-
t-music
ale no tak, hlasujte pro miley na www.t-music.cz, miley je na 3.místě, což není zrovna dobrá pozice pro její super videoklip a oproti minulému roku, kdy zářila klidně několik týdnů na 1.místě..., tak hlasujte -
-
Re: t-music
to je v pytli... tož lidi hlasujte dopytle !!! *8* *3* *3* *4* -
-
Re: Re: t-music
hlasuju každej den....:P :D mě jde o to aby vyhrála...no ikdyž...když to upřesním...tak každej den ne...:( podle toho jak se sem dostanu...:D
-
-
-
jj
je jsem byla taky na filmu a taky jsem malem brecela u toho jak si sundala tu paruku pred tim travisem v tech dverich -
Možná se teď Mils chová jako dě***, je trapná atd. Ale spíš než jí je mi líto vás. To vám jako není trapný psát dokola jedny a ty samý hejty ??? Dřív to tady bylo fakt bombový, byli tu fajn lidi a kecalo se o všem možným. Ale teď sou tu jen trapáci, co blábolí o tom jednom. Chápu, že Miley nenávidíte, ale nemohli byste dát prostor nám fanouškům?
-
-
Chová...:)) ale nic proti ni nemám, je to fajnová osoba a hudbu má moc pěknou ;)) Sou to trapáci proto si jich nevšímám ;))
-
-
Já si osobně myslím, že by se Miley mohla zklidnit! I když je zase pravda, že jsou celebrity, které se zviditelňují slušně a kvalitně ( to je dobrou hudbou, hereckými výkony, charitou ) a celebrity, které zase nevkusně a neslušně ( to je třeba Miley ). Ale co, byznys jako byznys a očividně se to spoustě lidí líbí, jinak by Miley nebyla stále tam, kde je. Můj názor
-
caw
miley je supa! -
Je vážně dobrá zpěvačka, ale její chování je fakt na nic.Když tak koukám na její starý videoklipy, filmy a seriály chce se mi brečet a strašně mě mrzí, že už od ní nejspíš nikdy neuvidim nějakej užasnej film, kterej by mě snad nikdy neomrzel. Občas mi přijde, že je to uplně jinej člověk, že to předtim ani nebyla ona.
-
Jak muzete uznávat tuhle kreatúru herecký talent katastrofa a to isté jako zpevacka,fuj Miley Cyrus.
-
tak hele
tak hele každej má svůj názor. mě se michael je dobrej a ty miley11cyrus se zklidni protože už mě to sere pořád se s něma hádáš prostě je ignorujte a jestli je to tak těští tak maximálně pro vás ale pro mě ne. když se budete hádat budete mít špatnou náladu a jestli vy ju chcete mít taak jste blbý.takže miley11cyrus se už fakt sklidni a vy ostatní pište k michaelovi zkusím je překecat aby už u vás nepsaly. sklidni se miley11cyrus po všech tu jenom křičíš miley je dobrá ale nemusíte to tu psat milionkrát *15* *5* takže miley11cyrus sklidni se *16* *16* jsi s tím trapná a jak.poto si všichni budou myslet e jenom křičích a to snad chceš. A jestli toho nenecháš tak oni tu budou psat pořád. to chceš? *7* *7* -
Mám jí rada je jedno jestli ma dlouhy nebo kratky vlasy je to její věc a nikdo ani takovy chudinky *15* *3* co o ní píšou píčoviny ona je sama sebou a to jí nekdo nevazme *16*
-
dobre spieva ale zmenila sa je tak ako to mam povedat ...skareda
*16*