-
Ahojky
Mám tě moooc ráda a ráda poslouchám tvoje písničky *14* *14* *4* -
-
Re: Ahojky
TAK SNAD SI TO MILEY PŘEČTE. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Ahojky
já míslím že je to zpráva pro nás je tu napsáno že sní můžete mluvit ale co bu dělala kort když jsou tu český stránky.
-
-
Re: Ahojky
????????????? *15* *15*
-
-
Už zase?!
Tak ono to nepřestane? *13*
Vám je málo, že vám tu denně smažu plno příspěvků, kde jsou urážky? Tak odteďka budu mazat i to, co zavdává příčiny k hádkám a hotovo!
*13* -
-
Re: Už zase?!
NO A JE TO TU. JÁ TO VĚDĚL. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Už zase?!
tak já jako nevím ale myslím že když sem si psal s jamila tak sem to asi zakřiknul... protože jsme si říkali že je to tak v pohodě jak sme si tady psali uplně v pohodě a já tady psal svoje žhavý sny a každej byl spokojenej.. a opět přijde nějaká blbka co si zas myslí že má real miley a že si s ní volala... hej takových už známe... kdyby to měla bejt všechno pravda tak už miley má na skype nejmín 200 milionů přátel .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Už zase?!
to věřim *15* *15*
-
-
-
bohužel to asi nepřestane...achjo, co se to tu poslední dobou děje? *9* -
a co je příčina?
-
-
Saturday Night Live
čus *5* , mám otázku *4* . viděla jsem na blogu www.iheartmiley.blog.cz nějaký fotky a videa s miley v show jménem Saturday Night Live. ona tam byla jako host nebo co to je? jsem blbá, ale nechápu to *4* předem dikes za odpovědi *3* -
-
Re: Saturday Night Live
ano byla tam host společně se Strokes. A jinak musím říct že to je fakt úžasný, Miley všechny scénky zahrála dobře a nejlíp asi zahrála Justina, nebo jak předvádí Fergie a Lindsay hodně jsem se u toho nasmála -
-
Re: Re: Saturday Night Live
miley tam byla naprosto skvělá, zahrála všechny úplně skvěle *14* -
Miley Cyrus je lepší Justin než on sám.
-
-
no, miley tam byla jakoby host, doprovodný herec, něco takového...je to zábavná show, co paroduje třeba celebrity...jak můžeš vidět ve videiích a fotkách... -
-
díky *4*
-
-
Miley tam to dělá reklamu nebo ukázku -
-
ale jetli mislíš jak tam byl i justin tak už tam byla jako moderátorka miley cyrus host tam byl justin biarber
-
-
-
Armenakos1
Armenakos1,nejsem fanynka Miley Cyrus ale jsem fanynka Tvoje...!
Ty si fakt vždy stojíš za svým a nikdy se nenecháš urážet.. 8-) jsi dobrej..! -
-
Re: Armenakos1
hej tož to mě teda potěšilo.. jsem rád že mám aspon nějakou obdivovatelku... hej tož to si mě moc potěšila a díky co jsi napsala.. je to od tebe hezký *3* *4* *5* *4* -
-
Re: Re: Armenakos1
dost se divím že má radši tebe než Miley armenakos1 blahopřeju -
-
Re: Re: Re: Armenakos1
WOW! TO JE ALE ÚSPĚCH. KDYBY BYL ARMENAKOS SLAVNEJ,TAK BY BYL ON MOŽNÁ NA 1.MÍSTĚ A MILEY AŽ NA DRUHÝM. *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Armenakos1
*15* *15* *15* to by mě asi miley udupala za to *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Armenakos1
njn asi máš pravdu... *15* -
TAK BYS JÍ TO NEŘEKL. ALE VLASTNĚ ONA BY TO I TAK ZJISTILA. NO ALE POKUD TĚ OPRAVDU MILUJE,TAK BY TI TO MĚLA PŘÁT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hej ještě by bylo hustý kdyby vznikl můj fanklub... hej tož to by bylo drsnýý!!! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Buďte zticha!!!
už jste zase v sobě?! tyvado, buďte už zticha, jinak napíšu správci, ať vám to už zablokuje, tohle se nedá číst...jako, hádáte se tady o úplný kraviny, zda je lepší miley, selena nebo michael? já miluju všechny tři, každý z nich je v mých očích idol...a že se miley opičí po michaelovi, to že zpívá jeho písničky, dělá podobné pohyby a tak, to dělá skoro každej v téhle době a já musím přiznat, že taky někdy neodolám a nějaký ten jeho pohyb si udělám...například měsíční chůzi...a co, opičím se? klidně, ale jenom proto, že je to můj idol, stejně tak jako miley či selena, taky je napodobuju...ale protože je miluju!!!! a že je miley na skypu...může být, ale no a co, ať je to fake nebo ne, tak je to přece jedno...nikdo z nás nic vědět nemůže, miley neznáme a těžko budeme znát dopodrobna...tak už buďte zticha!!! *8* -
-
Re: Buďte zticha!!!
JJ AŽ TO TADY ZABLOKUJE MYSLÍM ŽE TO BUDEŠ MÍT SVOJE "PRO" i "PROTI".... "pro" bude to že kristynajackson, dirty-diana a další štěkny nebudou mít co dělat chudáci... budou se nudit a "proti" že nám fanouškům by ta diskuse ("normální diskuse") chyběla *9* *15* -
-
Re: Re: Buďte zticha!!!
a už jste zase v sobě...tak si armenakos začíná...no a? tak vy nemusíte reagovat! a pokud vy tu ale napíšete komentář typu...miley je děsná k***a, michael byl mnohem lepší, tak samozřejmě, že my si budem miley hájit, jsme její fanoušci..ano, michael je "král popu" já to uznávám, ale lezu snad na diskuzi...např. seleny a říkám o seleně, jaká je k***a, že michael je mnohem lepší?! NE! prostě na sebe neragujte...prosím, chci normální diskuzi...fans s fans -
-
Re: Re: Re: Buďte zticha!!!
pokud vím tak do teďka než sem přišla ta holka s tím skypem to bylo v pohodě... vy ste psali svoje názory a tak o miley a já sem psával svoje žhavý sny.. a všichni byly ok *3* *4* *5*
-
-
-
souhlas... -
souhlasím
-
-
STOP
NEHÁDEJTE SE TADY. TO PŘECE NEMÁ SMYSL. TI CO VYLEZLI Z PSYCHINY SE DO NÍ ZASE JDITE ZPĚT A ZŮSTANOU TU JEN FANOUŠCI. TAK ZASÁHL JSEM. *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
-
Re: STOP
neboj tohle nikdy nezkončí ale jsem zvědavej koho na tom skype zase našli podívám se kdo to je a pak uvidím co sním provedu. *5* *5* *5* a žádně *4* *4* *4*
-
-
Můj názor na Mils
ahojte fans Miley, chci se vás všech na něco zeptat. Někde na netu jsem četla, že sláva Miley upadá. Nevím co na to říct, hlavně proto, že nejenom tady má Miley základnu fanoušků. chci se vás zeptat. Myslíte si že Miley není to co bývala? já teda nevím, ale cant be tamed je super album.... Viděla jsem fotky kdy údajně kouřila cigaretu. no nevím, cigareta není zapálená a myslím si že Mils si z paparazzi chtěla udělat prču, co myslíte? -
-
Re: Můj názor na Mils
mileyina sláva vubec neupadá ikdyž je pravda že miley nejspíš ztrácí fanoušky typu "malí holčičky který se dívají na hannah montanu" ale zase je to dobře miley nemůže mít pořád jen takové fanoušky a díky tomu že má tak skvěle rozjetou kariéru a proměnuje se v "sexy divu" (viděl jsem to kdesi napsaný na zahraniční stránce)... tak si tím právě získává aspon fanoušky i starší..... *4* *4*
a z tou cigaretou si asi myslím to stejný miley si prostě chtěla udělat srandu z paparazzi.. protože na té fotce jde jasně vidět že ta cigareta vubec není zapálená a navíc stejně nějak divně vypadala ta cigareta ( bůhví jestli to nebyla ta žvýkačková xD) *1* *15*
to je vše co ti na to asi řeknu *3* *4* *14* -
-
Re: Re: Můj názor na Mils
souhlas *15* *14* Miley sláva vůbec neupadá myslim že naopak stoupáá *14* -
-
Re: Re: Re: Můj názor na Mils
souhlasím ale je pravda že nekolik malých lidí ji opustilo protže se změnila ale mě se více líbí změněná verze. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Můj názor na Mils
mě taky se líbí víc takhle *14* ty co jí opustily byly zakomplexovaný 10.letý holčičky *15* mysleli si že do 50. bude natáčet Hannah Montana *1* jejich problém :DD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na Mils
jo ale jěště roli hannah montana nezahodila ale dost mě překvapilo že chtěli hanah i v jiních filmech co stím neměli nec společného. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Miley vs Selena Gomez
Myslíte si že je slavnější Miley a nebo Selena Gomez?? -
-
Re: Miley vs Selena Gomez
podle mě je slavnější miley, sice selena je taky slavná, tak je to vidět i na nějakých těch akcích, třeba miley je už zhruba 3-4 roky zvaná na ty významné akce, například grammy, oscaři, ama´s, atd. zatímco selena se tam začala objevovat až někdy teďka....jako selena je taky slavná, ale miley je podle mě známější a slavnější -
-
Re: Re: Miley vs Selena Gomez
URČITĚ JE TEĎ V MÓDĚ VÍCE SELENA!!!
HANNAH MONTANA JE KONEC!
A NOVÁ HVĚZDA NASTUPUJE NA TRŮN A TO JE SELENA GOMEZ !!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Miley vs Selena Gomez
jáj..ty ses mimo..miley,je mnohem populárnější,selena je porád jestě takové sluníčko spíše pro malé, ale já jí mám taky ráda..,a přesně jak rekl amernakos miley,nastupuje jako sexy diva, a vy sice někteří říkáte ze miley tím že je sexy, ztrácí malý fanoušky,ale to je blbost,moje segra má 11, a líbí se ji vice, moje mensi segra má 5,a pořád jí má ráda, takže, maximálně,ztrácí fanoušky hannah montana..miley osobně ne!..teda můj názor..protoze neznám nikoho kdo by ji prestal mít rád,to asi nebyl pravý fanoušek, protoze ten pravý, tu zmenu uvítá!..at už je mu 5 nebo 15..no..jeste neco dodám, jestli strácí fanoušky, tak to budou spíše tak ti8-10let, to mi příjde takový věk na to období,kdy se nám líbí každý měsíc nekdo jiný -
-
Re: Re: Re: Re: Miley vs Selena Gomez
NECHTE MICHAELA SPÁT A NEMLUVTE TU O NĚM. JÁ ANI UŽ NEVÍM POŘÁDNĚ NA ČÍ DISKUZI VLASTNĚ JSEM. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley vs Selena Gomez
NEJSI JEDINEJ *15*
-
-
-
na trůn jo? *15* *15* kde si to vzala...a souhlas s armenakos1 *3* *15* -
OBĚ JSOU SUPER,ALE VÍC FANOUŠKŮ MÁ MILEY.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
spíš naopak... HANNAH MONTANA SKONČILA A PRÁVĚ PROTO NASTUPUJE MILEY CYRUS JAKO "SEXY DIVA"!!
A SELENA JE NA ŽEBŘÍČKU POŘÁD AŽ ZA NÍ *15*
-
-
-
Re: Miley vs Selena Gomez
No já nevím ale hodně lidí neví kdo to je miley cyrus ale vědí kdo je to hannah montana.Tomě zajímá proč ale myslím že Miley Selenu jsem neznal dlouho ale vím že v čr je slavnější Miley jinde nevím,
-
-
KCA
hlasování na KCA začalo už dneska tak všichni hlasujte, musí vyhrát http://www.nick.com/kids-choice-awa rds/ dejte nahoře jenom VOTE a tam nalevo se vám objeví kategorie (vymažte si mezery) -
-
Re: KCA
NO..TVL..V NĚKTERÝCH KATEGORIICH SEM NIKOHO NEZNALA..:D, SKODA ZE V NEJLEPŠÍM SONGU NEBYL WHO OWNS MY HEART, NEBO ALESPON THE BIG BANG..:D -
-
Re: Re: KCA
THE BIG BANG tam asi těžko mohl bejt když to ani není mileyina písnička *15* *15*
-
-
Re: KCA
ještě něco můžete hlasovat každý den, tak hlavně hlasujte !!!!! -
-
Re: Re: KCA
já hlasuju ostošest, už jsem tam dala 78 hlasů...musí vyhrát!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: KCA
taky hlasuju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: KCA
já taky hlasuju co to jde ....... už se mi skoro zavařil PC *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KCA
to mě už z toho upadá ruka klikal jsem na ni celou noc *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Layla
No, hey, ten Miley pejsek je fagt uzasný, a tak sladký jméno, layla,ale nevite jaka to je rasa, trochu mi to pripomina jorkš. ale nepřijde mi ze to je ono..takový sladoučký Ňufánek :*..chcůů.:D -
-
Re: Layla
není to Lyla? -
-
Re: Re: Layla
no, já nevím jak se to píše..ale četla to lajla..takže nwm..jedine co jsem videla bylo to video tak nwm..:D..a jedine jak to napsat me napadlo tohle..:D -
Re: Re: Layla
jj je ale nechtěl jsem to říkat aby si někdo zas nemyslel že tady buzeruju *15* tak to aspon řekl někdo jinej *15* -
-
Re: Re: Re: Layla
tak já na to taky chtěla upozornit, ale nakonec jsem si řekla, že je to jedno...viděla jsem některé stránky(i zahraniční), které to také tak napsaly...ale je strašně sladká... *14* *14*
-
-
-
Re: Layla
je sladká *14* *14* *14* je to kříženec jorkšíra a ještě něčeho...
-