Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

Krásné písně!

Má opravdu krásné písně! *14*
    • mileycyrus2111

Re:Miley moje kámoška

Wíte že moje kámoška je Miley! *3* *8* *15* *1* *1* *5*
      • Re: Re:Miley moje kámoška

joo? A můj kámoš je zase Zack Efron *1* *1* *1* ( vtipný !) *15*
        • miley1cyrus

Re: Re: Re:Miley moje kámoška

presne to tu muze rict kazdej fajn ja sem teda Selena Gomez ty vole ty si trochu vadna ne *15* *15* *15* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re:Miley moje kámoška

Noo:D:D ještě tak správně vědět jeho jméno:D...bože děcka vy máte dost:D:D:D
    • Re: Krásné písně!

No já Miley moc nemusím ale nějaké písničky má opravdu pěkné.Nechci jí nadáva,jen říkám svůj názor.Ta nová písen je hezká i klip je pěkněudělaný ale tu náhlou změnu nechápu.Když se podíváte na klip k 7thihgs tak tam je Miley moc milá a hlavě svá.V tom novém miale připomíná Lady Gagu.Tohle se k Miley vůbec nehodí.Nechápu na co si to hraje.Myslí že o mnoho fans musela přijít a hodně jich zase nabrat.No nevím,dřív mi byla simpatičtější no.
  • muhi

Miley a její změna

Já si myslím.. No ani nevím co si myslím.. Nová Miley je opravdu NOVÁ.. Má teď pěkné písničky, ale občas se mi zasteskne po milé Miley a po jejích písniček které zpívala v Hannah době.. I ten seriál byl pěknej, a ona byla prostě.. Taková, pro mě sympatičtější.. Neříkám, že ted je špatná.. Ani nejsem malej fracek co miluje Hannu.. Ale musíme uznat, že kdyby nebylo malých fakanů, pro které je Hanna vším, i když původně to neměl bejt seriál pro malé fracky, tak by byla Miley ještě oblíbenější a pro plno lidí by nebyla trapná.. Proto se vám líbí ta změna.. Předtím byla Miley puberťačka, teengirl.. A teď je prostě už holt "dospělá", takže tu změnu i chápu..
    • Re: Miley a její změna

Cejtim to úplně stejně. A i když je mi to 'proti srsti' musím prostě uznat, že už nejsem její nejvěrnější fanoušek, o což sem se doposud snažila. Už jí prostě nemám ráda tak, jako dřív!
    • Re: Miley a její změna

Musím s tebou nesouhlasit v tom, že seriál Hannah Montana nebyl tvořen pro malé! Seriál byl točen se záměrem, aby zaujal jak teenagery, tak dětské publikum. Proto se seriál vysílá na Disney Channel, který je původně dětským kanálem. Vždyť i Walt Disney kreslil pohádky pro děti. Kvalitní milé pohádky. A někdy se mi zdá, že ty výtvory, jako Hannah Montana, WOWP, ...., pouze špiní jméno Disney díky hlavním představitelům. Už to není ta klasika *9*
      A co se týče Mileyiny proměny. MĚ se nelíbí, protože podle mého je to jen ubohá, laciná kopie Lady GaGy!
      • Re: Re: Miley a její změna

*8* Přesně tak Laciná *8* *8* *8*
      • Tereza

Re: Re: Miley a její změna

Naprosto s tebou souhlasim.je celkem ubohý kopírovat něčí styl a neumět si nanít vlastní(bejt sama sebou)..jinak už radši no coment:D
  • Daniel

Miley Cyrus řekla v jednom rozhovoru že jí zaujmula hudba od zpěváka Daniel Hnátnický...Vyděla Video na MySpace jak zpíva a fakt jí to zaujalo! *3*
    • Re: Daniel

a to je jako kdo? Podle toho příjmení není to čech? Tak nám pošli odkaz na ten rozhovor!
    • Re: Daniel

promiň mi, ale kdo je ten Daniel.
      • Re: Re: Daniel

Noo..Daniel je zpěvák..je to čech ale zpíva anglicky....a na My Space zpíval song od Miley a miley to videla.....tak to rěkla v rozhovoru...že je to jako MileyBoy... *4* ...ale přej fakt pěkne zpíva.. *3* *3*
      • Re: Re: Daniel

MÁM INFO:MILEY CHCE BÝT JAKO MEGAN
        • nespesna

Re: Re: Re: Daniel

COOOOO???????? *9*
  • misiiiiiiisek

sisinQa

dobrá herečka i zpěvačka *1*
    • Re: sisinQa

Pravý opak!Ty hanno fontano
  • new CD

Kdy má Miley vydat to její nové CD?
    • Re: new CD

miley new cd vyjde 21.června
  • Videoklip

No, jak si tady čtu ty vaše příspěvky, že Miley napodobuje Lady Gagu, tak to je teda jedná velká kravina...Jestli se Vám nelíbí, jak teď vypadá, jaké má písničky, tak se na ni nedívejte, neposlouchejte její písničky a nepište o ní že se plazí po klukoch, jak nějaké štětka...je to snad její život a ona snad taky ví co dělá...Miley má spoustu pěkných písniček a jestli Vás odradil jeden jediný videoklip, tak potom jeste fanoušci, ale jen někdo kdo si na to hraje, aby ji měl proč urážet!!!!!!
    • kate45

Re: Videoklip

ano....konečně někod s normálním názorem..:) a taky nepochopím ty příspěvky typu"moc mě zklamala,dřív sem jí měla ráda ale teď už ne".......vzpamatujte se lidi!! jako já nevim co ste si mysleli že do 40 bude poskakovat na podiu v blonďatý paruce??? OMFG je jí 17 bože!!!
      • Re: Re: Videoklip

přesně tak :) ...na ní to vůbec nesedí ..ona je rebel ]:P ...když se podíváte na nějaký video, kde je v dlouhých šatech, třeba jak zpívala pro Obamovy dcery nebo z Britských talentů, tak je vidět jak by nejradši skákala na pódiu a házela hlavou! =D ...a v tom jí právě brání ty šaty.....a myslím, že doteď jí v tom bránila i ta paruka Hannah ;)
        • Re: Re: Re: Videoklip

přesně nemůže až do důchodu nosit paruku Hanny Montany, je to jenom vymyšlená postava, ale spousta lidí jí má spíž za tu Hannu Montanu než za Miley a pak jí soudí že tančila u tyče ( to nevim kdo vymyslel že tancovala u tyče)protože jí znají jako Hannu Montanu a neznají jí jako tu Miley která ráda lítá po podiu a ten koncert si užívá a vžije se do něj takový lidi jí vůbec neznaj, ale měli by o ní aspoň něco vědět než o ní napíšou nějakou stupiditu, která se podobá psaní dítěte ve věku 6 až 8 let
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Videoklip

souhlasim s váma lidi máte naprostou pravdu
    • Re: Videoklip

Konečně někdo normální na téhle diskuzi! a naprosto souhlasím!
      • Re: Re: Videoklip

Přesně úplně na začátku když jsem sem ůřišla to už je něco přes rok, tak tady byli normální lidi, protože nemyla ještě slavná tak jí nikdo nenadával teď tu každej nadává a chováte se tu jako debilové(mluvim o antifanoušcích) měli byste se nad sebou zamyslet a pak něco napsat nebo nemáte ani mozek možná jo ale velikosti hrášku
  • Tour

Nevíte jak dolouho bude Miley v Evropě? Teď by měla být v Madridu. Jo a jak ste se tu dohadovali, že 3.6 bude tady Miley mít koncert že :D xD *1* ! A nic že! Aspoň si příště nevymýšlejte! Zajímalo by mě kdo to datum vymyslel *15* ! Nikdy to nebylo potvrzený!
    • Re: Tour

ahoj lidi a hlavne Miley a hlavne nevim proc jsem pisete kdyz ji vubec nepisete nic jiniho jenom ty vase nazory a ja vam tedy neco povim miley je nejlepsi a nejhezci a ona se chova v poho nez vy a jeji srdc e je stejne jako to nase jeji hlas ji pripomina jeji matku cejti ze nani je kazdy hrdy a co tady melete vi *7*
    • Re: Tour

Hlasujte v T-music chart předchvílí tam byla písnička Can´t Be Tamed. Aklle jen fanoušci!
  • ....

No koukam že to co sem tady napsala jako první tak se z toho může každej úplně totálně po****, mě jí to prostě připomíná a to je můj názor takhle to vidim prostě JÁ . Takže Zdár . A nezapomeňte se tu dohadovt opět další měsíc ;) .
  • miley1cyrus

Kniha

mam od miley tu knizku "milníky na mé cestě" a je to fakt husty *3* *3* *3*
    • Re: Kniha

jj je skvělá ;o)
      • miley1cyrus

Re: Re: Kniha

no tebe se nikdo neptal!!!!!! *3* *3* *3*

Hele nehádejte se tu!!! *16* Nemůžete srovnávat nikoho! Oba dva jsou dobří. I když nekdo toho dosáhl víc!!! Miley se teprve rozjela a Michael už je starší(já vím, že je mrtví ale prostě je tu dýl) a proto toho dokázal víc. Oba jsou skvělí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit