-
Film
HANNAH MONTANA - THE MOVIE
http://filebase.to/files/716 349/crux-hh_www.movieinfo.blog.com_ .avi#
Tu mate movie a neurobte sa. *3* -
MILEY
ahoj najdete tu rozne fotky miley.. novéé aj staré ktoré tu nie su
http://www.facebook.com/album.p hp?aid=13137&id=100000103557607&l=b e901d3169 -
jsi mi ukradeny (a)
je mi jedno co si ale jedno vim hned jak sem si precetl ty sprostarny nemas to v hlave v poradku *15* *15* *15* *15* -
Rychle Klasujte pro Královnu Miley
ahoj... jsem tu zase hlasujte zase pro miley!! Selena je ve vedeni.!! rychle hlasujte..MILEY..!
odkaz: http://www.q102.com/pages/teen-queens/ -
-
Re: Rychle Klasujte pro Královnu Miley
bezva selena nesmí vyhrát -
-
Re: Re: Rychle Klasujte pro Královnu Miley
je to vírovnané přesně hlasujte pro miley *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Jo, zpívá hezky, ale to chování?
Pomysli na rodinu..Na sestry..Jestli je pravda co se Ti v děctví stalo, rodina ti pomůže a vždy tě podrží..Jdi za tím, koho považuješ za nejlepšího přítele..:) Za tím kdo tě chápe a pomůže ti i v tom nejhorším..Ale změň se :)
PS: jestli si to čteš, udělej si vlasy které jsi měla dřív ty krásné DLOUHÉ HNĚDÉ :33 Prosím :( -
Ale já vidím, že když je tady čím dál tím víc lidí, že je tu větší a větší hádka. Jestli chcete takhle pokračovat, tak ale beze mě. Ani nechápu uživatele typu ani0. Je hned od vidění poznat, že miley takový špičky na prsou nemá...kapišto??!? *16*
-
-
nemá?!tys jí tam koukala?!a navís vše se dá schovat pod podprsenku!
-
-
jasně že nekoukala, za koho mě máš? ty ani nemůžeš dokázat, že je to mileyina hlava!! *16* *16* *16*
-
-
a ty můžeš dokázat že to není její hlava?
-
-
jo tím že se "normální" člověk podívá a vidí že je to přidělaný :D :D
-
-
-
-
-
haha! založila jsem si účet a celý víkend jsem studovala Miley Cyrus alias Hannah Montanu... viděla jsem asi 40 dílů z toho celou čtvrtou sérii a na vaše doporučení i hodně ze třetí... a musím vám říct, že názor jsem nezměnila... Ikdyž se mi seriál začal docela líbit, výkon Miley je hroznej... V první sérii byla hrozná, ale to bych unesla, protože byla mladá... Ve druhé sérii byla znova hrozná, její dětská roztomilost odešla, zestárla a její herecké "schopnosti" zhrozněly. 3. série, musím říct, že jí to vážně sluší a z ošklivého káčátka, jak na mě působila v první a druhé sérii se začala vyvíjet krásná holka, ale hraní opět hrůůza!! Hrozně artikuluje, tak přehnaně! Ve čvtrté sérii ji to zase slušelo, hraní se zlepšilo, možná protože hrála mezitím v The Last Song... Když jsem se potom podívala na její "rivalku" Selenu Gomez, tak Selena umí hrát o hodně líp ( ale zase její zpěv je hroznej )
Teď ke zpěvu... první deska - Taková oddechová, největší pecky jsou Start All Over a G.N.O., teda aspoň pro mě, její hlas je ještě takovej dětskej.. Druhá deska - Uplně jsem si zavzpomínala jak jsem Breakout měla ráda v roce 2008, když mi bylo 13... Její hlas se hodně změnil, nejhezčí písničky jsou These Four Walls a Simple Song, pak se mi ještě líbí Fly On The Wall a Goodbye... Třetí deska ( nebo taky EP, že?!) - znala jsem The Climb, Party in the U.S.A a z toho filmu When I look at you... Nevím proč je Party in the U.S.A titulní písnička, je hrozná... její hlas se mi zdá horší než v Breakout, nevím čím to je, možná to byla mutace, nebo já nevím, ale přijde mi, že v The Time Of Our Lives zpívá strašně. No a Čtvrtá deska - aha, tak to je p*ůser.. Jediná písnička, kterou můžu poslouchat dokola je Liberty Walk - jinak je to děs.. používá auto tune a pomalý písničky jsou až moc sladký.. no fuuuj!
A živé zpívání? kdybych to měla zhodnotit po rocích tak 2007 - docela ujde, 2008 - nejlepší rok, pěkný, 2009 - The Climb hezký a Party in the U.S.A - no divný, http://www.youtube.com/watch?v=2w7uX_a_D7U - tohle se jí teda nepovedlo, to její ječení je příšerný... 2010 - Ale jo, Can't be tamed jí docela jde, no a ty její sladký písničky jsou na živo ještě horší... 2011 - toho jsem moc neslyšela, ale její cover na turné Smells like teen spirit byl děs, já tedu Nirvanu nějak neposlouchám, ale to bylo fakt hrozný...
Celkově - Má hezkou postavu, Ikdyž se jí začína kulatět a v obličeji teď trochu ztloustla, křivky jsou sexy... Četla jsem kousek z knížky, šikana je fakt svinstvo, nezažila jsem, nevím jak moc velký zážitky to nechává, ale jestli se potom bála chodit po chodbě, tak asi velký... Její styl oblíkání na koncerty se mi líbil, až na letošní tour, některý modely byly jak z bo*delu... Škoda vlasů, ta barva a střih co má teď se mi vůůůbec nelíbí.. *3* -
-
Ocenuji te *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
takže k hannah montaně..... možná jde prostě o to že ti tento styl humoru nesedí.. to je asi vše... a když si zaobraná nad tím jak si myslíš že je v hannah montaně hrozná tak tímpádem i dáváš do úpadku Miley Cyrus....a k té artikulaci.. v tom je právě to víš.. že to dělá přehnaně! a k Seleně... víš ono je rozdíl mezi seriálem Hannah Montana a Kouzelníci z Waverly a taky je hodně velkej rozdíl v chování a postojích samotných postava.. a o to právě jde.. *6*
Ke zpěvu.... na to ti nemám co říct.. protože mě se její hlas vždycky líbil.. líbí a bude líbit... má takovej zvláštní hlas... prostě jedinečný.. a právě miley zpívá nádherně pomalé písničky a jsou upe nejlepší.. ikdyž radši mám ty její rychlejší ale pomalejšíma nikdy nepohrdnu... *5* a ke albu "can't be tamed"... nesouhlas s tebou velikej... pro mě je album "Can't be tamed" sladká tečka za koncem obalu hannah montany a začátku pravé kariéry Miley Cyrus!!!... upozornuji.. MILEY CYRUS!!!! *5*
Živé zpívání... po tomhle odstavci už fakt nvm co si mám o tobě myslet... chvíli to podle tvýho psaní vypadá jak kdyby se ti miley líbila dřív jako když byla ještě v hannah montaně ale pak zase že ne... jak já vidím tak ty máš v hlavě pěkně humbuk holka... jestli se ti líbila miley dřív když vydávala album breakout tak prosím... poslouchej si dokola album breakout ale musíš si uvědomit to že miley je ted stoprocentně lepší.. ale bohužel s tím ty máš očividně velkej problém... *12*
pomalý písničky zpívá nejlíp.. zní o hodně víc líp než nahraný ve studiu k albu....
každý zpěvák si občas přihodí nějakej ten cover a taky se mu vždy nemusí povést tak nemusíš hned urážet co všechno je hrozný... ty joo ted sem si uvědomil podívej se kolikrát si napsala něco negativního.. tys ji měla někdy ráda ????!!!! :D :D :D :D dovol mi abych se zasmál.. :D :D :D
A celkově... Miley má nádhernou postavu.. není aspon vyhublá jak některý celebrity... vypadá ted konečně jak pravá ženská... ne jak nějakej poblázněnej teenager... jo a to její oblíkání jak ty říkáš "z bordelu" právě přitahuje tu mužskou část fanoušků víš.. tím že ukazuje jaký má nádherný tělo.... A zhodnocení.. nikdy si miley neměla opravdu ráda... kdyby jo tak se ti líbí pořád aj přes všechny změny kterými prošla... ;) *5* *6* -
-
Nikdy jsem neřekla, že ji nemám ráda a ani jsem neřekla, že ji ráda mám.. Promiň, ale ty jsi tou láskou k Mils už zaslepenej... Kouzelníci vs. Hannah ? Oba si hrajou na sitcomy, a ani jeden se mi nelíbí... Ale Selena je pro mě prostě lepší herečka...
Navíc, jsem neřekla, že má hroznej hlas, je zajímavej... Mě se prostě ty nový pomalý písničky nelíbí, nesedí mi k ní.
Bohužel Miley bude spojována s Hannah Montanou, možná navždy, možná ne... Vzhledem k tomu, že tento rok se Miley nějak nepředvedla půjde nálepka Hannah Montana dolů pomalu... Nemusíš mi pořád zdůrazňovat rozdíl mezi Montanou a Miley... Já ten rozdíl vím...
No tak jestli mi řekneš, že zpívá na živo úžasně tak se asi začnu smát :DDDDD Taková Gaga, nebo Christina Aquilera nebo třeba Demi Lovato - ty umí zpívat na živo dobře... Řeknu ti to takhle: Miley sucks now... Ne fakt... Když si srovnáš jak zpívala před lety a jak zpívá teď, uslyšíš velkej rozdíl..
Jo a ke kostýmům, třeba ty z letošní tour, ten se srdíčkem, nebo ten jak tam střídala ty dvě bundy - ty jsou pěkný... Ale třeba ten fialovej s tou "hůlkou" tak to je hnus -
-
*15* *15* *15* *15* *15* prej Lady Gaga umí na živo zpívat dobře... možná tak na jednom koncertě za dva roky... promin ale tomu se fakt musím zasmát... lady gagu mám rád ale zpívat na živo neumí ani za nic... akorát používá autotune a k tomu se "snaží" něco zakrákorat... miley ikdyž má vždy s sebou vokalistky tak jde slyšet že fakt zpívá ona..!!
*5*
tak když ti ty pomalý nesedí tak co my s tím máme jako dělat ??? tak si dokola poslouchej ty co se ti líbí no.. mě je to víš kde!!! *12*
Ty už fakt nevíš co bys řekla máš to v té své kebuli tak popletený že prostě nevíš co meleš..!!.. já nejsem žádnou láskou k miley zaslepenej.. já narozdíl vím co není a co je hnus!! *12* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A
http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=ZHrMflS493I
http://www.youtube.com/watch?v=xl0N7JM3wZk&ob=av2e
- Najdi mi video, kde zpívá falešně... Já Lady Gagu nemusím, ale musím uznat, že live umí zpívat hoodně dobře...
I Miley zpívá dobře, ale některý písníčky ji prostě nesednou... -
-
proboha lucinečko nereaguj na starý příspěvky, nikdo ti na ně reagovat nebude. *3*
-
Tak tady vložím komentář,k označení falešného spívání:Tak já si osobně mislím,že v té první a druhé písni spívá falešně.Ale taky si mislím že ve všech písních spívá falešně........Jo a taky si mislím že něké písně k Miley nesednou......Ta prostřední písen k Lady Gaga už vůbec nesedne,neš některé k Miley *4* *4* *4* *4* *4*
-
koment k prvním dvou odkazům: jj když zpívá s pianem a v klídku tak to zpívat umí no... ale když se pohybuje nebo chodí tak to v 75% nezvládá.... *5*
třetí odkaz: asi jeden z těch lepších live vystoupení při kterých se i hýbe... *5*
čtvrtý odkaz: tohle je přesně ono... hlavně při tom refrénu.. to prostě slyším ten autotune + vokalistky... kdyby to dávala sama tak to zní děsně... u lady gaga jde o to že ona prostě na podiu moc poskakuje a tančí a pak nezvládá pořádně zpívat.. když si sedne k pianu tak to ano.. to jí jde... to uznám.. *5*
a ty mi prosímtě najdi video kde to miley nesedlo... *7*
-
-
-
-
armenakos1 ty to teda rozjíždíš. Jen do toho! *2*
-
-
-
?
Hééj lidi.. Nevíte teda, jak to je s tou Miley v Praze? *7* -
-
Re: ?
Ona má jet do Prahy?? *7* -
-
Re: Re: ?
No je to v novinkách, tak právě zjišťuju, jestli je to pravda. -
-
Re: Re: Re: ?
A kde v novinkach? -
-
Re: Re: Re: Re: ?
taky newím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
mno byla by to parada kdyby miley prijela do prahy.
-
-
Re: Re: Re: Re: ?
No tady, na jejím profilu
-
-
Re: Re: Re: ?
já o tom nic newím
-
-
-
-
last song
Ve filmu The last song zazní i nová písnička I Hope You Find It a je úplně booží *1* -
niley
me se ten jeji liam nelibi,myslim ze se k sobe nehodi s nickem to bylo lepsi a ten gaston s ni chodil jenom proto ze je slavna jinak nevim co by na ni videl,mohl by mit tucet holek tak proc zrovna miley... -
-
Re: niley
jo s nickem to bylo v poho byli i stejne stary ale ten liam je nejakej divnej je mi nesympaticky a ten justin s ni fakt chodil kvuli slave miley se s nim kvuli tomu rozesla! a stejne byl starsi o 4 roky ja vi ze to neni moc ale stejne ji bylo pouhych 16. *4* *15* -
-
Re: Re: niley
hm,presne,ten gaston se mi nokdy moc nelibil,ale liam mi nevadi,kdyz je s nim stastna,tak je to jeji vec, ja jsem hlavne rada,ze nechodi s gastonem,ale nejlepsi byl nick
-
-