Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

sex ve meste

tak co videli jste uz sex ve meste?:D docela dost sem se nasmala a miley tm byla skvela :D;)
  • Docela moc...:-)

http://www.wambie.com/tuttifrutti_u s/news/_MILEY_CYURUS_DOESNT_CARE_WH AT_PEOPLE_THINK_OF_HER_NEW_LOOK-new _en-3028.html

Docela dost velká změna ...
  • new blog

Ahoj vsem.jsem velka fanynka miley a udelal jsem o ni novy blog je to www.all-about-her.blog.cz pls prijdte tam a okomentujte i tam neco,udelejte ankety.je to muj prvni blog a moc by mi to pomohla.diki moc vsem. LOVE MILEY!! *14*
  • ??

áoj...co je pravdy na tom že se Miley bude vdávat..? *7* *10*
  • Očko

Chtěla bych upozornit že příští pondělí 21.června bude na očku teens speciál a budou tam největší hity Miley, Justina Biebera a JOnas Brothers
    • Re: Očko

Jo a od 21.00
      • Re: Re: Očko

• smileyteri

Lidé.cz

Ahoj lidi založila jsem Miley profil na LIdé.cz, né že by jsem se za ní chtěla vydávat, ale jenom jsem chtěla aby všichni vyděli jaká je. Uživatelské jméno je Miley.c.s koukněte se a napište. *14*
    • luciq-dc

Re: Lidé.cz

sem hoď link až na tom profilu taky něco bude hm? *15*
      • smileyteri

Re: Re: Lidé.cz

chytrej/chytrá tak si ten založ profil o Miley sám a napiš ten profil a já ti ho pak taky ohodnotim.
  • Stačí....

Hm, takže závěr všeho je asi takovej, že kdo je dobrej fanoušek tak by jí měl brát takovou jaká je, at už se změnila nebo ne, někomu se změna líbí někomu zase ne . A už to tady tolik neřešte prosimvás, dost se toho tady už opakuje je to nuda číst pořád to samý, jakoby to psal jeden a ten samej člověk . *7*
    • Re: Stačí....

Prostě už to neřežte myslim si že tady toho bylo už dost, mě její změna vůbec navadí naopak se mi líbí ještě víc předtím to byla jenom taková hannah Montana za kterou jí všichni měli, ale nevěděli vůbec o Miley která si jenom nasadila paruku a byla světová hvězda a pak když si jí sundala nebyla vlastně nikdo no a teď se chce upozornit, že je to Miley a ne vymyšlaná postava která pá blonďatou paruku nevim jak vám, ale mě se ta změna líbí, ale každý má jinej názor a kydž tady napíšeme ať už toho nechaj tak sem stejně přijdou a budou mít jinej názor než kdokoli jinej, ale tohohle byste už fakt měli nechat nevim kde tohle vůbec začalo jak jste se začali hádat a pak už to jelo tak prosim vás nehádejte se tu
    • luciq-dc

Re: Stačí....

Ty jsi asi taky jeden a ten samej člověk, když píšeš, co tady zopákli všichni :-) Každej tohle uzavírá, ale všichni to chtěj dál řešit, každej prostě chce napsat svůj názor, který se ani tak neliší od těch ostatních. Tak to nech být, jsme přece jenom lidi a ono tohle téma brzo přejde. *4*
      • Re: Re: Stačí....

Nečtu starý komentáře, jak mam vědět že to tady všichni uzavíraj . To o ní nevíte už nic jinýho než že se jenom změnila ? Proboha ...
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Stačí....

Když nečteš starý komentáře, tak jak víš, že tady všichni říkaj, že se změnila. Si taky zkus po sobě přečíst to, co píšeš děvče :-)
          • Re: Re: Re: Re: Stačí....

No ono stačí když si přečteš hned první stránku víš ... bože můj ... nechytej mě hned za slovo . To sou intelektuální keci teda tady ... mm . DĚVČE .
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: Stačí....

To "nemá cenu reagovat" jsem řekla obrazně, kdybys měla ten věk, za kterej se tady vydáváš asi bys to pochopila :-)
              Reagovala jsem, protože si nenechám s*át na hlavu.
              Soudit? ... Stáčí, když vidím tvoje příspěvky, od toho se dá snadno odvodit kolik máš let :-)
              Na ulici bys na mě ani nekvákla. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Stačí....

:D No hlavně že ty jo :D Ty mě tak můžeš soudit jestli na to mam věk nebo ne proboha. Nechápu co tu tady kecáš za sra***. ;) A pro příště, nato nereaguj když to nemá cenu ;) *7*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: Stačí....

Nemá cenu reagovat na tvůj příspěvek, snad jen říct: Neveď chytrý řeči, když na to nemáš věk :-) *3*
  • bbbbb

Ak ma niekto Skype na Miley Cyrus, tak ho sem prosím napíšte.. alebo ICQ alebo Facebook.. Ďakuejeeem *3*
    • Re: bbbbb

Takže bylo skype nejdřív mcusamc
      a potom jí něják štvaly fan tak si ho změnila na mcgirl369 a dala ho jenom nejbližším lidem a asi pár fan a ten jeden byl čech a napsal to na osobnosti(to je hoodně dloouhoo) a jinak si s miley píšu..prošla sem všechno miley skypy ale ukázala se mi jenom na mcusamc a přemlouvám ji i na mcgirl369
      MILEY SKYPE : mcgirl369
      • luciq-dc

Re: Re: bbbbb

Asi jasný, že jí nepřemluvíš, když to rozesíláš po netu :-D .. Stejně to neni její skype *15*
  • =(

Všichni si tady na ni stěžujeme, že neví co chce, napodobuje Lady GaGa a že se prostě změnila.

Taky mě její změna potrápila, ale co naděláme... Miley si toto určitě nepřečte, žal svých fanynek taky nezjistí, jaký je. Kdyby narazila na tuto stránku, zjistila by, že za ní stojíme a že ji chceme z5? Ne, nezjistila. Naopak by se ujistila v tom, že nejsme věrní fanoušci. Taky mě překvapilo, že lítá po pódiu s kostýmem, který připomíná Lady GaGa, ale pořád za ní stojím. A někde v hloubi duše cítí, že nás zklamala... No jo, horší už to (snad) nebude.
  • Líbací scééna??

http://www.youtube.com/watch?v=R5Gk SW6UERY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit