Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-destiny

sorry

trošku v tom jsou chyby prtž mi blbne klávesnice
  • miley je fajn. Ale jak to je s anorexsií má ju nebo ne... *8*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Miley a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    • tfpdaa

Re: blog-soutěž

omlouvám se...blog je zde: www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
  • Proč? Proč? Proč? Proč se tady vždycky oběví někdo kdo se tady začne hádat s pohodovýma lidma, který tady jsou snad od založení této stránky.....jestli se chcete naváže do Toma nebo do někoho jiného tak si nejdřív uvědomte že to k ničemu nebude... akorát si všechny rozhádáte a nikdo vás tady nebude mít rád .... proto vám radím dobře buď už se tady neukazujte a nebo se uklidněte a nechte nás na pokoji... NAZDAR *16* *3*
    • hbdelfin
      přesně, jako jo, každý může mít svůj názor, chápu, že někdo miley nemá rád a beru komentáře proti ní a chápejte, že my vám na to odepíšeme, protože si jí prostě hájíme, ale vy nemusíte odepisovat na naše komentáře, jen se pak vytvoří hádky...
    • Sorry, nějak mi nešlo se přihlásit....
  • miley hanna

Ahoj hana montano a miley mám tě moc ráda máš nádherné filmy písničky oči oblečení jsem tvoje nejnejnejnejnejnejnejnejnea dalších milion faninka ale zas tak velká že bych za tebe položila život o tom nepochybuj hahahahah a něco v krku hhaha to je tvůj film o malinách tvoje dominika gerbocová to jsem já co ti psala předtím ahoj *3* *14* *14* *3* *3* *3*
  • mcr1992

Koncert??

ahoj zajímalo by mě,co je pravdy na tom že Miley bude mít koncert v Praze v O2 Areně 3.6.2010..???..teda ja osobně o tom pochybuju..ale kdyby jo bylo by to fajn:)
    • Re: Koncert??

Taky jsem o tom slyšela.. Ale polovina lidí říká že jo ..a polovina že ne ... *13* takže vubec nevim :// ... Ale nejaka holka napsala,že jeji mamka dela v O2 arene..a Miley tam fakt bude..,jen to drží zatím v tajnosti .... Ale nevim nevim ...
  • juchů
  • hannah montana

ahoj zdravím všechny fanoušky hannah montana a hlavně miley je užasná herečka zpěvačka a určitě i holka *3* *1* *3* *14*
  • kontakt

ma nekdo kontakt na milez
  • mileyfans

Album

To album vyjde 31.srpna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit