-
LOL až v červenci 2011?!
teďka jsem četla na jednom z twitterů, že LOL vyjde až 20. července, je to prý už i potvrzené tvůrci filmu *9* *9* škoda, moc se na něj těším *14* -
-
Re: LOL až v červenci 2011?!
Ten den mi bude 15 :-D -
no ty vole, to mě teda pěkně nechce říct co. Ale není to už docela dlouho, dyť kdy ten film dotočily? ještě nikdy jsem neviděla že by se film tak dlouho stříhal, co tam s nim proboha dělaj ? -
-
Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
já jsem četl že kvůli tomu skandálu s bongem filmaři LoL raději vystříhali záběry jak miley jakože "kouří"... ale taky je mi divný proč tak dlouho trvá.. *9* *13* -
-
Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
taky jsem četla, ale stejně...hm, the last song se začal točit někdy v květnu nebo červnu 2009 a premiéru měl v březnu 2010...to máme...9 měsíců zhruba, takže pokud se LOL začal natáčet nakonci července 2010, tak to nám vychází zhruba na ten duben až květen... *4* tak proč až v červenci *8* *8* ale stejně se moc těším *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
ono je to celý nějaký divný *13* kdo ví co s tim filmem dělaj blbci *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
KDO VÍ *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
to už mi bude 15 škoda že tak pozdě -
-
Re: Re: LOL až v červenci 2011?!
až tk dlouho jo *8* *15* už se moooc těšim *14*
-
-
-
?
myslite ze je namyslena? ja neviem chcem poznat vas nazor...popisalo sa o Miley vselico -
-
Re: ?
no, nemůžu posoudit jesli je namyšlená, možná je, ale, myslím že hodně lidí si plete namyšlené lidi s fiflenama, a to ona 100% neni, kdyby ste rekli ze je fiflena, bylo by to, jako by se řekli že racek je dvojče žraloka..:D, no ale, namyšlenost, je to možná spíše něco, jako vysoké mínění v sebe sama, a to sy myslím není nic spatného, upřímně, kdo z nám není namyšlený, ja jsem, nechovám se jko ty typické pipiny, ale, mam o sobe vysoké mínění, a človek, jako miley, tak užasný a skvělý, co nazpívala skvělé písnicky, natočila, natáčí filmy, seriál, řekněte mi, jak někdo takový nemůže mít o sobě vysoké mínění. -
Miley není VŮBEC namyšlená -
-
Re: Re: ?
vi nemůžete říct že NENÍ a já nemůžu říct že je
NIKDO JÍ OSOBNĚ NEZNÁ!!!!
Možná je možná ne!! *13* -
-
Re: Re: Re: ?
máš pravdu, tak může být i nemusí, ale podle mě spíše není....nebo aspoň to nedává tolik najevo -
-
Re: Re: Re: Re: ?
myslím si, že člověk, který dělá charitu a navíc Miley byla teď na Haiti, kde pomáhala dětem, které přišli o sluch a zrak, tak nemůže být namyšlená. tohle by namyšlení lidé nedělali.
-
-
-
-
podle mě není namyšlená -
-
Re: Re: ?
souhlasi když je miliardářka tak není. -
-
Re: Re: Re: ?
namyšlená určitě není *3* *14*
-
-
-
-
co jí říkáte
http://www.youtube.com/watch?v=6IOZ P9OKOQE
co říkáte tomuhle songu..božžžííééj..:D :* <3 -
-
Re: co jí říkáte
skvělej song, těším se na miley verzi -
-
Re: Re: co jí říkáte
co jaka miley verze?..nechcu vypadat ja vůl, ale tohle fagt nechapu..:D -
-
Re: Re: Re: co jí říkáte
tahle psínička je demo...tudíž to znamená, že ji nazpíval někdo jiný, ale je určena pro miley
-
-
-
-
Miley
viděly jste to nový video co dala Miley na Mileyworld? je to fakt dobrý, je tam s jejím novým pejskem, pak tam děkuje za všechny nominace atd. -
-
Re: Miley
Fakt muzes dat odkaz?? *7* -
-
Re: Re: Miley
ss, ale musíš mít předplacenej mileyworld -
-
Re: Re: Re: Miley
to je fakt tk promiň *3* *15* tk tady máš odkaz http://www.youtube.com/watch?v=q3k0pWASiQk
-
-
Re: Re: Miley
jo viděla jsem to je to moc pěkný a ten pejsánek *14* podívej se na www.mileyworld.com a tam to najdeš *3* -
-
Re: Re: Re: Miley
ten pejsánek je boží a miley také *14* *14* jak tam tu lylu strká k té kameře a ona tak kouká *14* *14*
-
-
-
-
trailer
Už jste někdo někde viděly trailer na LOL? *14* -
-
Re: trailer
nerad si zkazím přakvapení podívám se na to až to v usa vyjde. -
Re: trailer
ještě ne *9* -
-
Re: Re: trailer
ještě ne, tak ale psalo se, že to bude toho 23. února...no, tak by mě zajímalo, kdy teda...kdy se objevil k the last song? někdy koncem ledna 2010, že jo? -
-
Re: Re: Re: trailer
to se psal no a velký prd *15* jo myslim že tk nějak to bylo kolem ledna a února -
-
Re: Re: Re: Re: trailer
ty vado, film měl premiéru koncem března a trailer se objevil dva měsíce předem...to znaměná, že trailer by se měl objevit co nejdříve!!!!! *8* *8* no tak!!!! chci ho vidět *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: trailer
no to já taky slibujou a zatim nic není *8* maj na to čas do neděle *15* *14*
-
-
-
-
-
-
CO.?
No poslozchjte našla jsem na internwtu to že v pěveckém oboru je na prvním místě:Green Day na Druhém Lady Gaga na třetím Justin Bieber a na čtvrtým je Miley.!!!!! Jak můžou bejt tito zpěváci -
-
Re: CO.?
to máš z karaoketexty.cz? pokud ano, tak tam jde jenom o to, komu se na tý stránce nejvíc vyhledávaly texty....pokud to máš z jiný stránky, tak ten člověk, co to napsal, je pěkný magor -
-
Re: Re: CO.?
jj určitě to jsou karaoketexty... přesně tak to tam je.. nebo bylo.. to je jedno *15*
-
-
Re: CO.?
jo a můžeš mi dát odkaz na tu stránku prosím ?? to bych rád viděl kde ty kecy zase napsali... *15*
-
-
dopis miley?
našla jsem tohle na netu, nějaká holka říká, že miley můžem napsat dopis a ona jí ho předá...no,odkaz zde
http://www.twitlonger.com/show /8udi07
napíšete? já asi jo, za zakoušku nic nedám *1* -
-
Re: dopis miley?
určitě keca aby věděk co si ostatní o miley mislí a chtějí vědět já to ani zkoušet nebudu na to nemám čas kort by dem dopis byl fakt dlouhej *14* *1* *1* *15* *15* -
Re: dopis miley?
já nvm.. já už těm lidem tak nevěřím.. ale tak když budeš chtít.. tak jí můžeš napsat přímo domů ne ??? *14* *14*
PS: a nebo to pošlete mě... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: dopis miley?
no jasně *1* *1* hele, já jim taky moc nevěřím, ale za zkoušku nic člověk nedá *3* -
-
Re: Re: Re: dopis miley?
nedá no... *15* *15* ale tak jak víš že to nezůstane té holce.. a ona s tím bude bavit svoje kamarády... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dopis miley?
no a? aspoň dám najevo svoj oddanost miley *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dopis miley?
pro jednou musím souhlasit.. částečně *9* -
nevěřte tý holce..dělá ze sebe zajímavou že je Miley kamáradka nebo něco..
proč by někdo zbíral dopisy od miley fanoušků ?...tywole jenom blbec [bez urazky] by veril.......... *15* -
mno nejspíš máš pravdu! *14* *14*
-
-
-
-
-
-
josh?
hele, myslíte, že s tím joshem je to vážné? miley totiž byla u něj doma ale i na bowlingu... -
-
Re: josh?
Já si netroufnu říct jestli je nebo není ... je to takový zamotaný *15* -
-
Re: Re: josh?
já četla že se jí do toho vztahu moc nechce že je to spíš pro zábavu nechce se zase zklamat jako u Nicka Jonase nebo u Liama *3* -
jj je to zamotaný.. nejdřív se objeví fotky u kterých se říká že je to možná jen nahraný vztah.. pak zase taková pauza a ted zase fotky jak jde z jeho baráku *15* -
-
Re: Re: Re: josh?
podle mě je to takový, že miley podle mě váhá, jestli se má do toho vztahu pustit, zatím jsou jen kámoši, ale...no, nevím, nevím, každopádně zítra by se měl objevit trailer na LOL, tak se těším *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: josh?
jj já taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: josh?
takyyy *14* *15*
-
-
-
-
-
Re: josh?
MILEY JE JENOM MOJE!!! *15* *15* -
-
Jasně že je ...už sní i bydlíš *3* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: josh?
jasnéé... a tys i nás byla navštívit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: josh?
jo, je jenom tvoje, hele,plánujete svatbu? *1* *1* pokud ano, chci jít za svědka, nebo aspoň za družičku *15* *15* *14* -
-
no to je jasný přece *14* -
ALE TAKY NA MILEY JAK BY JÍ TO SLUŠELO V TĚCH ŠATECH. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
mno jo Divočák se těší jen na žrádlo... to jde vidět.. nenažranej *15* *15* *15* *15* -
JÁ CHCI TAKY NA SVATBU. UŽ VIDÍM TU HALDU JÍDLA. *14* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
ok, měj se...a ať se ti něco pěkného zdá *1* *1* *1* *1* *1* papapa *3* -
dneska už musím.. páá všichni.. *14* *4* -
v pohodě, chápu tě *1* *1* já už taky překlepávám, jen si to radši vždy zkontroluju....abych nenapsala blbost *1* *1* -
jáá napsal 18 ??? *15* *15* *15*
to byl můj demenční překlep.. já chtěl napsat 16... sorry ale dneska jsem nějakej unavenej.. tak asi proto.. *15* -
tyvado, to je až zadlouho!!!!! vždyť v USA se může od 16 *1* *1* proč až v 18!!! -
jo můžeem => jo můžeš..... (překlep) *15* -
NEMUŽEM.. AŽ MI BUDE 18 JSME SI ŘEKLI... *15* *15* *15* jo můžeem .. mužete jít všichni... *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
-
video
Čau lidi ...
tak mě tak napadlo, že bych udělala nějaký video a pak ho dala na YouTube a tak.. prostě na všechny stránky na kterých je Miley zaregistrovaná, na facebook kde má stránku pro fanoušky je jedno kam, ale hlavně aby to viděla...
co vy na to? -
-
Re: video
pardon..zapomněla jsem napsat jako že chceme aby přijela do Prahy. -
-
Re: Re: video
to už tu bylo několikrát...jako nápad je to dobrej, už je jeden takovej projekt a to od mileycyruscz♥ na facebooku... -
-
Re: Re: Re: video
To nevadí .. ale prostě ... dát to úplně všude kde je zaregistrovaná -
-
Re: Re: Re: Re: video
helčo ale u tam na to nějak serou.. furt tam píšou že to udělaj ale nic se neděje a my jsme přece aktivní a mohli to udělat ne ? *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: video
to vím *4* *4* *14* *3* -
já vždy *15* *3* -
hodná *3* *4* *14* *1* -
ok odesláno ;)) *14* *15* -
hele Ančíí.. ještě víš co udělej ?? pošli ten odkaz na to video miley na její učet youtube do zpráv. aspon si to přečte tam když bude online ;) *14* *4* -
jistěě *3* *3* *3* -
jistěě -
jenom taková poznámka: přečetla sis vzkaz ?? *4* -
Páčko ;) *14* *4* *3* *5* *14* *3* -
musím jít... Páá Ančíí *14* *4* *3* *5* *14* *3* -
mě joo *15* *15* -
už mě to neba... *15* *15* *15* -
za 1. *15* *15*
za 2. nebudu *15* *3*
za 3. "Tsssssssssssss" *15* :P -
táákže:
za 1. v realitě i ve snu
za 2. tak už mě neštvi *3* *14* *4*
a za 3. to už nezkoušej *14* *15* *15* -
táže...
za 1. ve snech nebo v realitě? *15*
2. já vim *15*
3. sorry byl vtip *15* *15* *15* *15* -
takže za
1. miley nechlastá
za 2. miley by mě nikdy nepodvedla
a za 3. to sis teda posr****!! *8* *15* *15* *15* -
nevadí *15* *15*
jo Tome..asi vim co se děje s těma tvýma snama *15* *15* proč je nemáš *15* *15*
třeba tě Miley podvedla (omylem-opitá) a bojí se ti podívat do očí *15* ale je to jen tušení *15* -
přítomní = přítomný...
helča - jo máš pravdu.. je tam "awesome" *15* *15* -
jžš já si toho ani nevšiml.. protože Ančíí mi to do vzkazů napsala "you're looking amazing"... tak proto jsem si toho nevšiml ani... tak to newa... to už je detail... oni stejně američani mluví jak chtějí... když poslouchám nějaký rozhovory tak oni vubec neřeší přitomní čas prostý a průběhový.... oni prostě kecaj a kecaj *15* *15* *15* -
sorry, awesome....už blbnu *15* *15* -
možná jediná výtka a to jak je you looking amazing...nemělo by tam být spíše you are looking amazing a když už, tak you look amazing...jinak je to super video *14* *14* -
*14* *14* *14* *14* *14* -
ale bude :D když to udělá *14* Miley *14*
=D
ale mě se to taky líbí víc *4* *4* *14* *4* *14* *15* -
už jsem zkoukla, skvělé *14* *14* -
njn nemáš zač... *14*
teĎ už se mi to líbí vííc... *4* *14* *4*
ale tak nikdy to nebude stoprocentní... protože ani já nejsem expert na angličtinu.. ale myslím že tohle je skvělý ;) *4* *14* *3* *4* *14* *3* *14* *14* -
http://www.youtube.com/watch?v=dIcP P-wDbsQ
teď už by mělo výt v pohodě xD a díky komu? díky Tomovi přecé! *15* *15* =)* -
@helča-už se nahrává *15* *15* *15*
@tom-dík *15* *14* *15* -
hele, už jsi nahrála to nové video? až ho nahraješ, tak dej pls odkaz -
mno tak jako tam jsou akorát nějaké mini chyby v gramatice... jinak v pohodě... jo a když budeš tam něco chtít přidat... nejdřív mi tu větu napiš at víš že ji máš dobře a pak jí tam dej.. *14* *15* *15* *14* *1* *1* -
haha já vim xD
než to uvidí...víš aby neomdlela *15* *15*
okk *15* -
mno moment tys to smazal jak to mám ted opravit ??? *15* *15*
tak jinak napiš mi ten text do vzkazů a já ti to napíšu poopravený *4* *14* *5* *3* *4* *3* -
aha, greater!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
musím souhlasit *15* *15* *15* *15*
takže já ti to ted napíšu do vzkazů.. napíšu ti to už "tak trochu" gramaticky opravený.... ju ?? *14* *4* *5* *5* -
Já vim *15* *15*
jsem krapet...mimo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
a to sis to jako nemohla zkontrolovat ??????? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
jedna dobrá chyba je tam taky: "your concerts is..." *15* *15*
u množného čísla "ARE" a ne "IS" *15* -
no mělo to být něco jinýho než struhadlo *15* *15* *15* *15*
chybí mi tam e ... xD
má to být GREATER *15* *15* *15* -
ok ok tak hele já ti to ted jdu přepsat do vzkazů ju ???
*4*
jenom taková další doplnující otázka ???
GRATER ??? jsem to vždycky slyšel jako pojem "struhadlo"... mělo to mít jiný význam ?? *15* -
jasně...ale..to není pomocí google překladače xD
To je z mojí hlavy...a u takového člověka bez inteligence-tím myslím sebe-je těžké uvěřit tomu, že jsem většinou chytřejší než google xD -
jako mě nejde o to abych zase jenom blbě kecal ale tak je pravda že jde poznat že ten text je pomocí nějaký překladače že je to přeložený tak "naflákaně" když to tak řeknu... říkám to jenom proto aby si někdo nemyslel něco špatnýho.. Ančíí.. víš že to myslím dobře *3* *4* *14* -
Tak fajn...jen vymejšlim co tam mám ještě doplnit...xD -
super video, souhlasím s tomášem, možná i jak je to grater, nesjou tam dvě tt? no, asi ne....také-hudba 100%, text-90% *3* *14* -
jako jen do vzkazů ti to trošku upravím.. *15* -
jj trošec to předěláme.. já to zkontroluju ju ?? a napíšu ti ty přeopravy jak budu mít čas.. možná za chvíli.. já to kdyžtak projedu a poopravím gramaticky.. *3* *4* -
jo já vim ... přemejšlela sem o tom, že to asi vymažu a trochu to předělám xD -
náhodou..
ten je nejlepší *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
tak nechci do toho kecat ale některý fráze by šli napsat jinak ale myslím že to pochopí... akorát mě tam zaskočila to "where we met you"... tam by měl bejt spíš "where we meet you" po gramatické stránce... jinak jo fajn.. obrázky a hudba - 100% *14*
text, gramatika - 89% *4*
PS: jen taková otázka... google překladač ??? *1* -
nesmíme přece před miley ukazovat že jsem idioti kteří neumí ani anglicky pořádně... když sem viděl to jedno video toho kluka co to dal na miley cyrus CZ Facebook tak sem se nemohl přestat smát z tou jeho výslovností.. *15* *15* *1* -
http://www.youtube.com/watch?v=GwbS fmZBSME
tady je *15* *15*
a to jméno je...takový divný xD -
no tak kdyžtak se to předělá mno.. *3* *4* -
jen jedno prohozený písmenko *15*
místo než sem napsala pak *15* *15*
no ... myslim že to pochopí xD spíš doufám *15* -
sem zvědavej.. doufám že tam nebudou žádný gramatický chyby *15* -
no...se budeš smát *15* *15* je to takový...divný *15*
Ale tak...snad ;) xD -
aha tak to sem zvědavej na tvoji práci Ančíí *15* -
vím, taky mě to štve...jo, mohli bychom něco udělat, ale potřebujem sehnat lidi! -
no .. už jsem to udělala ... jen musim počkat až se to nahraje na YouTube ... pak vám pošlu odkaz... *4* *4* *4* *15*
-
-
-
-
-
-
x( x(((
je toto možné jako... už od té valentýské noci jsem neměl žádnej žhavej sen s miley... vlastně žádnej sen s miley od toho valentýna.. *9* *9* *9* už mě sere takhle abstinovat ze sexem *9* *15* -
-
Re: x( x(((
wow, tak to máš v háji, jak teďka miley dokopeš do česka? *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: x( x(((
nvm.. musím mít nějaký další sen.. i klidně žhavej... protože v těch žhavých je miley nejvíc povolná *1* -
-
Re: Re: Re: x( x(((
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: x( x(((
ještě ty se směj *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: x( x(((
no jasně všichni se smějte no *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: x( x(((
*1* *1* *1*
-