Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miles

Moje malá sestřička Miley obdivuje už hodně dlouho. Když viděla Hannah Montana ve filmu, tak si ho zamilovala, že jsme jí museli koupit soundtrack a byla nadšená:)) Pouštěla si ho dokola a dokola, dokud neuměla všechny písničky "zazpívat" sama. The time is ours je ale poslední CD, který se jí líbilo. Taky je to to jediný, který se celkem líbilo i mě /fanynka opravdu nejsem..// A ted k věci, když Miška přišla do pokoje a zrovna na MTv hrála Can't be tamed, tak se na mě jen tak podívala a řekla, to není Miley. Vím, že je malá a že to nechápe, ale i tak to vidí. Nebo ty fotky tady? Prohlíží si je každý týden a když jsme viděli tu fotku, kde si "zřejmě schválně zapomněla spodní prádlo" tak se mi fakt zvednul žaludek. To jí nedochází, že k ní vzhlíží i malý děti? Neřikám, že se nemá měnit, ale tohle už je přehnaný.
    A lidi, proberte se. Od čeho je to diskuze? Od toho aby se diskutovalo, aby každej mohl vyjádřit svůj názor, ne? *3*
    • Re: Miles

Ty seš teda ale chytrá! Každej se mění tak toho nechte!
      • luciq-dc

Re: Re: Miles

Jéžiš, každej se mění v určitých věcech, ale změnit se v tom, že teď chodí oblíkaná na koncerty v převlecích, kde jí jde vidět polovina **** a moc dobře ví, že 3 čtvrtiny jejích fanoušků jsou děcka do 10 let je vážně ujetý. A diskutovat se o tom bude jak dlouho budou lidi chtít *5*
  • uzasne

ta fotka kde ji leze pulka pitky je fakt uzasna, je perfektnim vzorem pro vas deti
  • 11lucka11

Album

Maj špatně diskografii nový CD se jemenuje ,,Cam't be tamed''
    zajímalo by mě kdo to vyrábí maj to uplně špatně
  • mattie

vrrr

http://tvnoviny.sk/showbiz/sexi/mla da-a-nehanebna-miley-cyrus-odhalila -uplne-nahy-rozkrok.html

chú
  • mattie

new miley

jééé práve pozerám nové fotky Miley ako včera vystupovala a má nádherné krátke vlasy s blond melírom a vyzerá nádherne
  • Faceboo Miley Cyrus CZ ♥

Novinky,Tapety na PC,Foto, Hud. přehrávač nového alba a mnoho dalšího.
    Žádám fanoušky aby se spojily a zdílely své názory s ostatnímy.
    Staň se fanouškem a šiř tuto stránku dál PLS!!!
    http://www.facebook.com/pag es/manage/#!/pages/Miley-Cyrus-CZ-/ 120836141280117
    *3* *14* *3*
  • kate45

The Last Song

ahoj lidi hele nevite neco novyho o tom jestli bude nebo nebude The last song v cr v kine?? ja ten film videla v ajine a v kinoripu a je to užasnej film....chtěla bych ho vidět v kině a popřípadě aspon s českýma titulkama dyt proboha titulky skoro nic nestojej a jsou udelany hned....achjo ja se na to těsim uz pul roku jak na to v lete zajdu...:( tak kdyby ste nedko vedel tak napiste....
    • Re: The Last Song

Tento film v ČR v kinech nebude byl stažen z kinodistribuce :(
      http://www.imagebam.com/image/f480c 583637222
  • Vlasy

Asi už to víte že má Miley o hodně skrácený vlasy. je to velká změna ale myslím že jí to docela sluší i když si na to budu muset zvyknout i když předítm měla taky krásný dlouhý vlasy
    • jessw

Re: Vlasy

Budou mi ty její krásný dlouhy vlasy chybět :(
  • Kníížka

Juchajdáá xD dneska mi přišla knížna " Milníky na mé cestě " :) parááda :)) *14* *4* *3* *15* *4* *1*
    • Re: Kníížka

jj je to krásná knížka, vůbec by mi nevadilo kdyby napsala ještě jednu *4*
  • ok

já vím, že neni vhodný to sem tahat ale Nemáte někdo adresu na Slashe (Saul Hudson)? Chtěla bych si napsat o autogram. (Miley je super)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit