Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám miley ráda,a le už to přehání s tímhubnutím, už váží mín než 50 kilo! A podlemě ji ten nový učes nesluší
  • Andrejka10
    Mě to ted připadá tady kapku klidnějšíí....... *5* *3*
    • Ejki
      jojo,pokud tu není divná,jen mě zajímá,kam zmizel armenakos :DD
      • Andrejka10
        jojo mě taky *3* *3*
        • armenakos1
          pardon lidi, ale už 2 dny mám horečku....takže proto.. :///
          • Tak se brzy uzdrav :) Jinak bych byl rád, kdyby sis mě přidal na FB do přátel abychom se mohly domlouvat o Mils, a jestli tohle čte i jiný Smiler tak si mě taky přidejte... Jmenuji se tam: Danny Hnátnický .. třeba mě znáte z facebookovské stránky Miley Cyrus CZ ♥ a nebo z Miley Cyrus Mania CZ&SK .. Díky :)*
            • V pohodě.. Chápu to :) Nevadí ;) *3* Jinak se přidejte na tuhle stránku: http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888#!/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888b ..Děkuji ..Už valím.. jinak zítra budou výsledky Žebřík 2012, kde jsme mohly hlasovat pro Miley, tak držíme pěsti ať se umístí :) Dobrou Smilers *4*
            • armenakos1
              jj já tě znám s fb miley cyrus CZ, docela často si tam aktivní ale promin asi si tě taky nepřidám, v dnešní době, jako nic proti tobě nemám...ale tak mám tam docela důležitý věci na fb a tak... *13* *9*
            • Andrejka10
              sorry, ale nepřidávám si cizí lidi *3* ale můžeš aspoň vědět, že jsem taky Smiler *14* *3*
          • Andrejka10
            nejsi jedinej..:// mám taky horečku, ale i tak zkouknu diskuzi, horečku mám už od pondělka...a jsem ňák teď horkokrevná... *11*
            • Andrejka10
              já v jednom kuse zvracim, proto moc nemám čas zkouknout diskuzi, ale jednou za den se mi to podaří, i když pořád musim spát a pít blafy *11* *9*
            • armenakos1
              tak záleží taky jakou máš náladu že...mě se chce jenom spát a na notas fakt nemám náladu... *9* *13*
  • ???

tak to se divim že máš za jedna!!!!teds napsala diskosi!!!!!!!! *15* misto diskusi!!!!!!!!takže teprv hahaha *15* jo a nicky0012 nesouhláásím *15* *15*
  • sandy.velson

Smilezz

Miley mi příjde příjemná :) Zpívá hezky, má fajn styl a podle mě to není jedna z těch, co jí sláva stoupla na mozek, teada alespoň v rámci možností. No ale přiznejme si, že kdyby jsme se takhle proslavili my, taky bysme se cítili určitě jako něco trochu víc :) jen mě mrzí, že někteří lidi jí takhle nadávají a přitom je to jenom závist, kterou si neumějí přiznat. já ji nijak zvlášť nežeru, ale příjde mi, že má talent a není stejná jako třeba Britney nabo Lindsay(nic proti nim).
  • To tak :D :D proč asi chodila jenom s klukama a i kdyby byla les*a tak co
    Zalez ty homofobe kterej rád drbe
  • blick.tick.tock.takus

?

Kdy bude Miley v Praze netušíím. :( Nevíte to někdo ? *7* Kdyžtak prosím odpovězte. Děkuju..

Jinak si myslím že je to super zpěvačka, nikdy sem jí moc nemusela ale v poslední době jí můžu poslouchat pořád. :D
    • elis66

Re: ?

prý MOŽNÁ příští rok...ale neví to jistě....
      • nicky0012

Re: Re: ?

psALA jsem do redakce BRAVO!a tam mi řekli že nemají žádnéinformace o tom že by Mil měla být v ČR!ale že jejich redaktorkaKlára byla na WWT a mužeme se o tom dčíst v 2 čísle bravo v roce 2010!!!takže se sem nechystá takže to že tady bude příštírok je BLBOST!
  • hanamiley

Drby

No ale víte co všechny ty věci jsou možná jenom ty hollywudský drby.Co vy víte??
  • I love you very much and I like to watch the movie and seral hannah montana but I do not like your hair when you had long brown hair was a nice but now look terrible but I love you still love your beautiful songs of the masses because of the appearance and stop being te mit Board.
  • hannah54miley59

miley

ja mam rada miley a žadna hvězda(v mých představach)ji už nenahradi.ma upe suer pisnicky mě se třeba nejvíce líbí the climb,party in usa,7 things,hoedown throdown,lets get crazy,you get the best of both worlds..............je jich dost.ale vsechny jeji písničky jsou BEST!!!♥♥♫♪ *3*
    • Re: miley

Tak se z ní neposer
    • hannah54miley59

Re: miley

tak to teda kecas.nejlepsí je P!nk.miley je blbka uplna kravka.p!nk je nej a tak to bude.je nejoblíbenější!!!!!!!ale miley,pche,tu nezná ani vaše babička!!!!! *13*
      • hannah54miley59

Re: Re: miley

miley cyrus je NEJ p!nk je někde na žebříčku nějak tak 30.!!!!!!!!!!! *16*
    • hannah54miley59

Re: miley

super sry mam tam chybu
  • vypadala hezky s dlouhejma vlasama a jako brunetka....ted nic moc...nic ve zlém

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit