-
filmy
..nevíte nekdo jak to bude s těma filmama?..jestli to zase jako the last song vyjde hned na dvd..nebo se budu moct tesit do kina..:D?? -
-
Re: filmy
no .. já osobně bych to tipla na to kino xD -
-
Re: Re: filmy
podle mě to půjde do kin *3* -
-
Re: Re: Re: filmy
snad..<3
-
-
-
-
koncert?
takže, teďka jsem se někde dočetla, že tour se bude konat v jižní americe, austrálii a asii a o evropě se ještě jedná a není to s ní jisté...já ji dám, že to není jisté, kdyžtak si beru tryskáč a přitáhnu ji sem!!! *1* *1* -
-
Re: koncert?
letím s tebou... já umím bejt přesvědčivej !!!!! *14* -
-
Re: Re: koncert?
to věřim *1* nalepíme se na ni na nějakým to letišti a až se bude nastupovat do letadla, tak ji okamžitě popadnem a dotáhneme ji k sobě a odletíme *1* nebo bychom to její letadlo mohli unést *1* pro miley cokoliv *14* -
-
Re: Re: Re: koncert?
hej nejvíc se mi zamlouvá to letadlo unést.. *1* *1* ... a nebo někde ukradnout pouta a k miley se přicvaknout.. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: koncert?
hej, dobrej nápad, připoutám tebe a miley *1* *1* a pak až se zeptá, kde je klíček, tak prej-jejda! *1* *1* to byste spolu museli být v posteli *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert?
dřív jsem ji měl taky..ale je to uplně v pohodě... ale přesně tak nouzová situace = nouzové řešení. *15*
hele stejně můžem přemýšlet za běhu až prostě miley chytnem tak pak budem přemýšlet co a jak *15* -
Teda chudák Miley *4* tak kdyžtak vám pomůžu kdyby něco *3* akorát mám panickou hrůzu z létání.. ale to se vsákne *1* -
počítejte i se mnou! *15* *15* *15* *1* *1* -
chudák...ale co, nouzové situace=nouzové řešení *1* -
ani křičet nebude moct *1* *1* -
se nebude moci ani pohnout *1* *1* -
*1* *1* -
chudák miley, bude ověšena miliony fanoušky...no, tedy spíše námi třemi a možná ještě pár skvělými lidmi tady z osobností.... *1* *1* no, ale radši naverbujem miliony fanoušků *1* *1* -
tak to si těch pout vezmem radši víc... a za jednu ruku dycky připnem *15* *15* -
to počítejte i semnou *14* *15* -
promin byl jsem v posilce *4*
mno k tomu letadlu... já jsem budoucí pilot takže částečně už ted vím jak se letadlo ovládá... ale tak ono stačí když unesem letadlo i s pilotem... *15*
a k těm poutům..... prej "to byste spolu museli být v posteli" *14* *14* to by bylo nejj... prej kde jsou klíče... Jejda! *1* *1* to by bylo nejj *14* *1* *15* -
no, ale letadlo unést by šlo a pak v tom letadle-do háje, jak se to ovládá?! *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Global Action
http://oceanup.com/2011/02/18/miley -cyrus-hilary-duff-global-action#co mments krása, Miley si tu cenu zaslouží, dala už hodně peněz do GeturgoodOn, Blessings In a Backpack a City of Hope. Opravdu jim hodně pomáhá a zaslouží si jí..... *14* *14* *14* je to skvělý člověk :D ... ke konci mi chvilkama připadalo že bude brečet, jde to vidět hlavně ze strany -
-
Re: Global Action
souhlas *14* -
Re: Global Action
ten proslov!!!dokonalost!!!! *14* *14* *14* je naprosto úžasná!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Global Action
velikánský souhlas *3* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Global Action
souhlas *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Global Action
na Miley nikdo nemá *14* kráááásnej proslov *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Global Action
nejlepšíí *14* *15* -
přesně tk *14* *15* -
nikdo? vážně na ní nikdo nemá? *15* *15*
ouu jasně ... vůbec nikdo na ní neměl, nemá a mít nebude! *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Fotka
Byla bych pro změnu fotky :) nějakou hezčí a novější *3* -
-
Re: Fotka
tady by to chtělo trochu víc než změna fotky. je to taky děsně neaktualizovaný a zanedbaný. *9* -
-
Re: Re: Fotka
souhlas...
-
-
-
,
Miley prej chodí s Joshuou Bowmanem je to pravda? *7* -
-
Re: ,
ahoj ...
je to pravda .. už se objevily i fotky kde jsou spolu jako zamilovaný páreček *15* *15* -
-
Re: Re: ,
diky za odpoved *4* -
-
Re: Re: Re: ,
mno já ti nvm ty fotky se objevili už docela před dlouho dobou.. ted spolu nejsou viděni vůbec a spekuluje se stejně o tom že to nejspíš dělali kvůli "So undercover" *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ,
Miley na grammy říkala, že s nim byla jenom v parku a že jsou jenom kamarádi, no nevim podle těch fotek to vypadalo jinak. A tomáš má pravdu ty fotky už se objevily docela dávno a od tý doby spolu nebyli viděni *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,
asi tak *15* *15* *15* -
ON UŽ JI MÁ CELOU PRO SEBE. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* -
jestli to byla otázka na mě tak odpověd "ANO" *15* -
ty bys ji chtěl urtřitě celou jenom pro sebe? že jo -
uvidíme jak to bude mezi nima dál *14* *15* -
podle mě nějaká ta jiskřička mezi nima trošku přeskočila, jako na jenom kamarádi to nevypadalo, ale podle mě jenom kamarádi jsou, tak prý má strašně rád jejího pejska lylu... *4* -
asi jo -
já myslím že to co bylo mezi miley a joshem bylo jen takový na oko.. *13* *5*
-
-
-
-
-
-
kontakt
armenakos1 (tomáši) nic jsem nepsal o tom že píšu na facebook s debilem co se za ni výdává nic o tom tak se ptám proč a navíc jetli jsi to špatně pochopil tak ti to píšu znova až v čr bude mít koncert tak až tam se jí na ten kontakt zeptám kdybych ji měl na facebooku tak se ji neptám logicky *16* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: kontakt
ale psal psal... *15* *15* *15* *15* dál se s tebou o tom bavit nebudu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: kontakt
ne ale proč mi tu nedáváš když to není pravda? -
-
Re: Re: Re: kontakt
nadáváš učitej má pravdu nemám spěchat deseti fakt nezvládám. -
-
Re: Re: Re: Re: kontakt
???????????????? tak teď tě fakt nechápu ?????? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontakt
no ta když si to tak blbě napsal tak se ani nediv hochu..! *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: kontakt
předtim jsi psal že jsem malej harant s 13letech že si pušu s debilem na facebook tak ti tu pišu že jsi to blbě pochopil.
-
-
-
-
-
-
Billy
Od té doby, co byl oznámen rozvod rodičů, už není chování mezi dcerou a otcem tak vřelé. Dříve spolu byli často vídáni na červeném koberci. Billy: "Dělám si o ni starosti. Má kolem sebe hodně lidí, kteří ji přivádějí do nebezpečí. Chtěl bych ji před tím náporem ochránit."
tohle řekl Miley taťka co si o tom myslíte?? -
-
Re: Billy
Řekla bych, že mezi ty lidi před kterýma jí chce uchránit určitě patří Tomáš *1* -
-
Re: Re: Billy
*15* *15* Ale no tak nerozesmívej mě tolik *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Billy
hej jak tady nejsem tak už mě pomlouváte jako!!! *16* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Billy
*15* každej rodič chrání svoje děti a jsou pro něj malý i když jim je třeba 18 jako Miley *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Billy
no...by mě zajímalo o co za chvíli přijdu já..:D *15* *15* *15* -
wow, já tu týden nejsem a přicházím o úžasné diskuze *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Billy
My nepomlouváme *1* My jenom řešíme Billyho a to jak chce uchránit Miley od všeho špatného a to vše špatné určitě jsou kluci a sex, protože skoro žádný otec si nepřeje, aby jeho malá holička někdy vyrostla *1* -
-
já stejně nevím proč sem lezeš ty trapko.. myslíš že neznám kdo seš ?? moc dobře tě znám takže mám o tobě taky svůj názor... a vubec.. co se tady do nás sereš.. táhni na svoje diskuse a tam si kecej ze svýma kámošema a nás nech bejt kravko! *8* *15* -
aspon lepší než být jak ty.. *15* -
nejsem sice Tom ...
ale jedinej kdo je tu trapnej jsi leda tak ty ...
TRAPKO, TRAPKO, TRAPKO! *3* *3* -
armenakos ty jsi trapnej *16* *8* -
věřim neboj *3* *15* *15* *15* -
to já taky.. To mi věř! *15* *15* *5* *4* -
ehm ..
BUDU BUDU BUDU *15* *15* *15*
Já budu dělat vše a já můžu vše! *15* *15* *15* -
ehm
nebudeš nebudeš nebudeš !!! *15* *5* -
ehm ...
budu budu budu! *15* *15* :P -
ehm na mě moje "Tss" nedělej.. to je přísně zakázáno..! *15* *15* -
ehm *15* *15* *15* *15*
Tssssssss ! *15* *15* -
já spíš používám "Tss" *15* *15* *15* -
no nebudu používat mé osvědčené "ccccc" *15* *15*
ale tohle je opravdu debilní tudíž řeknu jen jedno:
MÁŠ PRAVDU A PLNĚ S TEBOU SOUHLASÍM! *15* *15* *15* *15* -
mno radši nic neříkej.. *15* -
no ... možný je všechno *15* *15* *15*
možný je i to že ... radši nic *15* *15* -
možný je všechno.. já už sem přišel na to že to ani neovládám... *15* -
a já vim proč ... *15* *15* *15*
asi ti to vleze do hlavy a ty pak na to furt myslíš a třeba bys chtěl to zkusit doopravdy a tak se ti o tom zdá no *15* *15* *15* *15* -
hej to neříkej 2krát jinak fakt bude.. já nvm proč ale nejvíc to na moje sny působí tak když to někdo říká... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Billy
Třaba se ti o tom bude dneska zdát *1* -
já bych si s Billy Rayem promluví mezi čtyřma očima a řekl bych že miley miluju a to se nezmění.. *14* *15* *15* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Billy
já vím ... ale i kdyby jí bylo 25, tak to otec bude stejně řešit *5* -
ale miley má 18let.. na sex už je zralá *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Billy
*15*
-
-
-
xDD
tak co.. jamila a v.e.r.k.a ??? co říkáte na ten sen ???? *15* *15* *14* -
-
Re: xDD
Hooj lidi,mám takovou blkbou zprávu na karaoke texty je že miley je ze zpěvem na 4.místě a před ní je Justin Bieber na 3.místě!!!!Miely je na 100% lepší než Bieber *16* -
-
Re: Re: xDD
souhlasim to mě štve že je napsán jako lepší miley je mnohokrát lepší a navíc ale zase nikdo neumí justina napodobit když zpívá jako pravý chlap. -
-
Re: Re: Re: xDD
OMG :D ten že zpívá jako pravý chlap? to je barbína jak vyšitá *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
spíš jako buzna bez mutace *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDD
u buzny je možný všechno *15* *15* -
počkej počkej ... ona se dá buzna mutovat? :D *15* *15* *15*
-
-
-
-
no to je špatný ale můžeš mi vysvětlit proč si to nenapsala jako novej příspěvek.. ????!! *8* -
-
třeba to neumí *15* *15* *15*
jo a mimochodem ... máte tu velmi zajímavou diskuzi o tvých snech ... asi se přidám xDD *1* *1* *1* *4* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
jo kdybys věděla co probíhalo když sem měl sen na valentýna.. to byl žhavej sen... jamila a v.e.r.k.a už ho znaj do detailů... *1* jestli chceš jsem ochoten ti to napsat.. *1* -
-
*15* *15* -
promiň no! *9* *9* *15* -
jak si dovoluješ mě nazývat Tomášku ???!! *15* *15* *8* *15* -
Ach Tomášku...co by mi tu asi tak mohlo být k smíchu? *4* *15* *15* *15* mě je k smíchu upe něco jinýho! :D jako např. nová věc co jsem se dozvěděla v úterý a ještě se z toho nepřestala smát! xD
Jo ten tvůj sen ... odepsala bych ti včera ale .... krapet .... přepisovala sem celej sešit na Zemák ... tak sem neměla čas no ... ale jako vážně skvělej hele xD úplně nejlepší ... a....nevyděsil mě XD *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
*3* *15* *3* -
tak to jo *4* *15* -
na týhle dizkusi všecko *15* *15* no krom urážek to je jasný *1* *14* -
je ti snad něco k smíchu zlato ?? *3* *4* *15* *1* -
*15* *15* -
jasně ... do zpráv s tim! xD
-
-
-
-
-
Re: xDD
no... *15* *15* byla jsem vykulená a měla záchvat smíchu *1* -
-
ještě ted se z toho vzpamatovávám *15* *15* -
-
to sem rád *1* *1*
-
-
-
-
Bye
takže lidi už musím jít... ne že bych už šel spat ale už prostě musím *9*
Divočák si užívá se Selenou a já doufám že dneska bude žhavá valentýnská noc s Miley... zítra však napíšu jestli něco bylo.. *14* *15* *4*
Tak jo.. Bye Fans.. *PEACE* *4* *3* -
-
Re: Bye
TAK CO,JAK SE TI JELO? *15* MĚ SKVĚLE. ROZDALI JSME SI TO CELKEM TŘIKRÁT. DVAKRÁT V NOCI A PAK JEŠTĚ RÁNO. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Bye
ani se neptej.. *15* *15* byli sme sami doma a dělali jsme to v každé místnosti... *14* *14* *15* *15*
Dneska to nehorázně vyšlo !! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Bye
a navíc mě nic neprobudilo *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Bye
Já z vás nemůžu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bye
já vim *15* *15* -
tož já ti říkal že to bylo moc žhavý.. tak cos taky čekala *14* *15* *15* *14* -
*15* *15* a jsem z toho vedle ještě teď -
to tady říkat nebudu.. stejně to byl takovej mišmaš.. verka už to ale ví.. teď sem jí to detailně napsal do vzkazů.. *15* *15* *15* -
TAK TO JE DOBRÝ ZNAMENÍ,KDYŽ VZDYCHALA. ALE BYLA BY ŠKODA,KDYBY TO TAKOVÝ BYLO JEN KVŮLI VALENTÝNU. TAK DOBRÝ TO MUSÍ BÝT POŘÁD. A JAKÝ JSTE VYZKOUŠELI POLOHY? *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* -
ježeši *15* *15* *15* -
já za to nemůžu.. dneska byla miley nadržená jak nikdy předtím.. asi to bylo tím že byl ten valentýn... *15* *15*
*14* *14* *14* a jak vzdychala mno tvl *15* *15* *14* *14* -
to je na mě moc tohle *15* *15* *15* *15* -
tak jako my jsme na konci taky potom zůstali v posteli *14* *14* a tam sme to taky završili *14* *15* *15* *14*
ale měls vidět jak vzdychala když sem jí opřel o stěnu a ******** !!! *14* *14* *15* *15* *15* -
TAK TO MĚLA DOBRÝ,KDYŽ SIS JI NESL. *15* PŘECHÁZEL SI VLASTNĚ AKORÁT TY. *15*.TO MY SE SELENOU JSME SE FURT VÁLELI V POSTELI. A STŘÍDAVĚ JEDEN NA DRUHÝM. *15* *15* *15* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hej já ti nvm.. to se nedalo ani spočítat... prostě jsme přecházeli z jedné místnosti do druhé... *14* *15*
jo a my máme ty prázky takže mě nic tento týden nevzbudí... *15*
PS: nepřecházeli jsme *15* já jsem si jí dycky jen nazvedl a přenesl do další místnosti... *15* *15* *14* -
A KOLIK TĚCH MÍSTNOSTÍ BYLO? *15* JINAK JÁ DO ŠKOLY DNES NEŠEL. TO KVŮLI SELENĚ. A ZA MĚSÍC ANI MĚ NEBUDE RÁNO NIC BUDIT. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Znova GRAMMY
a ještě sem vám chtěla říct ( kod ste koukal ) všimli ste si jak tam byl nakej ten chlapek tak říkal že se v zákulisí bavil s Miley Cyrus a ta ženská to přeložila tkhel " když jsem se bavil s Mileym Cyrusem"... v mužském rodě mě se chtělo jí jít normálně seřezat podle mě by to měl překlád někdo kdo té hudbě rozumí a nebude tam plácat bludy *16* *15* -
-
Re: Znova GRAMMY
no já myslela že budu vraždit *16* -
Re: Znova GRAMMY
jj to mě naštvalo upe nejvíc!! *16*
-