-
Facebook
Hele jak ste tady psali s tím fb radím vám dobře věřte armenakos1 ( netuším jak to vysklonovat) ten si sní povída skoro každou noc a dost intimě myslím že ten bude vědět všechno *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Facebook
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
PS: jmenuju se Tomáš (pro příště) xD
-
-
?
Hele je Miley ještě PANNA ? ... Psalo se že chce SEX po svatbě, ale vemte si, že jí je už 18 :D Co myslíte ? -
-
Re: ?
mno tak miley přece věří v boha ne?? tak věřící jsou na tohle takový a dodržují to.. ale abych řekl pravdu v mých snech už miley dávno panna není... *15* *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: Re: ?
ehm, tomáši, já jsem taky věřící... *4* ale znám i lidi, co jsou věřící a sex měli už před svatbou i s jinými... -
-
Re: Re: Re: ?
tak jo no.. nemužem nic vědět co.. asi nikdo nevyfotí miley při sexu u nich doma.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
no ve své knížce píše, že nosí prsten čistoty, což znamená, že před svatbou ne, ale bůh ví *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
se mnou to už dávno nedodržela.. *15* *15* -
tak podle mě miley to dodrží *4* *4* -
asi tak.. bůh ví.. když se to tak řekne *1*
-
-
-
-
Re: Re: ?
*15* to si neodhaduju tipnout jestli je nebp není ale já mít vedle sebe takový vešáky jako ona tk se neudržim *3* -
-
Re: Re: Re: ?
joo páč v těch mých snech je taky neovladatelná... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
to ona je všudee *15* *14* -
-
to si myslim *15* -
v tom snu je ale nejvííc.. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
hej Divočáku a helčo(hbdelfin)...... dneska v noci to vyšlo... sem to říkal že to vyjde... jeden sen sem si zapamatoval..akorát škoda že jsem se z něj probudil... a bylo to jako vždy s miley... *14* *14* *15* *15* *14* *14* bylo to upe nádhernýý *14* *15*
PS: sorry jestli to někoho otravuje že to sem píšu.. já sem poslední dobou ze všeho uplně nadšenej.. *15* -
-
Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
*15* *15* já jen čumim jako puk takovejhle sen jsem ještě nikdy neměla mě se zdaj jen samý kraviny :D taky nějaký o Miley ale jen jejích koncertech a jak jsem si s ní povídala *14* ale z žádnou celebritou tavýhle žhavý ne bohužel :D -
-
Re: Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
já už takovej měla xD ale nebyl s Miley no...xD
ale aspoň že tak Tome aspoň že tak *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
já su rád za každej sen z miley.. hlavně ty žhavý sny.. *14* *14* *14* *15*
-
-
Re: Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
to já to mám každý den skoro.. *14* *14* -
-
to se máš *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
máš skype ??? že by sme občas pokecali.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TONIGHT IT WAS WONDERFULL <3
hej, dobře ty, že ti to vyšlo *1* -
okamžitě mi napiš do zpráv tvý jméno.. zítra pokecáme.. nebo někdy.. *15* *3* -
jasně že mám *3*
-
-
-
ale zajímavý je že vždycky když je to nějakej ten žhavej sen tak to "děláme" normálně buď u ní v tom novým baráku nebo v jejich rodiným domě.... *15* *14* *15*
-
-
-
-
Tour
Objevila se potvrzená informace, že zkouška Mileyina turné by měla začít příští měsíc, tak asi turné nakonec bude -
-
Re: Tour
no turné po Evropě je prokázaný už hodně dlouho..ale jestli zavítá k nám se ještě neví ;) -
-
Re: Re: Tour
Ale tohle by mělo být v Jížní Americe, Asii a v Austrálii -
-
Re: Re: Re: Tour
nn... tohle turné co má miley rozjet má právě zahrnovat i Evropu... hele tk ale nic se ještě neví na 100% až se něco prokáže tak potom tomu budem věřit.. *3*
-
-
-
-
pejsek lyla
ahojky, tak mám novou profilovku, tentokrát ze shootu pro marie clare...no a ten nový pejsek miley se jmenuje lyla a je to holka *14* *14* -
-
Re: pejsek lyla
já jsem si tam taky dal tu jednu fotku z toho shootu... doufám že newa.. ? *4* -
-
Re: Re: pejsek lyla
newa *3* -
Re: Re: pejsek lyla
akorát se to tady na diskusi ještě nezobrazuje.. *5* -
-
Re: Re: Re: pejsek lyla
já takyyy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pejsek lyla
hele ty máš tu stejnou.. tak já si tam dám takovou tu druhou jak je víc otočená zádama.. ať nemáme stejný profilovky ju ?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pejsek lyla
jo souhlas *3*
-
-
-
-
-
-
...
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
a... *8* *8* *8* *10* *10* *10* -
SEXY SNY
ARMENAKOS:TAK CO,BYLI U TEBE V NOCI HASIČI? *1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SEXY SNY
aj policajti tady byli.. *15* -
-
Re: Re: SEXY SNY
PROČ? BYL JSI TAK MOKREJ,ŽE JSI VYTOPIL CELEJ BARÁK A OKOLÍ? TAK JAK JE TO U MĚ. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: SEXY SNY
hej to taky ale aj si stěžovali lidi... protože jsem ze snu vykřikoval pořád: Miley Miley Miley Miley jdem na to !! *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: SEXY SNY
TŘEBA TI ZÁVIDĚLI,ŽE TY JI MÁŠ A ONI NE. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SEXY SNY
to je možnééé.. vidíš to mě nenapadlo *15* *15*
-
-
-
-
-
-
xP
dneska to bude žhavýý.. to vím na 100% *14* *15* *15* *14* -
-
Re: xP
TY UŽ TO TAK CÍTÍŠ? *15* .TAK TO SE ZÍTRA POCHLUB.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: xP
hej já to cítím hlavně ne tam nahoře ale tam dole.. *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: xP
JO,TO JÁ TAM DOLE TAKY TAK CÍTÍM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: xP
*15* *15*
-
-
*1* *1* já tě za tohle přerazím!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: xP
promin ale miley to v těch snech chce sama... já se jenom nebráním to je tak vše... pamatuju že v tom jednom snu sme se líbali a ona řekla že to ještě nechce ale potom se sama rozjela... tak sorry já za svoje sny nemužu *15* ale sou to nádherný sny *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xP
já víím *15* *14* *15* -
souhlasím s verkou, ty máš ale sny *1* *1* -
ty máš teda sny *15* *15* -
já jsem taky šílenej fanoušek.. tak na tom není nic divnýho.. já svojí hlavě nedokážu poručit že takový sny nechci.. ikdyž vlastně chci ale neovládám je.. *15* -
já neříkám, že za to můžeš a že mi to vadí...jen že je to šílený a tak se tomu směju *1* *1*
-
-
-
*1* *1* *1* *1* já tě za tyhle komentáře přerazím!!! *1* *1* *1* pokud miley něco provedeš, stanu se tvou noční můrou *1* *1* *1*
-
-
-
-
..
Jako někde v roce 2009 se tu zobrazil příspěvek
"Miley Cyrus nebo Taylor Swift?
Já osobně radši Miley"
Vím že to sem asi nepatří ale já volím obě...Mám Taylor i Miley stejně tak jako Selenu nebo Demi nejradši ze všech hereček/zpěvaček...
Koneckonců ...Miley patří do Taylořiných nejlepších kámošek vůbec...a tak je to i u Taylor .. je jedna z nejlepších kámošek Miley...
Ale Miley budu milovat napořád ... ♥♥♥
Ta je prostě nej :) -
-
Re: ..
Nejlepšííí je pro mě Miley ! *14* *14* a potom je ještě dobrá Demi *3* -
Re: ..
Tak mě Taylor vůbec nevadí má pěkný písničky *4* ale Selenu a Demi nemusím nwm proč ale je to tk....Ale taky si občas poslechnu pár písniček od Seleny.. -
-
Re: Re: ..
Tak ne každýmu padnou všechny 4 nebo úplně všeci že jo ;) *3* -
-
Re: Re: Re: ..
no přesně *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak já mám nejblíže k miley, pak demi, potom selena a nakonec taylor... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
to já na 10000% Miley *1* a pak je mi to jedno
-
-
-
-
-
-
<3 xP
JSEM NA MILEY NADRŽENEJ JAK STEPNÍ KOZEL *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: <3 xP
OMG *15* *15* *15* kdes to sebral *15* *15* -
-
Re: Re: <3 xP
podívej se dolů tam jsem psal.. z kama jsem to přebral.. *15*
-
-
Re: <3 xP
mno nic.. musím jít... doufám že se mi dneska bude zdát další z těch bezva snů (vy víte o kom a s kým) *15*
tak se mějte a trošku to tady schlaďte *15*
Mějte se lidi... ČÁÁÁÁW *14* *15* *15* -
-
Re: Re: <3 xP
čau a užij si to s ní *15* *15* -
-
Re: Re: Re: <3 xP
dneska to bude žhavýýýý *14* *14* chtělo by to hasičáák *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: <3 xP
tak co, neuhořel jsi? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: <3 xP
dobrej nápad.. *15* -
víš co, zavolej rovnou hasiče *1* -
to doufám jako.. *14* *14* poslední dny nic nebylo totiž.. doufám že dneska ten hasičák bude k potřebě *15* *15* *14* -
TAK TŘEBA TUTO NOC BUDEŠ MÍT ŠTĚSTÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
ne neuhořel.. nic nebylo.... sakra.. žádnej sen si nepamatuju... *15* *15* *15* to je v pytli toto... včera nejspíš na mě miley nemyslela... *15* *15* -
POKUD SE DNES NEOZVE,TAK MOŽNÁ JO. *15* ALE BYLA BY TO PŘÍJEMNÁ SMRT. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-