-
nevite co je z smiley
-
-
Ne nevím úplně se změnila
-
-
Miles to go
http://www.knihkupectvi-bn.cz/milni ky-na-me-ceste-vlastni-zivotopis-ha nnah-montana/d-581462/ -
-
Re: Miles to go
děkuju moc *4* *5* -
*4*
-
-
....
Příde mi že zase tak tvrdou cestu za tim zpěvem si nevydupala jako třeba rihanna, nebo nevím je jich spousta. Ale prostě ona si tu cestu vyšlapala připitomělym seriálem.. to si myslim že zase žádnej zázrak neni. A ještě k tomu příde mi že se změnila no. Docela jo. -
-
Re: ....
tak to je jasný že zpěvačkou se stala díky tomu seriálu..nidko nikdy netvrdil ze ne..x) a určitě je pravda že to měla snažší než jiný....ale tak to přece neni důvod jí neposlouchta ne? x) -
-
Re: Re: ....
Já tu taky neříkam nic o tom že by jí nikdo neměl poslouchat ! :D *7* -
-
Re: Re: Re: ....
no jasný ale že si to pojala tak jako že vlastně ji kvuli tomu nemaš rada....ale to je jedno..x) -
-
Re: Re: Re: Re: ....
No to že jí nemám ráda to pravda je, ale abych někomu říkala proč jí nemá poslouchat? To je každýho věc . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
no mě to tak přišlo..ale jinak ok..x)
-
-
-
-
-
-
Zpráva
prominˇ:Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam .Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu *9* -
-
Re: Zpráva
*1* *1* *1* *1* *1* Tak to zná asi každej.
-
-
Hlasujte pro MILEY!! Je na 3.místě! Hlasujte kolikrát hccete! Poříd dokola hlasujte :)* .. Jde o nejlepší popovou zoěvačku *14*
-
-
http://votorama.mtv.uol.com.br/selecione-a-melhor-cantora-pop-da-atualidade
-
-
ahoj
ahoj už sem zase tu měli jsme rozbitý PC ale už je to dodrý. -
davam ti hlas caroline
-
milej cyrus
miley je skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
A s prominutím dělá ze sebe blba.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
kdo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
Ti všichni co jí maji za tu opravdou Miley.Prosim tě ta má daleko jinačí věci na práci než vysedávat u pc,nebo neměla by když se chce řadit mezi "osobnosti".. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
A tim sem chtěla říct že by se měla věnovat jen sama sobě,aby se stala dokonalou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
proc to by nemela mit ani deti v kolika mel vubec michael jackson deti on ma docela mlady deti ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
O dětech sem já vůbec nemluvila.Dětí at si má kolik chce,to je každýho věc.A najednou ti nevadí že se tu píše o MJ,resp ty sama tu o něm začneš mluvit.Já myslela že ti to vadilo.
-
-
-
-
-
-
Hel nechte Miley na pokoji jí se to líbí tak se jí to líbí a my s tím nic nenaděláme já taky z toho učesu nebyla moc nadšená ale respektuji to a furt ji mám rada tak newím lidi co zas šaškujete *6* *16* *12* *11* *10* *9*