie bílá je lepší o dost................... *2* *2* *2* *2*
    • Lucie Bílá je hodně divná a podl mě je o dost horší než Miley.. Já mám Miley ráda jako zpěvačku a její chování mi nevadí, konečně je sama sebou a to je lepší než něco předstírat.. Jenže někteří lidéto nedokážou ocenit
    • love007
      to je *4* *3*
    • love007
      *16* co ti je*e *7*
    • I Eva a Vašek jsou lepší.. *1*
      • *10* coo?!!
    • Prej Lucie Bílá je lepší jáááj :DDDDD
    • Mrs.Wesley
      To teda ani náhodou!!!Lucie bílá je pěkně praštěná!!!*10*
      • ale zpívá nádherně *3*
  • meteora

Miley

Miley bude hrát ve filmu LOL s Demi Moore a Ashley Greene.
    A taky to už je sice hodně dlouhá doba, ale Miley byla ve videoklipu Seventeen forever od skupiny Metro Station, kde hraje její bratr Trace a také tam byl její otec Billy Cyrus a Mitchel Musso.
    • ajfika

Re: Miley

Ty si teda blesk
  • Salvatorkaa
    Já Miley jako Hannu ani tak neměla nikdy ráda! Přišla mi trapná už odzačátku! Paruka -_- Bože! Jen se mi od ní líbily pár písniček: The Climb atd. Jinak tím to končí! Nechápu proč se nechala ostříhat, jasně, je to její volba, ale taky měla počítat že její fanclub klesne! Co si o ní pomyslí ty malý holčičky, který jí zbožnovali jako Hannu? Z poprocku přešla na Punk...Ale vím že má i tak další fanoušky, tak Vám váš názor nebudu brát, jen jsem tady napsala ten svůj. Tod´vše....adios!
  • kate.szv

Video

Hojky__Koukala jsem na youtube na video jak tam Miley hulí z dýmky /šalvěj/.... Miley se hodně změnila, ale taky na to má nárok... když jí je už 18 =) Nějaký lidi nechápu co jí odsuzujou, že se začíná oblékat trochu divoce nebo že má nějaký akce.... Ona je úúžasná <3 Je to její život ! =) Nemám snad pravdu ??
  • krecek150

Miley

Nehádejte se kdo si myslí že Miley je jak bych to řekla no prostě se jim nelíbí tak at se jim nelíbí některý to tam píšou jenom aby se bavili tak jim nedejte tu radost a těm blbejm lidem neodepisujte.A dál se bavte o Miley jako ste se bavili samo že v tom nejlepším dál.A nevšímejte si jich *4*
    • syndynka

jj (krecek150)má pravdu ty cos urazila miley že je pink lepší tak si to nech možná pro tebe a vůbec když se ti miley nelíbí tak co ji lezeš na diskuzi (fusafwe) *8* já patřím mezi miley nejj fanoušky a ty ju nebudeš urážet nebo vlezu na tu tvoji pink a už sem nikdy nevlezeš takže pro příště tady chcou všichni slišet že miley je nejjjjj a je n to je pravdo jo?? *5* *16* *15* *8*
    • hannah54miley59

jj♫
  • jessinka666

Holky

Ahojky holky jak pak se máte já jsem od Ashley a moc mám rád i Miley !Ale nemám ráda Vanessu a chtěla bych vás požádat jestli byste někdy nepřišli na Ashleynu dizkuzu a mohli bysme si dobře pokcat a potom mi zase k vám !
    A myslím že bysme si tak navzájem pomohli !
    Tak se mnějte bestovně papapap *14*
  • T-music

Hlasujte prosím pro Miley http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ ať vyhraje a ať je alespoň v první trojce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit