Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ahoj už sem zase tu měli jsme rozbitý PC ale už je to dodrý.
  • ....

Příde mi že zase tak tvrdou cestu za tim zpěvem si nevydupala jako třeba rihanna, nebo nevím je jich spousta. Ale prostě ona si tu cestu vyšlapala připitomělym seriálem.. to si myslim že zase žádnej zázrak neni. A ještě k tomu příde mi že se změnila no. Docela jo.
    • kate45

Re: ....

tak to je jasný že zpěvačkou se stala díky tomu seriálu..nidko nikdy netvrdil ze ne..x) a určitě je pravda že to měla snažší než jiný....ale tak to přece neni důvod jí neposlouchta ne? x)
      • Re: Re: ....

Já tu taky neříkam nic o tom že by jí nikdo neměl poslouchat ! :D *7*
        • kate45

Re: Re: Re: ....

no jasný ale že si to pojala tak jako že vlastně ji kvuli tomu nemaš rada....ale to je jedno..x)
          • Re: Re: Re: Re: ....

No to že jí nemám ráda to pravda je, ale abych někomu říkala proč jí nemá poslouchat? To je každýho věc .
            • kate45

Re: Re: Re: Re: Re: ....

no mě to tak přišlo..ale jinak ok..x)
  • ...

Tato nevyspělá a nepovedená generace už poslouchá jenom miley cyrus nebo justina bobra (biebra) atd.
    KISS jsou opravdu skvělí aLE to se vy nikdy nedozvíte protože posloucháte TOHLE!!!
    • Re: ...

no jo prosimte kdyby tady kiss zitra nemeli koncert tak si na ne ani nevzpomenes...nerikam ze kiss nejsou dobry jo sou..ale nemusis nam to sem cpat....a urcite se nevali doma na gauci...to jako sam musis uznat ze bejt celebrita a pak se valet na gauci opravdu nejde..x)
      • Re: Re: ...

Ehm já nejsem chlap ! Oni měli koncert a proč si myslíž že tu o nich píšu jen kvůli tomu že mají 2 koncerty v čr ?
        • kate45

Re: Re: Re: ...

tak sem zapomela napsat na konec sam (a) tak sorry....ale nevim proc to sem pises a nechapu proc by sme nemeli znat kiss jako kdo nezna kiss tak asi nezije....!!! a to ze posloucham Miley neznamena ze se mi Kiss nelibi treba pro tvoji informaci ja na takovejhle kapelach vyrostla pac je posloucha muj tata....takze mi ver ze vetsina lidi co posloucha Miley nebo Justina 100% ví kdo to sou Kiss x)
          • Re: Re: Re: Re: ...

jo a taky si většina z nich myslí že to sou teplouši i když nejsou
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jo myslím že KISS jsou opravdu dobří. A souhlasím že můžeš poslouchat Kiss i Miley. Já třebA poslouchám Kabáty a Miley Cyrus což je ale uplně jinej hudební žánr....Mám ráda Pop a rock...Sice Miley mám ohodně radši no..... *1*
            • kate45

Re: Re: Re: Re: Re: ...

to ja si teda nemyslim...a jak uz sem rekla Kiss mam rada a vzdycky budu...
        • Re: Re: Re: ...

k tomu oni měli koncert i 21.5
  • co někdo jiný?

a ještě něco nechápu co na ní všichni máte . Válí šunky doma na gauči všechno ji zařídí její papínek zatímco taková pořádná kapela jako je KISS ti museli makat.
    • Re: co někdo jiný?

omg co stím pořád máš? Netahej sem Kiss a vůbec se o nás nemusíš starat když se nám líbí je to naše věc a né tvoje tak swe uklidni a jestli si myslíš že když to tady napíšeš že se všichni dáme na poslouchání Kiss seš na omylu! *16*
      • Re: Re: co někdo jiný?

Omg nemusíš se hned vztekat tak si klidně poslouchej miley citrus.
        Jo a nemyslím si že to hned začneš poslouchat bo si 5letá holčička .
        Klidně si poslouchej i toho bobra (biebra) i když ten bobr zpívá jak malá holčička a zpívá na playback jako citruska . *1* *1* *1* *1* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: co někdo jiný?

Nechci nic říkat, ale Justin na playback v životě nezpíval..
        • Re: Re: Re: co někdo jiný?

hahaha to sme se zase pobavily! Dej pokoj a už běž s těma KISS...víš kam!
  • :)

nekritizujte když sami nezvládnete nic
  • janicka-smiley

Prosím, poraďte

Prosím, poraďte. Ani na jednom profilu na osobnostech.cz mi nejdou zobrazit: profilové fotky, fotky a tapety. Nevíte, jak udělat, aby mi zase šly? *9*
  • Miley

Na Miley se mi líbí, že nespívá s Play backem (alespoň písničky, co jsem slyšela). Navíc je kočka, a Smiley se jí uršitě neříká nadarmo =). A takové hvězdy se mi prostě líbí ;-)...
    • Re: Miley

Takové ty chybyčky jako neZpívá a urČitě si prosím přeordinujte, díky =)
      • addlevel

Re: Re: Miley

já si jich ani nevšimla *4*
  • Můj názor na Miley

Mně na ní v zásadě vadí jenom jedna věc. To, jak ji všichni považují za bohyni. A to přitom hlavně kvůli místy až velmi stupidnímu seriálu - Hannah Montana. Neříkám, že není dobrá. Určitě umí dobře hrát a má talent, ale víc by se možná měly uznávajat jiné hollywoodské hvězdy jako jsou třeba Kate Winslet apod., které dokážou s hloubkou ztvárnit mnoho rolí. Nebo vlastně ani nemusíme chodit do Hollywoodu. Velký herecký talent má u nás třeba Jiřina Bohdalová.Miley to určitě časem taky dokáže, ale zatím na to není zralá a ještě dlouho nebude. Takže je vlastně dobře, že se drží povrchního sitcomu, ten teď odpovídá jejímu věku a zkušenostem. Ona sama mi nevadí, ale někteří její pobláznění fanoušci ano.
    • k-a-ro-l-ink-a

Re: Můj názor na Miley

můzu mít dotaz? proč porovnáváš Miley s Jiřinou Bohdalovou ?? to je jaksi sakra rozdíl!! Miley toho v životě může ještě hodně dokázat a má život před sebou což se o Bohdalové říct nedá *1* radši dřív mysli *1* *1*
  • Odkaz

http://www.facebook.com/pages/manag e/#!/pages/Miley-Cyrus-CZ-/12083614 1280117
  • Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

Nesnáším ji!!! *10* myslí si že když si obleče vysoké kozačky a kostým a zkopíruje tím styl Lady Gaga že je in no když jsem vyděla tohle http://www.youtube.com/watch?v=R5GkSW6UERY&feature=popular kopirka jedna (hned na první pohled to připomene Lady Gaga oblečení i ti tanečníci ty kostými vše ).... a taky je to pěkná citlivka když ji Ke$ha řekla že se jí nelíbí její hudba tak se pěkně urazila
    prostě malý rozmazlenec *4* populární se stala jenom díky tomu stupidnímu serialu a stejnak ji cestičku určitě vyšlapál tatínek *8* *8* *8*
    • jessw

Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

Možna Lady Gaga kopiruje, ale Gaga taky neni original, když se koukneš na hudbu ze 70. let funk např. skupina P Funk tak pak uvidíš koho tady GAGA kopiruje, jmeno taky okopirovala od skupiny Queen a pisničky Radio Gaga....takže bych o kopírovani pomlčela pač to co ma na sobě taky není z její hlavy ;)
      • Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

*7* Byla by jsi tak hodná a ukázala nějaký důkaz že Lady Gaga kopíruje? (oblečení, hudbu ....atd.) Všude se hovoří o tom že má vlastní styl jak má skvělé napady ovšem někteří si na ni vylívají zlost jenom kvůli tomu že si vzala kozačky a sítované punčocháče které měla na sobě i Madonna což je opravdu nepochopitelné tohle si na sebe už vzalo určitě mnoho lidí *9*

Její umělecké jméno ovšem není její work. To má na svědomí její ex přítel.

Fusari si rovněž připisuje zásluhu za vznik uměleckého jména zpěvačky, která se narodila jako Stefani Joanne Angelina Germanottaová. Při vymýšlení se prý inspiroval hitem britské kapely Queen Radio Ga Ga, mimo jiné proto, že mu Stefani připomínala hlasovým projevem zesnulého zpěváka Queen Freddieho Mercuryho.
        Zdroj: Novinky.cz
        • jessw

Re: Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0JbU P-skb7E

Důkaz, nemyslim že kopiruje přesně věci atd, a to s maddonou mi je celkem ukradeny. ALe prostě už tu bylo plno hvězd ktery měli extravagantní styl....A jako promin jeslti někdo řek že ji hlasem připomína Freddieho Mercuryho tak to asi špatně slyšel...nechci bejt hnusna ale prostě Freddie byl a je hvězda....nechci Gagu nějak uražet, pravda nemusim ji...jenom sem chtěla říct že ani ona neni original v dnešnim showbusinesu jo, ale to co děla už taky taky prostě někdy dřív bylo! :)
    • Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

A na to si přišla kde že jí vyšlapával cestičku tatínek, to ona ho dovedla na konkurz jestli by tam s ní nehrál tak nevim co meleš, jo a zdědila po něm talent tak nevim o co ti jde plno hvězd to zdědí po rodičích,tak se klidni a radši dospěj
      • Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!

Tak tomu by uvěřil jenom osel *15* určitě ji vybrali jenom proto že její papá byl někdo .... *9* ani osel by neuvěřil že by si někdo kdo vyhrál ten casting mohl mluvit do ostatních rolí to by určitě každy režisér i producent pořádně nakopal .... *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit