-
co myslíte,?????
co myslíte jakákoliv dívčí celebrita americká na světě je barbie má ráda růžovou atd společného s barbie girl????ale nějak nactiletý napiště na e-mail miley-cyrus-funny@seznam.cz děkuji a pište je to naléhavé *4* -
Miley
jak má ten videoklip k písničce Can't Be Tamed tak mi to trochu připadá jako má videoklipy Lady Gaga -
-
Re: Miley
přesně tohle jsem včera říkala..taky už jí to zrejme pohltilo mela by zustat jaka je ptze je skvela *4*
-
-
The Last song nebude
The Last song u nás nebude! Klidně si nevěřte ale psala jsem s kámoškou do palacecinema a napsali že tenhle snímek nebude u nás uveden do kin! *9* *9* *9* -
-
Re: The Last song nebude
fakt??? néé....ja sme se na to tak těšila...x( ale jěště nedávno sem čuměla na T-music a Marcela řikala něco že song When I look at you je z filmu The Last Song který do našich kin příde v červnu..?? tak to je divný... -
Re: The Last song nebude
no to je špatný!!!
-
-
Miley
A ještě něco kouknětě se na ten profil a napište tam. -
Miley
Ahoj, jako věšina na z nás jsem hodně veliký fanoušek Miley Cyrus. Založila jsem jí profil na Lidé.cz, uživatelské jméno je: miley.c.s
Abyste si nemylseli že se za ní vydávám jako někteří, to ne. Jen jsem chtěla aby lidi viděli, že je Miley opravdu super. *4* -
-
Re: Miley
na ten profil se kouknu a miley je taky moje nejoblíbenější zpěvačka a je moc dobrá a newíš jestli bude mít koncert někde v česku někdy? -
-
Re: Re: Miley
Nic o tom koncertu nevím.
-
-
-
Tady se to rozjelo
Já čumim.Tady se to pěkně rozjelo.Všichni v této diskuzi mají něco proti Miley.Nemusíte na ní hned nadávat.Jasně,chápu,každej má svůj názor,ale ona vám nic neudělala.Než začnete na ní nadávat,tak se nad sebou zamyslete a položte si pár otázek.Např.:Znám jí tak hodně aby sem jí mohl/a nqadávat?Udělala mi něco?
A až si zodpovíte tyto snadné,pro někoho obtížné otázky,tak pak teprve můžete třeba na ní nadávat a nebo naopak jí chválit.
Ps.:Neberte si to osobně. -
-
Re: Tady se to rozjelo
hle máš pravdu...ty si to taky neber ve zlém kdyz si tak zacla stema otazkama co treba ty znáš ji tak dobre ze ji musis obhajovat?????? poznala si ji osobne????? takze radsi tise jo? :) a navic nikdo ji tu neuráži jenom si tady vsichni vymenujem názory proto se tejto strance říka DISKUZE -
Re: Tady se to rozjelo
(Neberu to že to je osobně) Ale jako nadávat na ní když jí neznáme? Jako a kdo tady jí zná ?? Myslim si že nikdo stejně tak můžu s klidem říct že i ty co jí maj rádi a říkají o ní že je milá atd. Taky jí neznají to říkají protože jí mají rádi a to je podle každýho gusta jak jí bere a co o ní bude psát ale nezná jí tu nikdo. Nikdo neví jak se chová v soukromí jaká vůbec je. To je jasný že každej kdo by byl slavnej tak dělá co nejvíc aby vypadal mile a každej si ho hned oblíbil. Neříkam že nemusí bejt milá. Ale nikdo jí nezná jak se chová v soukromí .
-
-
Miley je super,chcete její podpis?
Ahoj všichni,jen vám chci říct že si píšu s Miley Cyrus a je to super holka.Píše se s ní skvěla.Dokonce mi i poslala pár fotek s podpisem.Je to fajn holčina.Kdo chce její podpis a nějakou fotku,tak písněte.Ráda vám to pošlu mailem. *4* -
-
Re: Miley je super,chcete její podpis?
jeste neco kde bys k tomu přisla zajela sis kní domu? a jestli to psali v nejakem casaku tak by to mel kaazdej tu adresu.. -
máš nejaky dukazy?? hle vsichni víme ze si z ní upe baf kdo by nebyl ale vymejsel si ze si sni píses? to uz je ubohy s prominutím -
já chci já chci *4* *14* dáš mi na ní kontakt ?? prosím -
no jásně kdo ti má na to skočit že si s ní píšeš ? -
prosím dáš mi na ní kontakt? =)díky -
aj ja chcem :) -
-
Re: Re: Miley je super,chcete její podpis?
já taky
-
-
můj email je miklikova.simona@seznam.cz -
já taky. kDO BY TAKY NECHTĚL. -
já jo
-
-
....
Stejně si myslím že jí ta sláva bude stoupat do hlavy a bude ze sebe dělat něco extra jako je rihanna, lady gaga, něco v tom smyslu. Dřív ty její videoklipy byli úplně normální na úrovni týhletý holky, ale už mi příde prostě jiná . -
debilové
hele lidi nic proti ale tohle je fakt nehorší diskuze století a nwm ploč se tady hádáte miley vám nic neudělala kdo jí nemá rád nebo má rád tak to je jeho věc ale nadávat na ni nemusíte já vim že vám nemůžu rozkazovat a ani nechci ale snažte se tuto diskuzi trochu oživit jako třeba u van a as tam se nehádaj vemte si z nich příklad pls tak pa a neberte to osobně. *3* *5* -
KISS
A KOD SOU KISS TY NEZNAM JA ZNAM AKORAT KISS DELTA -
-
Re: KISS
omfg -
Re: KISS
*8*
-