Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mattie

neviem, či ste to už videli ale toto je vianočná verzia klipu Send it on ! a je krásna, strašne sa mi páči to ako sa tam všetci s láskou objímajú a majú sa radi :D tak by ste sa mohli zamyslieť mne sa páčia všetky disney hviezdy niektoré menej, ale nie som ako niektorí tu že ja neznášam selenu ja demi ja miley *7*
    • top.avrilka

Re: ♥

Jo, já jsem to tolikrát viděla...je to fakt krásný!!! *3* *1* *1* *1*
    • mattie

Re: ♥

tu je odkaz....
      http://www.youtube.com/w atch?v=rAU4mG98TGo
      • Re: Re: ♥

Jo to už jsem viděla, je to krásný.
  • miley se vdavat nebude!!

hej,lidi! nechapu, proc tady kecate o tom, ze se bude miley vdavat? miley jenom rekla, ze by se s liamem chtela vdat a ze si ho v budoucnu vezme, ale ne tedka a taky rikala, ze se tesi az ji bude 18 a bude si moc delat co chce a ne, ze se bude hned vdavat! a ty blby casaky neumi nic jineho, nez si vymyslet nejaky ten zvast, aby meli o cem psat
  • mattie

HANNAH MONTANA FOREVER

http://demdemilovato.blog.cz/

ha nnah montana forever - fotka na nový album pravdepodobne
  • mattie

ach jaj

http://www.aktuality.sk/clanok/1633 77/nemravna-miley-si-zase-kazi-pove st/

debilovia veď je to jej vec s kým tancuje a ako :D
    • Re: ach jaj

přesně je to její věc kdyby normální teeneger takhle tancoval tak je to každýmu jedno, ale když tam tancuje Miley tak je to hned skandál už mi to leze na nervy ona nemůže vůbec nic dělat, musí to být těžký. *16*
  • ...m.i.l.e.y...

Miley

Aby se vdávala to je blbost.Každej si koupíte tu debilní TOP DÍvku a každá sem napíšete něco z toho blbýho článku...prosim vás je to blbost kdyby se hned měl každý vdávat s prvim klukem tak jsou svadby od 14!!BLBOST!!!Dám ruku do ohně že se nebude vdávat..je moc mladá...v tom blbym časopise neměli co tam dát tak si vymysleli todhle..a kde má vube zásnubní prstýnek to se tam nepíše co??BLBOST *3* *3*
    • Re: Miley

jo jo asi tak je to blbost
    • meteora

Re: Miley

Když tomu nevěříte, tak nevěřte. Já vás nenutím. Ale nemusíte hned nadávat!
  • OMG !!!

Pane Bože, jak ste přišli na to že se bude vdávat, v vypatlaných časákách napíšou kravinu že se zamilowala a svaba je na spadnutí a vy hned vyvádíte jak malý děti, vy se taky hned nevdáte s prvním klukem, je sladký že se tolik milujou ale je blbost podle mě aby se hnedka takle mladá vdávala !! Víc než 100% by to po 2-3 letech skončilo rozvodem možná i dřív !! *10* Vy ste fakt slepice, chudák Miley !!
  • omg

pane bože! já miley miluju a moc dobre vim ze zasnoubena neni! rikala to nedavno v televizy jestly ste tomu teda vy nerozumely tak to mate blby... a omg je ji jeste 17 takze ani napad! a nechapu co vi tady placate o tom ze az ji bude 18...?! jeji 18 narozeniny s tim nemaj nic spolecneho!!! jestly to nevite tak v americe je to jinak!... oni muzou od 16 se prestehovat a mit auto ale dospely sou tam az v 21 !!! pravda je ze si miley a liam maji svuj novy barak v l.a. a to o 5 km dal nez miley bydlela driv s rodici...pokud vim tak se tam ale jeste miley nenastehovala...takze nedelejte sceny s tim ze se bude vdavat.!!! *13* *8* *8* *8*
    • Re: omg

Souhlasím !! Sou jak malý děti !!
      • Re: Re: omg

V rozhovoru říkala že až jí bude 18. tak že se s Liamem přestěhují do nového baráku a hned na to Miley řekla že by se chtěla vdávat že ejí mamka by jí dala šaty co měla na svojí svatbě.A že Liama moc miluje a že si ho chce vzít tak nevim
  • meteora

Miley

Asi se doopravdy vdá, ale až ji bude osmnáct, měsíc po jejích narozeninách. Ale nevím to jistě.
  • miahft

Pamatujete si ještě jak Miley minulý prázdniny měla návštěvnost na osobnostech něco přes milion ty jova jde to docela dolů, ale naštěstí jdou dolů i ty ostatní hvězdy
  • mattie

tracklist

http://mileycyrusworld.org/miley-cy rus-cant-be-tamed-track-listing

zoznam piesní cd cant be tamed

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit