-
my profile!
caw lidi ... jen vám chci dát takovou informaci ... to jsem já Tomáš kterej tady furt píšeš...ted už tu budu psát jen z mýho profilu ...tak abyste věděli...otázky, info a novinky...ptejte se když byste chtěli. *3* -
plsss
ahoj plss jak se jmenuje ta pisnicka v tom dile jak se Miley musi rozhodnout mezi Jakem a Jessiem v 2 casti....jk tam má naslouchat svemu srdci a pak si sedne na ty schody a prileti k ni ta fotka Jessieho plss jak se jmenuje díky -
-
Re: plsss
hele ta písen by se měla správně jmenovat naslouchej svému srdci ale nikde jsem ji nemohl najít ke stáhnutí... *4* *9* -
-
Re: Re: plsss
už sem ji našla jmenuje se Don't Wanna be torn tady je odkaz vymaž si mezey http://www.youtube.com/watch?v=9Z6X S9NybKI -
-
Re: Re: Re: plsss
jj to je přesně ona... *3*
-
-
-
-
facebook
ahojky lidičky nevíte nekdo jestli mám miley facebook,icq,twiteer nebo jak se to píše díkyy za odpověd *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: facebook
Zde máš kontakt na Skype pro fans 100% Real a odpovídá. Když má čas a příde tak to je většinou tak kolem 20:00 *3*
http://www.facebook.com/pages/Mil ey-Cyrus-CZ-/120836141280117 (vymaž mezery)
(v levém sloupci pod fotkou) -
-
Re: Re: facebook
dííky -
-
Re: Re: Re: facebook
Jestly je to FAKE tak v tom případě se omlouvám *9* -
-
Re: Re: Re: Re: facebook
jo je a pokud by miley měla opravdovej skype tak by si ho určo ohlídala ... né aby si jí tam každej den milion lidí přidávalo... *13* *3*
-
-
Jestly je to FAKE tak v tom případě se omlouvám *9* -
tenhle skype je absolutní FAKE...sám sem si s tím kdo se tam dělá jako miley psal a asi po půl hodině vykládání sem poznal že to miley není....navíc jsem si s ní volal a to vubec ani na 1% miley nebyla...takže to je naprosto falešnej skype a navíc kdyby miley měla skype tak by si ho ohlídala a ne aby ho věděl každej na světě. *15* *1* *9* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: facebook
vy jste arogantní myslíte si že by vám Miley odpověděla ta má na světě tolik fanoušků že ani jim asi nikdy neodpoví vy se o ní dozvíte jenom z Facebooku nebo jiných internetových stránkách a bulváru!!!!!! *16*
-
-
-
-
-
miley tu nikdy nebude :(
ahojky lidi..tedka me Miley odpravdu zklamala..mam ji moc ráda,ale po tom co o česku řekla o ní dost pochybuju..i když nevím jestli je to vůbec pravda,ale jestli jo :(..přečtěte si ten článek:
http://mileycyrus-v-praz e.blog.cz/1009/miley-cyrus-a-pravda -o-jejim-koncertu-v-praze -
-
Re: miley tu nikdy nebude :(
a navíc ty která si to sem dala....kdybys byla pravej fanoušek miley tak bys věděla že miley by tohle nikdy neřekla ...natož v nějakém blbém rozhovoru..prostě by to nikdy neřekla takovou absolutní a nehoráznou, trapnou BLBOST .... takže si myslím že ty taky moc miley nemusíš ...protože bys věděla že tohle by nikdy neřekla...a ještě k tomu to musíš rozšiřovat...spíš si myslím že ty jsi nějakej antifanoušek miley...!!! *16* *8* *8* *10* -
-
Re: Re: miley tu nikdy nebude :(
lidi schválně se podívejte na ten blog .... ten blog je naprosto trapnej a není tam jediná pravda...jsou tam jen samí lži a kecy... např. že ta holka co má ten blog že se s kontaktovala s lidma od miley a že byla na její koncertě v americe a že se s ní setkala a další blááá blááá blááá KECY KECY KECY KECY KECY....ta holka je uplně jasná ANTIFANoušek miley.... já bych ji nejradši dokopal...když sem si ty kecy přečetl... *16* *8* *10* *5* *5* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: miley tu nikdy nebude :(
mno spíš je to nějaká totálně pošahaná holka...která se potřebuje léčit páč v té hlavě už nemá ani ten mozek.... *15* *1* *15*
-
-
-
Re: miley tu nikdy nebude :(
takže za prvé tohle je úryvek z toho tzv článku....
Miley: Českou Republiku nechci nikdy navštívit,myslím,že pro tak malou zemi nemá smysl dělat koncert.Vím,že v této zemi mám tisíce fanoušků,ale jsou moc bláznivý.Jestli mě chtějí vidět,ať si jedou do Německa,jsou to přeci jejich sousedé ne?"
*1* *1* a za druhé ..tohle je absolutní a nehorázná blbost kterou si vymyslel nějaký antifanoušek miley aby nám ji znechutil...vidíte ty slova který sou použity...tohle by nikdy v životě miley neřekla ...tohle by ji ani nikdy v životě nenapadlo tohle říct...miley kdyby mohla tak navštíví každou zemi ..protože miluje každýho svého fanouška at je žije kdekoliv... *14* hej nvm kde to ten takzvanej zdroj sehnal ale je to pěkně trapný a ubohý protože na 100% je to nějaký člověk který ze srdce miley nenávidí *7* *9* takže doufám že tomuhle nikdo z vás FANS miley nebude věřit... páč tohle by Miley nikdy v životě neřekla a vy to Víte FANS Miley!! *4* *3* *4* *3* *5*
LOVE YOU MILEY !!! *14* *14* *4*
-
-
New house
Objevily se fotky, kde Miley a Liam jedou k jejich novýmu baráku, akorát že každej tam přijel svým vlastním by mě zajímalo proč tam oba dva jeli ;-) :-D -
-
Re: New house
ty fotky jsem viděl taky..ale už sou trochu starší a navíc když se podíváš na nový video na youtube který tam na svůj profil miley...že se nikam stěhovat zatím nebude.. *3* *5* -
-
Re: Re: New house
Nejsou starý jsou ze včerejška z odpoledne a to video jsem viděla a psala jsem to sem ještě k tomu já *15*
-
-
-
Miley formspring
Miley je super práve je na http://www.formspring.me/identified miley a zatiaľ mi odpovedala na všetky moje otázky, myslím si že je úžasné, keď hviezda ako ona si nájde čas na odpovedanie fanúšikom, mimochodom teraz tam je tak šup šup píšte jej otázky ale normálne -
hello?
nájde sa tu niekto normálny nad 15 rokov? kto má rád Miley ak áno napíš mi prosím správu ! *7* -
-
Re: hello?
já...15 mi bude až v lednu..estli newa teda *4* *3* -
-
Re: Re: hello?
Mě zas až v březnu to tky neva ne
-
-
-
Miley
Miley mam ráda ale ona je spíš pro malý děti -
-
Re: Miley
Není .. jenom hraje v seriálu pro děti. Ale stejne to uz konci =( no a navic je to teenage hvezda to znamená i pro veci ne jenom pro ty malý ... ti malí ji mají spíš rádi k vuli Hannah Montaně =) myslím si že uplně super ;) *14* *14* -
Re: Miley
není -
-
Re: Re: Miley
kolik vám je? -
-
Re: Re: Re: Miley
bude mi 15.. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
mě 14 bude mi 15 v březnu
-
-
-
Re: Re: Miley
to spíš hannah bývala pro malí děti... *13*
-
-
-
I love you Miley!!
caw fans to jsem já Tomáš. jen vám chci ukázat tohle video které miley natočila pro nás ..svoje fanoušky. je zde přímo od miley spousta vysvětlení.. o té pitomé svatbe.. a další věci které si bulvár vycucal z prstu...a hlavní je to že se miley doopravdy ještě brát nebude... máte to v tom videu..pokud tomu budete alespon trochu rozumět...
zde je odkaz: http://www.youtube.com/MCFORREALZZZ -
-
Re: I love you Miley!!
Už jsem se na něj dívala včera a je hezký že Miley takhle vysvětlila ty hlouposti co si novináři vymyslela a fakt tam říká že se vdávat nebude a že teď bydlí doma se s svojí rodinou a přemýšlí jestli se má přestěhovat do toho novýho baráku, ale říká že asi ještě ne že na to není připravená odloučit se od rodiny tak nevim, ale byla bych radši kdyby Miley zůstala doma -
-
Re: Re: I love you Miley!!
je to od ní fakt hezký že to takhle všechno vysvětlila..protože já byl za poslední měsíc tak zmatenej *9* *9* -
-
Re: Re: Re: I love you Miley!!
*14* *3* *4* *3* *5* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!
To já teda taky a je to fakt hezký, jak tam příjde ten Mate a ten druhej pes jsou nádherný -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!
Ale to je zase pes Noah ;-) :D -
Re: Re: Re: Re: Re: I love you Miley!!
ten druhej pes se jmenuje Feather *3*
-
-
-
-
-
-
můžete hlasovat ;)
7. listopadu bude vyhlášení na mtv. miley je nominovaná ve dvou kategoriích: nejlepší pop a nejlepší zpěvačka *4* http://ema.mtv.cz/hlasovani