Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlasy

Mám pro vás skvělou novinku Miley si zase nechala prodloužit vlasy a sluší jí to teda víc než ty krátký juchů *1*
    • armenakos1

Re: Vlasy

jj to už vím...ale díky za novinku pro ostatní kdo to třeba ještě neví =))) *3* *3*
      • Re: Re: Vlasy

cooo? ja to jeste neviiim :D a kde to je ...nemuzu to najit :/
  • HaLooo

jen se tady z ní všichni nezbláznite! je to jen .... která ani neumí zpívat! Halooo lidé proberte se !!!!!!!!!!!!!!
    • armenakos1

Re: HaLooo

jasně dík za názor..ale nás nenasereš *3*
      • lucy-bieber

Re: Re: HaLooo

přesně jako......kdyz se ti nelybi tak sem nechod....ano rekla si nam svuj nazor...a co bude dal to uz nam je jedno...pápááá
      • armenakos1

Re: Re: HaLooo

SBOHEM
  • terrine450

?..

Nechápu proč je u jména téhle celebrity napsáné Smiley. To není její jméno, je to přece jen přezdívka. Její pseudonym (umělecké jméno) je jen Miley Cyrus.
    • armenakos1

Re: ?..

miley cyrus není její umělecké jméno. asi od roku 2004 se miley officiálně jmenuje Miley Ray Cyrus víš ( není to žádný pseudonym ) *3* *13* *5* *1*
      • Re: Re: ?..

Jmenuje se tak od roku 2008 ;)
        • armenakos1

Re: Re: Re: ?..

tak sorry... někdy se splíst mužu mno... *1* *3* *3*
  • yani

Milníky na mé cestě

Ahojky všichni fanoušci Miley!! Tu její knížku ,,Milníky na mé cestě'' jsem si přečetla, měli jsme jí v knihovně, ale je fakt super.. Plno nového jsem se o Miley dověděla...
  • Podpořte Miley

Hele lidi jestli máte facebook podpořte Miley a přidejte se do této skupiny !!!!!!!Miley vám za to bude vděčná :) musíte náš podpořit!!Děkuju předem :)http://www.facebook.com/pages/Mil ey-Cyrus-CZ-/120836141280117?ref=ts
  • armenakos1

premiéra videoklipu

lidi mám pro vás špatnou zprávu. premiéra videklipu k písničce who owns my heart je odložena až na 15.října....aspon se máme na co těšit *3* *3* *14*
    • Re: premiéra videoklipu

Už se strašně těším... *3* *3* *3*
  • Nové album?

Maley má nové písně. Žeby z nového alba?
    http://www.facebook.com/page s/Miley-Cyrus-CZ-/120836141280117
    • meteora

Re: Nové album?

Právě jsem to slyšela.Vypadá to, že to je její a je to pěkné: See You In Another Life
      • Re: Re: Nové album?

je to písnička k albu Can't be tamed
        • meteora

Re: Re: Re: Nové album?

Ale já mám originální CD Can´t be tamed a tohle tam není.
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Nové album?

tohle je jako další písnička k albu can't be tamed...ano ta tam není taky mám to album ale tato písen je jako doplnující písen k albu.. *3*
  • armenakos1

trapas!

hej já fakt nemužu pochopit jak takovou hovadinu si muže někdo vymyslet cituji z toho tzv "článku" :
    Miley: Českou Republiku nechci nikdy navštívit,myslím,že pro tak malou zemi nemá smysl dělat koncert.Vím,že v této zemi mám tisíce fanoušků,ale jsou moc bláznivý.Jestli mě chtějí vidět,ať si jedou do Německa,jsou to přeci jejich sousedé ne?"

*1* *1* *1* tak tahle totální absolutní a nehorázná kravina je z toho blogu jak sem vám o něm zde psal že je to naprosto trapnej blog kterej je naplněm blbostma.... tohle by nikdy v životě miley neřekla ... schválně co si o tom myslíte FANS...že je to naprostá hovadina kterou by miley nikdy v životě neřekla ?? *9* *9* *7*
    • Re: trapas!

Ježiš kdo tohle zase vymyslel, už vidím jak miley něco takovýho řekla možná by tak řekla jsou moc bláznivý, ale hned řekla by třeba 'ale to je snad dobře nebo ne' tohle by Miley možná tak řekla ne takovou stupiditu která nemá ani hlavu ani patu
      • armenakos1

Re: Re: trapas!

já vím tohle by miley nikdy nenapadlo taková blbost.. *3*
        • Re: Re: Re: trapas!

omg ten blog je něco! Přesně jak píšete takový blbosti omg. Prej koncert pro VIP někde v Klubu *1* haha to by se teda vyplatilo....A tohle by Miley neřekla jako a už vůbec nechápu jak by to zjistil ten autor blogu. No nic všichni si akorát vymýšlí data koncertů někdo na to naletí *1* Až to bude potvrzený někde na oficiálních stránkách tak tomu teprve budu věřit a né když to napíše Nějákej blog... Ale na koncert bych chtěla jít *4*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: trapas!

jj...to já taky...ten blog je naprosto trapnej... Miley FOREVER *14* *14* *14*
  • addlevel

úpravy

jde někomu upravit diskografie??? *7*
    • armenakos1

Re: úpravy

to muže jen správce..který to založil.. *4*
      • addlevel

Re: Re: úpravy

tak by si jí měl upravit protože nemá album robot ale cant be tamed *9*
  • armenakos1

BIG FAKE!!

hele lidi tenhle blog : http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/
    je naprosto celej naplněnej blbýma kecama který si vymyslela nějaká kráva která by se měla na 100% léčit..protože je totálně pošahaná...píše tam že se setkala s miley v americe a že si spolu vykládali a že ji dala prej miley její e-mail...a další takový trapný blbosti..prostě je to děsně trapnej blog a cokoliv co z něm uvidíte za informace sou na 100 lži a blbí kecy.. ! To je jen taková menší INFO ode mě. Bye Guys =)) *4* *3*
    • hbdelfin

Re: BIG FAKE!!

jo, znám tu stránku, už jsem tam psala asi před půl rokem, je to děsná kravina, ten její článek, že miley o nás tohle řekla... *16* dělá si srandu, achjo, nechápu takovéhle lidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit