-
Grammy awards
Včera ( teda vlastně dneska ) v noci se koukala na grammy živě na čt 2 ..... bylo to úžasný moje nejoblíbenější část celého galavečera bylo když Miley předávala cenu ( bylo zajímavé uvědomit si že poprvý vím co zrovna děláá a vidím jí "živě" ) ... jak už si rekl Tome moc jí to slušelo ( jako obvykle )je prostě úžasná ... ........ nevtipnější část - kdyz lady gaga dostala také jednu z cen a první co řekla na podiu bylo Ohh Shit *15* ... z toho sem nemohla *15* *15* *15* .... jo Tome z toho si nic nedělej že dneska nic nebylo si zapoměl že byla na předávání ne?? *15* ... neboj myslím že dneska ti to vynahradí *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Grammy awards
já vím mno.. byla na předávání.. ale prej byla moc unavená... a říkala mi že jsem jí moc chyběl.. a taky řekla že mi to dneska v noci vynahradí.. *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Grammy awards
tak si to hlavně užijte :DDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Grammy awards
to víš že jo... ale naštvalo by mě to kdyby dneska v noci nic nebylo.. ale ne.. dneska něco bude.. na 100% *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy awards
TAK TI PŘEJI,ABY SI MĚL TU VALENTÝNSKOU NOC POŘÁDNĚ ŽHAVOU. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Grammy awards
JO A TOBĚ TAKY.. *4* *3* *15* -
*15* *15* *15* *15*
já to řeknu trochu slušněji... OBA SE BUDEME PROJÍŽDĚT V CELEBRITÁCH *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
TAK DOBROU ŽHAVOU NOC. OBA SE BUDEME PROJÍŽDĚT V ... *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
miley mi nedala žádný dárek: řekla mi že prej nejlepší dárek který mám je ona... s tím sem souhlasil... *14* *14* -
selena má pravdu... tak ať máte vášnivou noc... *14* *14* *15*
PS:pořádně ju projeď *15* *15* -
NO JÁ UŽ ASI ZA CHVÍLI PŮJDU.UŽ NA MĚ ČEKÁ V POSTELI SELENA,JE NAHÁ A ŘÍKÁ,ŽE MÁM JÍT UŽ ZA NÍ A NECHAT TĚ S MILEY O SAMOTĚ. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
TAK TO TŘEBA POMŮŽE,KDYŽ SI TO BUDEŠ POŘÁD ŘÍKAT. *15* A CO TI DALA MILEY ZA DÁREK? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
dneska si budu celou dobu než usnu říkav v duchu at mám žhavej sen s miley.. dneska to musíí vyjíít !!! *14* *15* *15* -
díky *14* *14* *1* *1* doufám že bude *14*
-
-
-
-
-
Taky jsem se na to dívala živě, pořád jsem čekala a už jsem chtěla jít spát, ale pak jsem uviděla nějakou holku co vypadá jako ona, pak jsem se koukla a ona to fakt byla Miley, vypadala krásně a jak měla tu ofinu na tu stranu tak jsem jí nepoznala vypadalaa nádherně. Pořád sem tam vyhlížela jestli jí neuvidim a den předtim jsem viděla že má sedět před Mirandou Lambert, tak když Miranda vyhrála jednu cenu tak jsem čekala že jí tam uvidim, ale viděla jsem jenom nějaký sepnutý vlasy, tak jsem si řekla že to asi ona nebude a ona byla -
Jo super Grammy *4* . No já už jsem takhle v televizi naživo Miley viděla na MTV EMA 2010 *14* *14* , ale dnes jsem se dívala asi jen tak hodinu a půl takže jak Mil předávala jsem neviděla *9* i když se mi zdá, že jsem ji někde v záběru viděla. Nevíte v kolik asi tak hod. našeho času předávala Miley tu cenu? Dnes to opakují, ale zase až ve 22:40.Jinak mooc mooc jí to slušelo teda jako vždy *4* *4* *14* A s tou Lady Gaga máš pravdu a ještě ten českej překlad jak ta moderátorka to říkala tak divně *1* *1* -
-
Re: Re: Grammy awards
TAKY JSEM TO VIDĚL A BYLA MEGA SEXY. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Grammy awards
SEXY je pro miley slabý slovo *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy awards
Na to jaká Miley je slova neexistujou *15* -
-
jj spíš tak.. *14*
-
-
-
-
-
-
GRAMMY AWARDS!
takže viděl jsem už fotky z grammy. miley opět nezklamala a vypadala naprosto dokonale a sexy.
při rozhovoru na grammy už officiálně potvrdila že se tento rok chystá na turné..takže se všichni modlete že sem konečně v rámci tohoto turné dorazí...
*14* *15* *4* *5* *14*
PS: dneska nic nebylo - sen *9* -
-
Re: GRAMMY AWARDS!
JÁ SE UŽ MODLÍM *15* .JINAK TO NEVADÍ,ŽE NEBYL ŽÁDNÝ SEN.CHTĚL SIS PŘECE ODPOČINOUT. JINAK DNES JE VALENTÝN *14* ,TAK SI TO MŮŽEŠ DNES V NOCI S MILEY ROZDAT HNED DVAKRÁT. JINAK JAKÝ MÁŠ PRO MILEY DÁREK? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: GRAMMY AWARDS!
joo že dneska můžem aj dvakrát... sem zvědavej co mi na to řekne... *14* *14* hááhá už ju slyším jak je nadšená... mno a koupil sem jí brutálně sexy šaty.. *15* myslím že jí budou stejně na nic.. páč je dneska v noci z ní strhnu.. *15* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: GRAMMY AWARDS!
TAK TO JE DOBRÝ. TAKY BY SE HODILO NĚJAKÉ SEXY PRÁDÝLKO A NEBO VIBRÁTOR,ABY HO MĚLA,KDYŽ TY BY SIS ZROVNA POTŘEBOVAL ODPOČINOUT. *1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: GRAMMY AWARDS!
A NEBO LUBRIKAČNÍ GEL S NĚJAKOU PĚKNOU PŘÍCHUTÍ. *14* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GRAMMY AWARDS!
nezdrhne.. to se nebojj *15* -
TAK TO JE DOBŘE,ŽE JSI PODLE NÍ NEJLEPŠÍ.ASPON TI NEZDRHNE ZA JINÝM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jo a to sexy prádýlko už má.. to dostala k narozkám... ale vibrátor není potřeba... ona říkala že ho nechce... stačím jí já prej *15* *14* *14* *15* -
hej Divočák. nepřeháněj tolik.. já sem výkonej dost a miley říkala že jsem nejlepší !! *14* *15* -
přesně ... fotky nádherný a úžasný ... jinak koukala jsem na to už hooodně brzo ráno .. už hodinu po ukončení Grammys byly fotky i na google ... ale opravdu ... Miley? nádherná ;) *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
Re: GRAMMY AWARDS!
to by byl nejlepší den mého života *14* *14* jo fotky jako vždy perfektní *14* *15*
-
-
o5 HM
Ahoj...jsem tu znovu .. omlouvám se že vás s tím zase otravuju ale tenkrát byl díl HM kde Miley byla na tý lodi jak je to Sladký Život Na Moři .. nevíte prosím někdo jak se jmenoval ten díl? -
-
Re: o5 HM
Pověrčivá holka. nebo tak nějak.. *3*
-
-
NEWS
Hahááá vyšlo too.. opět... uplně skvělej sen v historii.. *14* *14* *14* *15* *15*
jo a taky sem rád že se mi konečně zobrazuje nová profilovka i na diskusi... *15* *15*
Jo a viděl jsem dvě fotky z nějakýho předGrammy večera... a miley tam vypadá úžasně a hlavně má brutálně viditelný prsa *1* *15* *14* *1* -
-
Re: NEWS
jojo taky jsem viděla ty fotky a málem mě vypadli oči z důlku *15* *14* -
-
Re: Re: NEWS
mě vypadlo všechno co šlo.. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: NEWS
TO ASI KAŽDÝMU KLUKOVI,KTERÝ NENÍ IMPOTENT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: NEWS
tak to je jasný mno.. já jen chtěl reagovat na její příspěvek... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEWS
*15* *15*
-
-
-
-
-
Re: NEWS
OOOH! *14* *15*. TAK TO SE TI O TĚCH PRSÁCH BUDE URČITĚ PŘÍŠTĚ ZDÁT. TO JE ÚPLNĚ ŠKODA SE PROBUDIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: NEWS
hej to je největší škoda a nejhorší to je když vstávám do školy.. tak to prostě v tom snu uslyším ten budík z mobilu a upe se probudím a řeknu si: Do h***!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: NEWS
kdyžtak ty dvě fotky zde: http://oceanup.com/miley_cyrus
P S: já uplně miluju takovej styl šatů.. *14* *14* *14* *15* -
-
kde je všecko vidět co *15* *15* -
-
taky si myslím *15* -
AHA,TAK TO MÁŠ DOBRÝ. TAK TO BUDEŠ MÍT NA MILEY JEŠTĚ DOST ČASU TŘEBA I PŘES DEN. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
díky *15* -
nic neřeknu neboj *15* *15* -
PS: já zítra školu nemám... my máme od zítřka do pátku prázdniny.. *15* *15* -
tož nevíš kdy se s ní mužeš náhodou potkat... *15* *15*
ne mě jde o to že bych si chtěl jeden večer taky odpočinout.. já neříkám že mi to není přijemný každou noc řádit s miley ale prostě pokud se něco dozví o těch šatech a jak sem kecal že je v nic sexy tak ju to zase rozdráždí *14* *15* *15* *14* *15* *15* -
TO SE NEDIVÍM,ŽE NEMÁŠ NÁLADU,KDYŽ ZÍTRA JE ŠKOLA A MOHLO BY TĚ VYRUŠIT ZVONĚNÍ BUDÍKU. *15* *15* JINAK JÁ SE S MILEY DNES ANI ZÍTRA ASI NEUVIDÍM,TAKŽE JÍ FAKT NEBUDU NIC ŘÍKAT. *15* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
mno tak ono se uvidí ale tak zatím jí nic neříkej jooo *15* *15*
ani ceknutí o těch šatech atd *15* -
nemáš náladu jo?to je divný *15* -
hele ale já nesmím dneska nic miley říkat o těch šatech jak jí to seklo a jaký tam měla prsa nádherný... vona by potom byla zase moc vzrušená.... néé abyste jí něco řekli... já dneska nějak nemám moc náladu na "to" *15* *15* *15*
takže všichni Pst! *15*
-
-
BLBÝ BY BYLO,KDYBY TI TEN BUDÍK NA MOBILU ZAČAL ZVONIT,KDYŽ BYS BYL S MILEY ZROVNA V TOM NEJLEPŠÍM.
JINAK JSEM SE PODÍVAL A FAKT V TĚCH ŠATECH VYPADÁ SEXY. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
jo to už v jednom snu bylo... hej normálně jsme se chtěli začat milovat.. já jí začal svlíkat a vlítla do pokoje zničeho nic Noah *15* *15* *15* *14* *15* na ten sen nikdy nezapomenu.. *15* -
ALE JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ SE PROBUDIT V TOM NEJLEPŠÍM BY BYLO,KDYBY TĚ S NÍ PŘÍMO NĚKDO NAČAPAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hrůzou podle nich byli ty šaty co měla naposledy... ale jako mě se v nich líbila.. *14* -
jako to už se mi stalo 2krát... *15* *15* a tos měl vidět jak sem nadával když sem se probudil.. *15* *15*
si myslím že teď všem těm haterům museli vypadnout oči z důlku.. sem kdesi četl že jsou zvědavý s jakou hrůzou miley zase přijde.. a ona se vytáhla s takovýma šatama a ještě z tak vyditelnýma kozama.. *14* *14* *15* *14* *15*
-
-
-
-
-
-
HOT!!
tak co taky si myslíte že na to dneska hasiči nebudou stačit ??... *15* *15* jestli se miley rozjede jak předtím tak nejspíš ty hasiči zdrhnou... *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: HOT!!
A NEBO SE K TOBĚ BUDOU CHTÍT PŘIDAT A PAK TI MILEY PŘEBRAT. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: HOT!!
ani howno.. miley říkala že miluje jenom mě... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: HOT!!
TAK TO MÁŠ DOBRÝ,ALE I TAK DEJ POZOR,ABY TI JI NĚJAKEJ HASIČ NEUNESL. A NEBO NĚJAKEJ STEJNĚ VELKEJ FANDA JAKO JSI TY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: HOT!!
ahojako sa mozem dat k fandom *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HOT!!
tos to nemohl napsat jako uplně novej příspěvek... zrovna si pokazil tuto diskusi...
*15*
-
-
Re: Re: Re: Re: HOT!!
mno do háje.. tak to si jí pěkně přitáhnu za uzdu... *15* *15*
-
-
-
-
-
HM
Čau...hele chtěla jsem se vás zeptat...jak se jmenujou ty dva díly možná 3 a víc jak tam v Hannah Montaně byla i Selena Gomez jako Mikayla? -
-
Re: HM
JÁ NA TY NÁZVY NEMÁM BOHUŽEL HLAVU *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: HM
my máme hlavu na něco jiného žee *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: HM
NO NEŘEKL BYCH,ŽE SE TOMU ŘÍKÁ HLAVA. TAM TOMU DOLE. *15* *15* *15* ALE KDYŽ UŽ MYSLÍME HLAVOU,TAK HLAVNĚ TAM NA TO. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: HM
však tak sem to myslel jakože myslíme hlavou hlavně na to.. *15* *15* *15* akorát sem to jinak napsal *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HM
*1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: HM
vím že ten jeden díl je: "Chci, abys chtěl, abych jela na Floridu"
ale vím že ještě byly nejmín dva ale vubec už si nevzpomínám jak se jmenují..
*9* -
-
Re: Re: HM
Ještě to byl díl "Od toho jsou přátelé"
-
-
-
o miley
hele musime si přiznat ze o miley nikdo nic newíme i když nekdo píše ze si sni psal tak to nemuzou vedet jestli je to ona a tak na 80 to ona neni *13* i když bych ji chtela potkat ale proste se o ni nich na 100 procent nikdo z čech newi -
-
Re: o miley
a proč nám to píšeš my toho narozdíl od tebe víme docela dost -
-
Re: Re: o miley
souhlas *3* -
-
Re: Re: Re: o miley
diky
-
-
-
Re: o miley
mno ale tak to víme už hodněě dlouho... stejně v tom tvých příspěvku je trochu zmatek ale to je jedno... mno myslím si že o miley toho mužem vědět docela hodně z její knížky "Milníky na mé cestě".. tam je toho dcl hodně o ní. -
-
Re: Re: o miley
taky tu knížku máš..? -
-
Re: Re: Re: o miley
jasný.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: o miley
já jí mám taky *15* *14*
-
-
-
-
-
Já chci!!
chjo já chci aby sem přijela!!! *3* -
-
Re: Já chci!!
já taky -
to chce každej *1* -
To já takyyyyy *14* -
-
Re: Re: Já chci!!
I JÁ TO CHCI. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Tour 2011
takže je to nejspíš potvrzené. jedna mileyina tanečnice napsala na svůj twitter že zkouší na turné 2011, které by mělo zahrnovat Jižní Ameriku, Austrálii a Asii. Ale podle mého názoru to bude mít na dvě části jak Lady Gagy:Monster ball tour.
že nejprve objede Jižní Ameriku, Austrálii a Asii a potom v druhé části Spojené státy a hlavně Evropu včetně ČR. to je můj názor a myslím že asi takovej nejvíc reálnej. *4* *5*
Klidně napište co si o tom myslíte *3*
PS: jestli mi na to ale budete odpovídat vy kteří věříte těm fakům na Facebooku tak se vážně naštvu! *5* *1* -
-
Re: Tour 2011
no to je pravda armenakos1 -
achjooo no taky jsem to už četla *9*
Máte pravdu bylo by dobrý kdyby to bylo jako s tím Tour Lady Gaga.
Doufám, že se tam ještě Evropa přidá. -
-
Re: Re: Tour 2011
jo já už jí to vysvětlil včera v noci *1* *1* *15*
PS: pro ty co nechápou.. tak se ani neptejte... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Tour 2011
VĚTŠINA TO URČITĚ CHÁPE,ŽE ARMENAKOS S MILEY CHRÁPE. *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Tour 2011
TEN RÝM MĚ NAPADL HNED.A JE PRAVDIVEJ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tour 2011
jj *15* *5* *3* -
DÍK.SNAD MĚ JEŠTĚ NĚKDY NĚCO NAPADNE. *15* *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hej ale mě se to mega líbí... uplně to vystihuje situaci.. fakt se ti to povedlo Divočáku *15* *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* -
-
hej, skvělej rým *15* *15* -
hej to se dokonce dobře rýmuje *15* *15*
-
-
-
-
-
Taky sem to četla a taky si myslím že to bude mít jako Lady Gaga, protože Miley by na nás přece nezapoměla *3* *1* *4* *3* -
-
toto turné určitě ne. já už sem jí na její profil na youtube napsal tolikrát o turné a o české republice a o nás fanoušcích že už to není ani možný aby o nás nevěděla.. *15* *15* -
-
No a v noci už si jí to taky doufám vysvětlil *1* *1* *1* *3* -
-
jjj to už sem jí to vysvětlil a říkala že se bude snažit co nejvíc to půjde.. už sem jí aj řekl at udělá to video kde řekne že nemá ani twitter, skype ani facebook. a víš co mi na to řekla..?? prej že: "Joo ale až po tomhle." a začala mě líbat.. *1* *15* *15* *14* *14* *1* -
-
ne ten co jsem tady psal že "jo ale až po tomhle" *15* *15* to nebyl sen... to byla představa *15* *15* -
jamila: já hlavně doufám že dneska v noci se mi bude zdát zas nějakej sen... zajímavý je že je to vždycky pokračování toho předchozího... *15* *15* *15* -
kdo by taky mohl.. *15* *15* *15* -
*1* já z tebe nemůžu Tome *1* *1* -
*15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
jo taky jsem ti četla *3* a bylo mooooc fajn kdyby sem přijela *14* *14* -
-
oprava to *15* -
-
jj *4*
-
-
-
-
kontakt
jetli bude vystupovat v čr miley cyrus tak se ji optám na kontakt už to mám domluvení. (už aby ten koncert měla) -
-
Re: kontakt
Klidně si na ten profil piš a myslili si že je to pravá Miley ale napiš nám to sem PROSÍM ... nás to vážně nezajímá , protože mi víme že to je zase nakej fake *3* ... ale ty si mysli co chceš mi ti to neberem ... -
-
Re: Re: kontakt
jamila: já mám na to takovej názor dycky.. vždycky když nás sem někdo takovej něco napíše tak mu není víc jak 13let... *13* *1* -
-
Re: Re: Re: kontakt
Já vím že máš, a je taky správnej, ale oni to nikdy nepochopí a myslím že to nejsou je náky 13 letý holky já myslím že i naky starsi to jeste nemají v hlave v pořádku a žijou mimo realitu *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kontakt
asi tak.. ;) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontakt
myslím že ty i tvůj kámoš máte dcl pošahaný nápady... *15* -
je mi 15 a nepsal jsem že si píšu s debilem co se za ni vydává *15* *15* *15* *15* -
já facebook nemám a psal jsem že to skusím ale nevim jetli řekne kamoš mi radil že ji mám požádat o kreditku ale to fakt neudělám.
-
-
-
-
-
Re: kontakt
jj jasně a taky se jí zeptáš jestli ti nedá skype nee ?? vsadím se že sis přidala tu blbku co se vydává na fb za miley a tam ti napsala že bude mít koncert a že si s tebou pokecá... hej fakt lidi až dospějete pochopíte.. *5* *15* -
-
aha už chápu tu domluvu nemám sní ale s někým jiním. -
-
Re: Re: Re: kontakt
nesnaž se to zakrývat..!! *15*
-
-
a navíc o facebooku si mislím totéž proto se ji zeptát osobně pokud ho ještě za život udělá. -
není to špatný nápad se zeptat na skype
-
-