Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin

blbnou osobnosti

asi jste si všimli, že osobnosti poslední dobou blbnou... štvě mě to, nic nejde *9* *9*
    • Re: blbnou osobnosti

jo je to hnusný ani přihlásit mě to nejde *8*
      • hbdelfin

Re: Re: blbnou osobnosti

je to děs *10*
  • charmedka-jana

miley je nej

Miley je super zpevacka
    je zanam po celym svete
    a slava ji jeste zdaleka nestoupla do hlavy - coz je obdivuhodne
    je super patri mezi moje nejky zpevacky
    (sorry za hrubky)
    • Re: miley je nej

JJ je super mam jeji cedeceka a asi5 nebo 6 hah *15* *3*
  • Miley Cirus je pěkná holka,ale nechápu proč se ostříhala a je nestidatá vlasy má fájn ale ted se my moc nelíbí je my jí dost líto.
    • když tak CYRUS s tvrdým ''Y'' *12*
      • Nejen Cyrus, má tam chyb v i/y jako maku *7*
  • nechapu jak se z hodny krasny mili holky mohla stat zla hnusna nevichovana a neprijemna holka ktera pomalu straci fanousky
  • ahoj, jíte banány?
    • jojo pomeranč jsou fajn :D
    • já jen, že doma pořádám velkou banánovou párty, takže všichni plís přijďte :) už se na Vás moc těším zlatíčka, bude to fakt cool :-* :)) ♥♥
      !!!BANÁNY FOREVER!!!
      • ...
      • :))) MUCQ :* *14* *14*
        ♥♥
        ;))
    • Mrs.Wesley
      Jo miluju je...mňam
  • Zdravím :D Nebudu soudit jestli je miley skvěla zpěvačka ,skvěla holka a jestli má talet,nebo jestli někoho napodobuje ..!Já si myslím že talent určitě má ,a že je to moc pěkná holka .!Ale bohužel si začíná plést svět šoubiznisu s POR.. kanalem ,nikdy jsem tenhle typ neuznavala a ne jen v tohle případě a není to pro to že mam ráda jiný žanr hudby ,jednou řekla moje neoblíběnější zpěvačka amy lee před x (Chci být královnou rocku ,né královnou sexu !)a proto si myslím že by měla prodavat jen svůj talent *3* je to můj nazor a ten mě její fanoušci asi sežerou *3* *15* hezký den všem
    • přesně
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Miley Cyrus , you are the best of the world. *4*
  • Aha, takže nový trend je houpat se nahá na kouli, olizovat kladiva, líbat se před novináři s holkama apod.
    V tom případě jsem asi zaostalá. Dává velmi krásný příklad dětem. Její opožděná puberta, sklátí i ostatní děti! Na její koncerty by měli chodit děti starší 15 let, protože jestli na svých koncertech dělá ty hnusárny co dělá běžně tak jí opravdu patří můj potlesk. Miley se chová jako laciná děva(a ne, děva není sprostý slovo)! Ukazuje své tělo, které ovšem zajímá všechny muže(výjimka se najde).Nebudu se divit jestli se z ní nestane striptérka nebo prostitutka! Pokud tady paní olizovačku kladiv tohle okamžitě nepřestane bavit, neskončí to sní dobře!
  • miley11cyrus

tt

jo je nejnejzpěvačka na celém světě *14*
    • Re: tt

to je pravda
  • Bottom of the ocean

Nevim proč to píšu právě teď, každopádně jsem si uvědomila jak moc je písnička Bottom of the ocean krásná!!!!♥♥♥♥♥♥♥
    • sweet.anne

Re: Bottom of the ocean

Jj, ta je upe nádherná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit