Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate45

kate

*16* někdo tady psal že neumí zpívat live....stim naprosto nesouhlasim.....stahla sem si jeji pisničku Robot kterou zpivala na tom festivalu..takze ji mam live a kdyz sem to poslouchala ve sluchatkach tak sem byla dost překvapená jak ta písnička zní užasně na to že je live.....jenom 2x sem tam slyšela že se blbě nadechla..to je vše....a to jak tady někdo psal že funí do mikrofonu tak promin ale to ma jako zadržovat dech?? dyt tancuje a ještě zpívá...! a muj kamos miley nema rad a řikal že písnič cant be tamed se mu začala líbit až když ji viděl live na Britsh got talent....a nikdy ta písnička nemůže bejt stejná jako originál....a třeba mě se mnohem víc líbjej písničky když sou live...zní to podle mě líp....!!!!!! takže ty kecy že neumí zpívat live bych vynechala....a taky už dejte pokoj stim že někoho kopíruje...tady je vidět kdo je ještě pořád malej smrad a nedokaže se vyrovnat s koncem Hannah a stim že už Miley neni děcko..!!!!!!!!!!
    • Re: kate

Takže podle tebe jsem malý spratek co? *5* Dobře řekněme nějaký se ji poved ale co ty poslední Jako třeba ten v Madridu? *7* *1* Myslím že bych o malej spratcích pomlčela protože ti sem na diskuzi nemůžoou protože to máj určitě zakazaný když zjistily jejich rodiče že jejich idol se chová jako štětka xD A mimochodem nesnáším ji protože kopíruje můj idol Lady Gaga ... od ní se mi líbyl ten film the hannah montana movie (či jak se to píše)
      • kate45

Re: Re: kate

já napsla smrad ale to je detajl..:D a to spíš rodiče jak tady píšeš musej bejt natčený když jejich děti maj za vzor Lady Gaga....a nechapu proc by nekoho měla kopírovat jo..ono kdyby si nesledovala jenom L.G. tak sis dávno všimla že tenhle styl v Amrice prostě letí....a nemuslea si tady ted kvákat že někdo někoho kopíruje se vsadim že když vidíš něčí new klip tak hned hledáš to co se podobá L.G. *ubohost*...
      • Re: Re: kate

Nevim, kde si slyšela že by rodiče dětem zakazovali chodit na diskuzi ;-) hele nevim jak to máte doma,ale nikdy sem neslyšela že by rodiče zakazovali takovou věc kvůli nějaký debilitě proč by jim kazili jejich dětský sny proboha jsou to děti u vás doma to musí bejt pěkně divný nedivím se že tady pak píše takovou debilitu která nemá ani hlavu ani patu napíšeš že se ti líbil film Hannah Montana:the movie a pak napíšeš že nevíš jak se to píše hele tak fakt nevim
        • Re: Re: Re: kate

Sorry, ale nejsem člověk který ji tak zbožnuje tak jsem si tím nebyla jistá .... *9*
  • alexej.terez.cerepanov

http://www.super.cz/clanek/39799-mi ley-cyrus-predvedla-lesbicky-polibe k-se-svou-tanecnici.html

Sedmnáctiletou americkou hvězdu Miley Cyrus si pozvali do pořadu Britain´s Got Talent, aby tam zazpívala svůj nový singl Can´t Be Tamed.
    Jenže teenagerka předvedla víc, když si zahrála na Madonnu s Britney a diváky pořadu ve čtvrtek 3. června v přímém přenosu šokovala lesbickým polibkem.

Ústa měla spojit se svou tanečnicí. Ovšem podle oficiálního vyjádření to byla pusa nahraná a Miley si na lesbičku jen zahrála.

Radši víc nekomentovat!:-!
    • Tereza

Re: http://www.super.cz/clanek/39799-mi ley-cyrus-predvedla-lesbicky-polibe k-se-svou-tanecnici.html

mě tu takhle známkovat nemusíte.Nemůžu za to co dělá,jak se chová a předvádí ta vaše "princezna"!!!!
      • fun.miley

Re: Re: http://www.super.cz/clanek/39799-mi ley-cyrus-predvedla-lesbicky-polibe k-se-svou-tanecnici.html

jenze kdybys ji znala a vedela o ni aspon neco!! tak vis ze Miley ji nepolibila.. a navic patri to k pisnicce... jeste mela rozhovor a byl z toho popars ..ona priznala ze ji nepolibila takze!!! dej si pohov *3* *5*
        • Tereza

Re: Re: Re: http://www.super.cz/clanek/39799-mi ley-cyrus-predvedla-lesbicky-polibe k-se-svou-tanecnici.html

Tak ten si dávat vážně nebudu!Navíc takováhle malá holka jako ty mi nemá co říkat co mam a nemam dělat!
  • Miley

Ahoj všichni, četla jsem si pár posledních příspěvků v týhle diskusy. Jak vidím tak se asi všichni shodnem na tom že se Miley hodně změnila. Někomu se změna líbí a někomu ne.m Miley jako každý dítě dospěla už to není ta malá čtrnáctka která hrála roztomilou růžovoučkou a třpytivou Hannah kterou děti menší i větší milovali, dnes už jě Miley starší a hodně se změnila. Můj názor je takovej že to někdy Miley trochu s oblíkáním atd. trochu přehání má sice úžasnou postavu ale když se např. podívám na koncert před 2 roky a na koncert a potom na nedávnej koncert z Madridu je to fakt docela změna dřív byla oblečená kompletně a ted' asi půlku těla. její psničky se mi pořád moc líbí. Pořád jí mám ráda ale už to prostě není ta stará Miley
  • fun.miley

jeste

vy co jimate radi a nepomlouvate tak muzete navstivit jeji officialni stranky
    www.mileyc-smiley.blog.cz! !
    • Re: jeste

hezzkej blog
      *3*
  • Koncert v Madridu

Ona ani neumí zpívat tohle je otřesný výkon jenom se předváděla jak skvěle kopíruje! http://www.youtube.com/watch?v=kZ26 wYCCZcM&feature=popular *8* *8* *8* *8*
    • Re: Koncert v Madridu

Řeknu to takhle, celý song je jen, jak tam dejchá a nejde jí rozumět. Zpívá furt v jedný a tý samý tónině a vůbec nejede podle not. Je to ÚPLNĚ jiný než nahrávka, ale tam se vlastně hlas čistí a všemožńě upravuje. Proto se pořádají soutěže talentů, aby se vědělo, jak kdo zpívá live.

*15* tak to je fakt hustý u líbí a nelíbí se to líbí jenom 82 lidem a 179 lidem se to nelíbí xD jde to s ní fakt z kopce .....

A zajímalo by mě co má být tohle http://www.youtube.com/watch?v=oS7I 4907rao&playnext_from=TL&videos=W2t mo0XLW-8&feature=rec-LGOUT-real_rn- 2r-1-HM *7* *7* bože ona je teď tak trapná *8* *8*
      • miley1cyrus

Re: Re: Koncert v Madridu

dvema slova:polib si.Tak proc se divas na jeji videa kdyz ji namas rada proste vipadni *8* *8* *8* *8*
        • Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Jo Sama seš trapná a souhlasím s miley1cyrus a píšu to asmé jako ona prostě VYPADNI! a KDYŽ SE TI NELÍBÍ PROČ LEZEŠ NA JEJÍ VIDEA?!
          • Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

sleduju novinky na youtube *1* to viš .... Měla jsem ji celkem ráda když byla ještě ... noo jak to říct že? Asi tak nějak byla prostě normální ale teď se mi vůbec nelíbí jednoznačně důvod? kopýruje jiné hvězdy a hlavně Lady Gaga.... škoda že v těch podpadcích nehodila tygra *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Pro fun.miley

Ráda bych ti něco moc pěknýho napsala ale vše co bych mohla napsat už předemnou napsali jiní takže je nehodlám kopírovat. Rozhodně z Makoko souhlasím.
            • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Já teda nevim no.Ale bylo by celkem divný kdyby se někdo domlouval s někym,že ho bude kopírovat.To trošku je postavený na hlavu.O tom se taky neslyšela:)))))
            • fun.miley

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

ahoj.., jenom ze kdyby si o ni neco aspon vedela !!! tak ona ma za svuj vzor Lady Gaga a oni se domluvili ze Lady nevadi ze ji bude kopirovat!! ze je rada ze ji takova popova senzace vubec za vzor!!!
              vis? tak si o ni neco zjisti a pak neco pis *1* *1* *1*
  • fun.miley

oficialni stranky Miley

ahoj.. mam tu pro vas official Miley stranky.. je tam uplne vsechno..
    prosim navstivte stranky
    www.milec-smiley.blog.cz *3*
  • :D :D :D

To fakt nikdy nezbejvá nic jinýho, než se jenom smát tady všem :D :D . Tak dlouho se tu žádná konverzace snad nikdy nevedla :D. Už to neřešte prosimvás :D :D ...
  • HIPHOP :D

tak Miley nam jde i trochu do hip-hopu :D
  • Stops !!

Víš jako jo asi máš pravdu!! jak už jsem tu někde psala Miley jsem měla ráda už od jejích 12 let! A trochu mě mrzí že se změnila ae máš pravdu v tom že dospívá a že každý se jednou změní!otázka je ae jak se každý změní? No tak ten videoklip se mi náhodou docela líbí jako sice taky docela změna ae jo to beru! Nadruhou ae stranu to prostě není Miley co bývávala já vím že je starší ae i tak něco mi v ní prostě chybí :( Nějak mi příjde že má potřebu totálně na sebe upozornit a total se nějak předvíst že už to není jen sladká disney girl ! a to mě mrzí :( :( ae toto je jen můj názor a né nějaký provokativní článek vůči vám a Miley !! prostě mi to tak příjde a napsat jsem vám to musela !
    • jessw

Re: Stops !!

Naprosto s tebou souhlasim, taky se mi víc líbila Miley takova jaka byla předtim...Neřikam že ted ji nemam rada, ale libia se mi vic dřív..
  • Stops !!

Vidím kolik kritik na new Miley tady je. Já osobně jsem vělká fan Miley a to jí mám ráda už víc jak přes rok. Neznala jsem jí ještě uplně malou když jí bylo 14 vidím jí jen tak stejně starou v seriálu a na fotkách a to musím uznat že se , ale uplně za ty poslední měsíce změnila nevímmožná mi to jen tak příjde ale hodně ale hodně se změnila po natáčení The Last song! Jsem asi jedna z Mála které Miley new styl nevadí sice taky kolikrát si říkám jak má ty body oblečený na koncertech že by mohla mít něco jinýho ale co je to Miley a musíme i přinat že už není malá a každej z nás nebude vždycky stejnej! Je to jako kdby se někdo koho máte rádi změnil tak asi většina jak to tak vypadá už by ho něměli rádi. S tím Clipem toho už bylo dost nemyslíte?! 6e to má jako Gaga no možná vám to připadá ale nemlžete strovnávat Clipy před rokem s těmahle novýma! Mějte si na to názor jakej chcete ale všechno je jednou mění! Ještě jedna věc tahle diskuze upadá protože se tady všichni hádají a antifanoušci tady mají hotovej rej a jen málo kdo se tady někoho zastane tak aniž by se nehádal! Je to jedna z nějhorších diskuzí na osobnostech díky těm co jsou tak blbý a dokolečka omývají svoje s prominutím trapný názory!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit