Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michalinecka

nechápu..=)

já snad nepochopim ty lidi, kteří se nás snaží naštvat tím, že tady napíšou jak je Miley trapná a tak... *7* Ať si nechaj svůj názor pro sebe a do nás se tady nemíchaj...!! Nejtrapnější jsou tady právě oni!! *8* ale co..to tady můžem psát jak chcem..stejnak to nepomůže...we love you Miley... *14*
  • mileynka1

the last sonng

film the last song je super a ještě lepší je ta knížka!!
  • Miley

Už jste viděli to video jak se tam hádá Miley s tou holkou co jí natáčela, Miley se na ní naštvala protože tam byla i Noah a vadilo jí že Noah natáčí jako nic proti tomu ale proč jí teda bere sebou když jí to pak vadí, byla to jenom fanynka tohle na ní nechápu
    • armenakos1

Re: Miley

no a .... je to miley věc... miley nic proti paparazzi nemá...ale tak každá hvězda někdy vybouchne ne ??!! *5* *13*
      • Re: Re: Miley

Jo ale já to tady nepíšu jenom tobě takže nevim co děláš, já si myslim že k ní nemusela jít a začít jí nadávat i když to brala v klidu, ale přece jenom od ní byla a tak 50 metrů. A Miley proti paparazzi poslední dobu něco má kdyby si jí sledoval
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

hele ty se vubec nechováš jak miley fanoušek... panebože mno a co .. tak jí to vadilo že jí ta baba natáčela mno.. a poslední dobou jí vadí paparazzi.. to ano... vždyt každej vidíme jak sou paparazzi otravní...si pamatuju to video když miley šla s demi ve tmě a oni jí fotili s bleskem přímo u držky... koho by to neštvalo panebože.. *8* *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Miley

Já že se nechovám jako fanoušek Miley, vždyť mě ani neznáš? Ale co. Já vim že paparazzi jsou otravní a Mileyin život bych fakt nechtěla, takže jinak sorry.Tohle je diskuze o Miley a ne o nás :-)
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

*4* *4* *3* *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley

to je dobrý já asi taky tak sorry :-)
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

sorry..trošku sem vypěnil mno.. *4* *3* *3* *4*
      • Re: Re: Miley

To video je teď nový nebo starší? Žádný takový jsem (zatím) neviděla ......
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

nový.. je to asi před 2 dvěma dny.. *4*
          • Re: Re: Re: Re: Miley

ok dík *4* *3*
  • yani

Milníky na mé cestě

Ahojky všichni fanoušci Miley!! Tu její knížku ,,Milníky na mé cestě'' jsem si přečetla, měli jsme jí v knihovně, ale je fakt super.. Plno nového jsem se o Miley dověděla... *1* *1* *1*
    • mileynka1

Re: Milníky na mé cestě

jj je super!!!
  • addlevel

upravy

jde někomu Miley upravit?
    • michalinecka

Re: upravy

to jde jen tomu kdo ten profil založil ne.. *9* nevim to jistě..myslím si to... *3*
      • armenakos1

Re: Re: upravy

jo je to tak..muže to upravovat jenom správce... *4* *3*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: upravy

nn Miley můžou upravovat všichni ! *3*
  • kacabicek

Miley bude vždy nej

Podle mě bude Miley VŽDYCKY ta nejlepší....Mám jí strašně ráda a její nový styl se mi taky líbí. Přece nemůže být do 30 pořád malá, sladká a roztomilá Miley, která chodí v růžovém a převléká se za Hannu. Myslím, že ta změna jí jenom prospěla a nejnovější cd (Can't be Tamed) je podle mě to nej, které vydala. Tak prostě berte Miley takovou jaká je. Každý má právo na změnu. Jo a jinak budu moc ráda když navštívíte můj blog www.miley-cyrus-is-the-best-forever .blog.cz a necháte tak nějaký ten komentářek nebo hlásnete v anketách :o) MILEY FOREVER!!!
    • hbdelfin

Re: Miley bude vždy nej

souhlasím *4* *4* *4*
      • mileynka1

Re: Re: Miley bude vždy nej

taky souhlasím! jjjjjjjjjjjjj
    • armenakos1

Re: Miley bude vždy nej

jj...souhlasímm =))) *3* *14* *14* *3* *4* *14* *14*
  • hbdelfin

tak co?

ahojky, poslední dobou se vše točí kolem "nové MILEY", je pravda, že tady furt někdo kňourá: "já chci starou Miley, tahle se mi nelíbí" nebo "OMG, WTF, vždyť z ní roste další Britney Spears, já chci tu naši normální Miley Smileyn!" možná chápete, že HM končí, že to nemá lehké, ale někteří z vás prostě nedokážete pochopit, že Miley je normální teenager, roste, dospívá a táhne ji na 18 a v hlavě se jí honí tolik myšlenek, které prostě my pořádně nepochopíme už z toho důvodu, že ona je slavná, který má podobné zájmy jako každý jiný v jejím věku,navíc celé 4 roky se řídila spíše podle Disney, skákala tak, jak se pískalo-Miley udělej tohle a zase tamto! Nenos takhle to tričko, vem si radši tu mikinu! Pozor, ta póza je moc vyzývavá, udělej to jinak! Miley, ne, tak ne! Miley! MILEY! no řekněte, kdo z vás by netoužil po takovéhle zkušenosti po svobodě, teďka, když už na nad ní Disney nemá moc, chce si to prostě užít, dříve si na sebe nesměla vzít nic vyzývavého, aniž by jí nehrozil vyhazov či pořádný průšvih(jen si vzpomeňte na shoot Vanity Fair-s tím prostěradlem) ale teďka, když už jí nic nedrží, tak si to chce užít a navíc, vždy se věnovala spíše fanouškům "Hannah Montany" než těm, kteří chtěli jenom MILEY CYRUS jakkoliv bez "Hannah", jen pro příklad-hodně lidí různě psalo po webech, blozích, ale i tady, že by bylo rádo, kdyby miley změnila styl a nebyla by jenom tou sladkou holčičkou a teďka to všichni máte, jenže najednou NE!, my chceme sladkou miley! ta její proměna je jiná, než jste očekávali? pokud ano, no a co! vždy jste tu psali, že miley MILUJETE, bránili jste jí před hatery, ale teď ne! najednou jste i vy sami těmi hatery, jen se ukrýváte před anonymitou, ale proč? to vás ta změna tolik vzala, že už to prostě musíte psát takhle sprostě? psali jste, že jste největšími fanoušky, takže byste novou MILEY měli přijmout! nebo jejími pravými fanoušky jste nikdy nebyli, jen jste si to namlouvali, ale teďka přišla ta pravá zkouška, nechcete jí-ale jenom kvůli dvoum videoklipům a jejímu vystupování? jenom kvůli tomu?! vždyť se podívejte na její každodenní život, co vlastně dělá,uvnitř je to pořád ta stará miley, pořád se věnuje charitě a pomoci ostatním, jen změnila zevnějšek, prostě, já vás nechápu
    • bella123

Re: tak co?

me se jeji novej styl uplne libi vzdyt hannah byla takova jak pro 7 lety decka u na ve skole voni furt mluvily 1,2 trida ze hannah je nejlepsi a pak se me ptaly hannah a miley to sou¨2 holky ...proste je lepsi chova us jak dospela ane mala sladka *14*
    • Re: tak co?

Mě se teda víc líbí ta nová M. Tu starou jsem nesnášela, nesnášela jsem HM a všechno kolem toho a nemám to ráda ani teď, Novou M už snesu, i když mi pořád trochu vadí. Teda spíš to jako se po M opičí Noah. To s M sice nemá co dělat, ale i tak....

máš naprostou pravdu!!!!tohle snad těm haterům promluví do duše a venom má pravdu, napiš o tom knihu *15* *15* , tak doufám že už miley nechaj na pokoji, jinak že sem zase něco napíšeš, ty tvoje názory jsou fakt super!!!
      • Re: Re: tak co?

taky s váma souhlasim ... měli by se nad tím zamislet já proti její image nemám nic líbí se mi taková jaká je :-)
        • mileycyrus2111

Re: Re: Re: tak co?

Přesně máš pravdu!!!Mě se Miley líbí jaká je!!Támhle se něco o Miley napíše že bere drogy!!Nikdo tomu nevěřte Miley nikdy nebere drogy!Miley je krásná holka..Miley dala Liamovi kopačky...Blbost..Miley Liamovi nedala kopačky!!!Jsou spolu!!Ptala jsem se jí a ptala se cože??jsem to překopírovala co se tam psalo!A řekla mi že to neni pravda!!Nevěřte nic co není pravda!!!Naprosto s tebou souhlasím!!!Kdyby něco a někdo tě urážel hned mi to hlaš..:)...já se s Miley znám takže vím co dělá a nedělá za blbosti!! *4* *3* *3* *14* *14* *4* *1* *1*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: tak co?

jo jasně ty se s miley znáš...nekecej nás tady ty tvoje trapárny... nikdo ti to neuvěří.. *1* *1* *1* *8*
    • ajfika

Souhlasím a popravdě mě se Mileyina nová image líbí *3*
      • hbdelfin

Re: Re: tak co?

díky za vaše názory... *4*
        • mileynka1

Re: Re: Re: tak co?

souhlasim!miley se nedivim že se mění.kdo by furt chtěl aby na něj volaly hannah!je to miley.a miley může bejt jaká chce bejt.mám jí ráda a budu jí mít vždycky ráda
    • michalinecka

máš pravdu..úplně s tebou souhlasím!! Miley je prostě taková jaká je...kdo se stím nechce smířit, má smůlu...my, jako její fanoušci bychom měli být s ní a ne ji kritizovat..ona moc dobře ví co dělá... *14* we love you Miley *14*

klidně bys mohl/a napsat knihu !!
    • anushenka

Tak,tak ,, řekněme si, co by bylo s Hannou Montanou dál, šla by na vysokou, měla by děti a nikdo by se na to nedíval,,, *7* *7*

Naprosto souhlasím s tím co jsi napsala ! Dodám jen jednu věc kterou jsi už napsala ale zopakuju: Pokuď jste opravdoví fanoušci Miley a pokuď ste někdy byli fanoušci neměla by vás nějáká změna (hm...změna Miley je pořád stejná) vůbec ovlivnit. Taky mě mrzí, že Hannah Montana končí,ale všechno musí jednou končit a Miley je už velká a donekonečna Hannah nebude .....
    • armenakos1

hej máš naprostou pravdu. tohle by těm haterům mohlo trošku promluvit do duše.. souhlasím s tebou ve všem =)) *3* *3* *5* *14*
  • klip

Klip je hezkej, ale dovolím si tvrdit, že to nebude takovej úspěch jako mělo třeba Cant be Tamed nebo 7Things, party in the USA ;) je to takové chaotické, a narychlo udělané:)
  • armenakos1

video is Out !!

Who owns my heart - official music video je konečně venku... je to úžasný klip a miley je v něm naprosto Božíííí ... zkoukněte ho...
    *14* *14* *3* *3* *4* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=euU068_8aNs
    • Re: video is Out !!

Mě přijde že je to taková, moc přeplácaný, prostředí hezký, ale jinak je to takový, Miley je prostě pořád malá holka. není jí dvacet, osobně mi přejde tak na šestnáct. A proto se mi tio asi zdá tak divný. V CBD mi přišlo, že vypadá starší než je , tady zase mladší. Možná je to těma vlasama, ale moc se mi ten klip nelíbí
      • armenakos1

Re: Re: video is Out !!

dík za názor...ale ani s jednou větou v tvém názoru nesouhlasím.. *7* *13*
        • Re: Re: Re: video is Out !!

to bude ais tim, že jste moc malý na to, aby jste pochopily, že to co dělá M je hrůza. nemám ráda všechny ty disney hvězdy a jak se M snaží být jako LG OMG...
    • hbdelfin

Re: video is Out !!

jo, je úžasné, já prostě na to koukala jako OMG!!!! to je úžasný, miluju ten klip!!! *14* *14*
      • meteora

JJ, je fakt super!!!
        • hbdelfin

Re: Re: Re: video is Out !!

to jo, tyjo, já ji prostě zbožňuju, je sice pravda, že pár podobných klipů už existuje, ale tenhle je prostě z nich jeden z nej, ani ne tak kvůli miley, ale také kvůli tomu songu, má i zaroveň takový jakoby děj, který vás donutí s na to kouknout až do konce...
          • Re: Re: Re: Re: video is Out !!

Promiň ale děj to rozhodně nemá
      • armenakos1

ten klip je prostě úúúžasneej a miley tam brutálně SEXY a slušíí jí to tam =))) *3* *3* *14* *8* *14* *14* *14*
  • Miluju jí..a prosíím hlasujte

miley uplně nejlepsíí a nejkrásnějšíí miluju jí a komuse nelíbí at si nasere..:D..kazdy má svuj vkus..:D..ajá ten muj nezmením a vás toleruju..:D..jinac hlasujtéé..:) http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=591198&o=all&op=1&vi ew=all&subj=91912222796&id=10000000 1464575

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit