-
Novinky
Miley je nej..tz jeji pisnicky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Miley
Tahle písnička od Miley Cyrus feat Iyaz je úplně úžasná....nevim jestli jste ji už slyšeli, ale já jsem jí objevila teprve nedávno a je vážně úžasná...tady je odkaz...http://www.youtube.com/watc h?v=5SALUvsFGGU&p=AC0ACA53F5D90050& playnext=1&index=1 *3* *14* -
-
Re: Miley
jo ta je opravdu hezka *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Miley
ikdyž je to spíš jako hannah... ale jo jen suprová... už jsem jí slyšel...už dávno.. když sem se díval na díl hannah montana forever na ten díl kde byl yiaz... v čr to ještě není ten díl ale já už se na to čučím anglicky... mno nic..písnička je suprová... -
-
Re: Re: Miley
ale jestli sis náhodou nevšimla...tak ta písnička je hlasově hrozně vysoká.. mno jo to jsou ty music videa na youtube.... normálně je ta písnička hlasově a zvukově lepší.... aj miley jako hannah zní upe jinak v originále... si to stáhněte jako mp3 a uvidíte ten rozdíl... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley
jojo....právě, že taky koukám dopředu na youtube na díly Hannah Montana forever...ta písnička je úplně suprová a to je jedno...Miley zní líp než Hannah..xD -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
jááj tys to blbě pochopila...já to nemyslím tak že miley zní líp než hannah...ale že to zní líp v originále než na youtube....jo a navíc já se díly HM forever dopředu nedívám na youtube...youtube je na ****! já si to stahuju s ulozto.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
souhlas *4* -
ne dobrý v pohodě.. *3* *4* ...
jo jasný...prostě ulozto.cz 4EVER! :D *4* *3* -
ok ok já taky radši miley než hannah... *4* tak promin *4* ulozto.cz FOREVER -
to nebylo z toho, že bych tě blbě pochopila... *4* ale z toho že se mi prostě prostě líbí název Miley Cyrus víc nž Hannah Montana....xD....tak jasně že youtube je na ****, ale anglinu potřebuju stejně...xD jinak taky stahuju normoš přes ulozto.cz....:)
-
-
-
-
-
-
filmy
ahoj neznáte nekdo nejaké dobré filmy-komedie kde hraje miley cyrus nebo i nejaké jine díky *3* *3* *3* *3* -
-
Re: filmy
Dotočila new film s názvem "LOL" -
Re: filmy
Last Song je dobrej film...Miley tam hraje, ale tenhle film už asi znáš..:) pak dost dobrej film je Sex Ve Městě 2 kde si Miley střihla menší roličku, ale jestli neviděla Sex Ve Městě 1 tak asi nebudeš vědět o co jde...(: *3*
-
-
novinky
http://hollywoood-star.blog.cz/
ne jnovější novinky *4* *14* -
Bing bang
Včera se objevila upoutávka k videoklipu The Bing Bang, premiéra by měla být 1.11, v tom videu hraje Kevin Zegers, vypadá to hezky a já už se nemůžu dočkat *1* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=PnMlDnu_QaY (mezery) -
:)
Já nemám ráda nadávání na konkrétní osobu, ale přece, tohle je diskuze o Miley Cyrus, když se někomu nelíbí, tak to neznamená že sem nemůže napsat svůj názor.. Jasně, když tady mluví sprostě tak to není dobrý, ale stejně, vám vadí jediný křivý slůvko na vaši oblíbenou star. Vám se třeba taky někdo nelíbí a říkáte o ní/něm že je blbá/ej a že neumí zpívat. Miley je člověk jako každej jinej, a každej se pomlouvá, tak si na to zvykněte...
Není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem... -
-
Re: :)
Nevim proč se to tady zrovna rozebíra miley je nahoudou fajn a kdyz jse vam nelibi tak to sem nepiste neurazej teji kdyz ji neznate *3* -
Re: :)
Tak nedávej příklad Seleny a nikomu to vadit nebude *13* -
-
Re: Re: :)
Aha, tak promiň a čí mám dát příklad?? když seš tak chytrej,, -
-
Re: Re: Re: :)
nepiš konkrétní jména osobností a bude vše ok!!!!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
promiň, ale kdo jinej je její opak? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
je snad na světě jediná *7* *13*
-
-
-
-
-
-
ok
Ještě vám chci něco říct mrzí mně to a už jsem ani nevkročím ok? *3* A srry za nadávky *9* -
-
Re: ok
to jo to už sem nikdy nechod...ale o tvoji omluvu nestojíme... *13* *9*
-
-
Konec urážek!!!
Mno, tak se už ani nesnažte sem něco psát, tímhle okamžikem vám všechno smáznu! Kajuska4 může rovnou počítat s tím, že přijde o správcovství a u některých budu uvažovat o smazání profilu, už toho mám fakt dost! Když se neumíte chovat, tak budete mít smůlu!!
*13* hudy -
-
Re: Konec urážek!!!
Nebudu se dohadovat o tom, kdo začal a kdo ne! Na tenhle profil chodím denně, někdy dokonce i několikrát (divím se, že jste si ještě nevšimli, že máte plno nevhodných příspěvků smáznuto), navíc jsem na to před několika stránkami upozorňovala, že se zde bude více kontrolovat! Občas by to chtělo zapojit mozek, než něco napíšete!! Každý má právo na to, mít své oblíbené a neoblíbené osobnosti, ale to mu ještě nedává právo na to, aby urážel ostatní! *13* -
-
Re: Re: Konec urážek!!!
promin ale to nejde to ignorovat..když oni furt dokola uráží a uráží a nedají si pokoj..si to nemužem nechat líbit.. *8* -
-
Re: Re: Re: Konec urážek!!!
ale tak mě už je to jedno at si sem píšou co chtěj..jediný oni sou trapní když se sem pořád dokola vrací... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!
jen vám chci říct že mně nesmáznou profil a ani sprácovství..chápete to?Smáznou profil nejde jenom já si ho můžu smáznout oni neznají můj email a heslo takže?A sprácovství mně nevezmou ptala jsem se ho už minule a řekl že to nejde takže smůla! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!
si nějak moc věříš, proč by se nedal smáznout profil, jde mi jenom o to aby si se pak nedivila, ale byla by to tvoje chyba takže co by mě to mělo zajímat -
Re: Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!
jediná smůla seš tdy ty.. SBOHEM *15*
-
-
-
-
-
-
zamyslete se
kdyz takhle procitam prispevky tak ctu porad to stejny...,,ten herec je hroznej ,je trapnej..."atd....,,to neni pravda.."nikdo nepise o nicem jinim,myslim ze by mel chodit kazdej tam kde ma sviho idola nebo oblibence a ne aby chodil urazet toho koho maji radi jini oni prece taky neurazi ty co maji radi ti druzi a jestli jo tak sou uplne stejni jako oni.je to zamotany ale vy to pochopite *1* zamyslete se *7* -
OMG
Ty lidi co se nás snaží naštvat jsou většinou fanoušci Seleny Gomez,, Miley měla průsery, párkrát ukázala ramínko podprsenky,, líbala se s klukem (co je tohle za průser, panebože??), To je ale to samí jako by byl průser chodit v plavkách, vždyť na té fotce ji většinou byli vidět nohy a podprda. Selena je Mileyin "pravý opak", hodná holčička, žádnej průser, co vy ste ale nepochopily je to, že to dělá kvůli kariéře, i ona měla nezahalené fotky, ale vyžehlila si to tím, že šla krmit pejsky a každý ji malér odpustil. Miley taky dělá spoustu charity, ale každej s ní má spojenou průseráckou holku, víte ono je to taky Hannou Montanou, kdyby nebyla spojena s Hannou Montanou na průsery by se taky zapomělo. To že Lady Gaga je skoro nahá na koncertech ale nikoho nezajímá, protože ona se tak začala oblíkat na začátku své kariéri, ale co Miley? Vždyť na začátku ji bylo 13 *3* To se má ve třinácti vyslíkat, aby jste si na ni zvykli? A teď,, panebože, vždyť jí je 17 let, její nová image je krásná, ukázala snad někdy něco víc než podprdu? neukázala. Navíc se zase vrací skoro k normálu, každej chvíly experimentuje než najde svůj styl, a tak to měla i ona *4* -
-
Re: OMG
souhlas *3* -
-
Re: Re: OMG
moje slova.. máš naprostou pravdu
-
-