Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

i love miley hannah

Hele lidičky,miley cyrus jezdí po světě,ale jezdí jenom tam,kde visílají disney chaneel.tak asi příští rok by měla přijet do ČR.a zase praha,tesla arena.u nás se bude vysílat disney chaneel 19.září. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • missmartinqa

Re: i love miley hannah

lol proc neprijede treba do brna..XOXOXXOXOXOXO..zase blba praha..nic proti prazakum.XOXOXOX
    • prochazkovalenkalenka

Re: i love miley hannah

Až příští rok?? To nemůže přijet dříva ?? *9* *7*
  • dantana

miley ma noveho kluka

miley ma noveho kluka jmenuje se lian kouknete se na mileycyrus-online.co.uk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miley ma noveho kluka

jakozhe to není vůbec pravda!!ona chodí s nickem to je jasný!!ten lian (nebo jak se to píše) je jenom její kámoš který sní točí ten film The Last Song *3*
  • stránky

ahojky mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • hehhh....

co nani vidite????????? dyt neumi ani zpivat!!!!×D×D×D×D×D *9* *9* *13* *13* *13* takze fakeeeeee *8* *5* *4*
    • destiny-hope.cyrus

Re: hehhh....

a ten tvuj rap zpívání je???? miely zpívá krásně ty tvoji to jen tupě odřílávaj!
    • destiny-hope.cyrus

mno ani se nedivim že se ti nelíbí písničky miley ty s rytmem a šmrncem když posloucháš samý rapování *9*
    • destiny-hope.cyrus

víš ale někomu se hold líbí její zpívání a jim (nám) to z hlavy nevybušíš...takže sem nepiš co na ní mame ae spíš by bylo vístižnější kdyby si sem nic nepsala *5*
  • prosim!!

prosim zeptejte se ji nekdo na skype na email dekuju moc *9* *9* *9*
  • jakto

hele ale jak ma miley to nove album robot tak na tom tracklistu ma pisen are you ready ale tu prece nazpivala jako soundtrack k hannah montana 4..jak to?dik predem za odpoved *4* *4*
    • Re: jakto

no asi se spletli........
  • kate45

kate

*16* někdo tady psal že neumí zpívat live....stim naprosto nesouhlasim.....stahla sem si jeji pisničku Robot kterou zpivala na tom festivalu..takze ji mam live a kdyz sem to poslouchala ve sluchatkach tak sem byla dost překvapená jak ta písnička zní užasně na to že je live.....jenom 2x sem tam slyšela že se blbě nadechla..to je vše....a to jak tady někdo psal že funí do mikrofonu tak promin ale to ma jako zadržovat dech?? dyt tancuje a ještě zpívá...! a muj kamos miley nema rad a řikal že písnič cant be tamed se mu začala líbit až když ji viděl live na Britsh got talent....a nikdy ta písnička nemůže bejt stejná jako originál....a třeba mě se mnohem víc líbjej písničky když sou live...zní to podle mě líp....!!!!!! takže ty kecy že neumí zpívat live bych vynechala....a taky už dejte pokoj stim že někoho kopíruje...tady je vidět kdo je ještě pořád malej smrad a nedokaže se vyrovnat s koncem Hannah a stim že už Miley neni děcko..!!!!!!!!!!
    • Re: kate

Takže podle tebe jsem malý spratek co? *5* Dobře řekněme nějaký se ji poved ale co ty poslední Jako třeba ten v Madridu? *7* *1* Myslím že bych o malej spratcích pomlčela protože ti sem na diskuzi nemůžoou protože to máj určitě zakazaný když zjistily jejich rodiče že jejich idol se chová jako štětka xD A mimochodem nesnáším ji protože kopíruje můj idol Lady Gaga ... od ní se mi líbyl ten film the hannah montana movie (či jak se to píše)
      • kate45

Re: Re: kate

já napsla smrad ale to je detajl..:D a to spíš rodiče jak tady píšeš musej bejt natčený když jejich děti maj za vzor Lady Gaga....a nechapu proc by nekoho měla kopírovat jo..ono kdyby si nesledovala jenom L.G. tak sis dávno všimla že tenhle styl v Amrice prostě letí....a nemuslea si tady ted kvákat že někdo někoho kopíruje se vsadim že když vidíš něčí new klip tak hned hledáš to co se podobá L.G. *ubohost*...
      • Re: Re: kate

Nevim, kde si slyšela že by rodiče dětem zakazovali chodit na diskuzi ;-) hele nevim jak to máte doma,ale nikdy sem neslyšela že by rodiče zakazovali takovou věc kvůli nějaký debilitě proč by jim kazili jejich dětský sny proboha jsou to děti u vás doma to musí bejt pěkně divný nedivím se že tady pak píše takovou debilitu která nemá ani hlavu ani patu napíšeš že se ti líbil film Hannah Montana:the movie a pak napíšeš že nevíš jak se to píše hele tak fakt nevim
        • Re: Re: Re: kate

Sorry, ale nejsem člověk který ji tak zbožnuje tak jsem si tím nebyla jistá .... *9*
  • olinkaaa19

Je nejlepčí!

Ahoj! Já Miley úplně zbožňuju hlavně v Hannah Montana!!! *3*
    • Re: Je nejlepčí!

moc moc moc se omlouvam ja mam miley cyrus moc rada je bajecna to ze ma jit nekam nebylo na tebe ale na toho kdo mel nadpis debil serus at de do prdele *13* *13* *13* jinak je miley bajecna *4* *4* *4* *3* *3* *3*
    • Re: Je nejlepčí!

ty di radsi nekam *16* *16* *16*
  • Miley a sex ve městě 2

A jestě nehraje hlavní roli ok hraje samu sebe více info:http://www.bravogirl.cz/news/6 24-miley-cyrus-sex-ve-meste-2
  • smileyteri

Anketa

Napište mi jsem do pošty jestli se vám líbí Miley Cyrus a proč? *4*
    • Re: Anketa

proc bys me ti to mely psat?kdyz ji mame radi tak ji mame radi a nemusime to vypisovat...
      • smileyteri

Re: Re: Anketa

Já jenom dělám anketu kolik lidí ji má rádo a kolik ne a ty se do toho míchat nemusíš jestli nechceš tak to tam nepiš, nikdo tě o to neprosil až to tam napíše ten kdo se chce tý ankety zůčasnit a ty to být nemusíš jestli nechceš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit