Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlasování

tak hele už toho má dost je tu anketa kdo má rád miley at napíše proč a kdo ne tak at taky napíše *1* *1*
    • zvonda

Re: hlasování

Je prostě ve všem skvělá, je prostě nejlepší! Nevím co dodat *14*
    • medousssek

Re: hlasování

Miley mám hodně ráda protože na to že je tak mladá má velký talent jak na zpěv tak na tanec..
      Hannah Montana je uplně nejky film i seriál, strašně se mi líbí její písničky.. prostě Ashley Tisdale je pro mě na prvním místě a na druhém místě je Miley... Obě jsou prostě super
      • nicky0012

Re: Re: hlasování

já mám miley taky strašně mooc ráda je prostě nej hvězda na světe ještě s ashley tisdale!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: hlasování

já jsem na straně ano
      1.Miley Cyrus je nejj
      2.má pěknou postavu
      3.má ohromný smysl pro humor
      4.má dobrý oblečení v hannah montaně i miley i hannah
      5.má pěkný písně a vydeoklipy a je toho hodně *1* *1* miley je nejjjj ten kdo ju nemá rád je zlejj a napíšu nnowou žubní písem tak se těšte protože ráda píšu písničky a já nechodím na osobnost a potom ji pomlouvám jak vy fakt toho nechte to pomlouvání vás okrádá o čas ne? docela dlouhej příspěvek bolí mě z toho ruka miley je nejjj *3* *3*
  • hele ty MŇAU PŘESTAŇ říkat sprostá slova jaký by ti to bylo kdyby Miley
    urážela tebe nepříjemné nebo by ti to bylo jedno ale já bych hlasovala pro nepříjemné uznávám že se Miley změnila ale je to její život Ať si dělá co chce vy jí přece nerozkazujete co má dělat nebo nad ne?
    Na vzhledu nezáleží zajímavější je jak zpívá a mě se líbí jak zpívá tak ji nekomentujte! a na Miley se mi nejvíc líbí že má super vlasy, styl
    super písničky a vypadá nebezpečně (docela) *3*
  • Všecičko nejlepší k narozeninám hodně štěstí zdraví a hlavně chuď do života mám tě moc ráda a strašně moc se mi líbí tvé písně tak piš dál a dál *14* *3* *14* *3*
  • fanmileycyrus

miley

miley je super já jí mam hrozně ráda. *1* *1* *1* *1*
  • Ano, možná že se změnila, ale mi se líbí taková jaká je... Písničky má lepší než předtím, a už to není Hanna Montana *11* . A ti co si myslí že vypadá hrozně, podívejte se do zrcadla...( Nemůžu vás soudit, neznám vás, ale nemusíte závidět).A navíc, jak můžete tvrdit že je hnusná když byla zvolená nejvíce sexy ženou světa roku 2013 -.- A to jak se chová: Jak jinak se chcete zbavit štítku Hanna Montana? Prostě už dospěla, a chová se jak chce ona a ne nějací týpci z disney channel...
  • 12mileynka12

monikasmajlo

hele ty monikasmajlo nebo co nechapes i co tu de jo jasan smites jasan
  • devilishsmile

jak to s ní mám já?

dala jsem to zde jako odpověd na jednu otázku, co je na ni tak uzasneho? a rozhodla jsem se že to zveřejním i zde, doufám že budete mít nejaké ohlasy k mojemu názoru..:)..ono,každý na to musí přijít sám,jak komu sedne..já jí miluju..samozdrejme jako umělce..:D..ale i jako člověk je pro mě užasná a je pro mě vzor, někomu třeba nesedne, komu taky všichni sednou..ale..pro mě je uužasná..dostava mě vším!..a miluju i její chyby..protoze nikdo není dokonaly..ale kdyz clovek nekoho obdivuje..i tohle přehlídne..protože alspon vime, ze je jenom clovek jako my ostatní..:) <3..MILUJU MILEY CYRUSOVOU..JEJÍ CHOVÁNÍ,AT UŽ JE JAKÉKOLIV, JEJÍ HUDBU, KTERÁ JÍ VYSTIHUJE, KTERÁ KEMĚ PROMLOUVÁ,JEJÍ STYL..KTERÝ JE ÚŽASNÝ, KDYBYCH MOHLA HNED SE TAK OBLÍKNU..ALE ONO miley sice řeší celý svět, ale každý to svým způsobem chápe, jemže,oblíknout se tak já,která není žadna celebrita,kazdy by si řekl že jsem jak děvka, to je to samy jako Lady G. ona se nejak výstředně oblíkne, a vsichni jí obdivují, oblíknou se tak někdo z nás, všichni řeknou že jsme bázni..:)
    • armenakos1

Re: jak to s ní mám já?

jj máš pravdu.. *4* ale myslím že to trošku srovnáváš spíš holčičím způsobem (myslím tím že by ses tak oblíkla kdybych mohla)..... lepší je to psát to obecně... ale jinak s tebou naprosto souhlasím *3* *3* *4*
      • devilishsmile

Re: Re: Re: jak to s ní mám já?

Oprava heart..:D videt me moje učitelka angličtiny tak me zaskrtí..:D
      • devilishsmile

Re: Re: jak to s ní mám já?

no, tak že jo..kdysi se mi její styl jak začínala nelíbil..ale i tak bylaa moje best..:D..ale ted?!..ho má užasný.a já jsem milovnice oblečení..:D:D..no, stejne si myslim ze to bylo celkem vedlejší..no..to je jedno..ale..proste se mi libi jeji oblečení třeba v klipu WHO OWNS MY HEARD se mi strasne libily její hadry..:D..ale taky jak mela ty vlasy v té síti a to oblečko k tomu..<3 no to bylo take tema o oblečku tedkom.. no..to je jedno..:D:D
  • miley11cyrus

.

*1* *1* hahahaha ona je dobrá aspon v životě něco dokázala *13*
  • Ona je dobra herecka i zpevacka a to jak se obleka je jeji vec *5*
    • ehm, špíš jak se NEOBLÉKÁ :D
      vzpamatuj se prosimtě -_- *7* *6* *1* *2* *15* *10* *9* *8*
  • janicka-smiley

Can't be Tamed

http://uk.eonline.com/videos/v53035 _miley-cyrus-cant-be-tamed-video.ht ml

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit