Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • meteora

novinka

Miley se asi doopravdy zasnoubila s Liamem. Prý už má smlouvy s třemi návrháři na svatební šaty.
    • addlevel

Re: novinka

*7* *7* *7* *7*
    • helliii

Re: novinka

cože?! to jako doopravdy?? není na to trochu moc mladá??! to je blbost... ne??!
  • Miley a Justin

Miley byla včera na večeři s Justinem Bieberem musím říct žeto oběma moc slušelo a Miley řekla že spolu chystají nějaký projekt tak nevím třeba splu nazpívají písničku to by bylo fakt dobrý
    • sweet.anne

Re: Miley a Justin

JUSTIN + MILEY = BEST STARS. :) <3
    • addlevel

Re: Miley a Justin

i když justina moc nemusím myslím že je to dobrý nápad *3* ale snad to nenaštve lidi co maj rádi miley a nesnáší biebera nebo naopak *13*
      • Re: Re: změna

Ona se uplne zmenila....Schvalne se podivejte na youtube.Dejte tam Party in usa.Potom se podivejte na pisnicku Cant be tamed.Ja ji mel raci pred tim. *9*
      • Re: Re: Miley a Justin

omg no jako já Biebra nemusím a divím se Mileynka říkala v rozhovoru že Biebra ráda nemá potom v dalším rozhovoru říkala že kdyby si ěmla vybrat Nicka Jonase nebo Biebra řekla Biebra .... Newim newim nooo a podle mě už na něj má Miley jiný názor kvůli tomu že se líbí Noah... Miley mám mooc ráda a těším se jestli bude mít zase new song ale Biebra tam opravdu nchci opravdu sorry
  • sweet.anne

Miley Cyrus

No musím říct, že ten new styl Miley se mi čím dál víc líbí. :)) Videoklip i písnička Cant Be Tamed je skvělá, nemůžu se dočkat toho nového alba. :)
    • kikiss11

Re: Miley Cyrus

Jj je skvělá!♥ To album si na 100% koupím!♥:-*
      • sweet.anne

Re: Re: Miley Cyrus

Já taky!! :)
        • Re: Re: Re: Miley Cyrus

to video je BOŽÍ je zatim nejlepší od Miley a taky si ho urtřitě koupim už se těšim na tu písničku s iyazem nemůžu se dočkat
          • Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

ooommmggggg Miley bude zpívat s iyazem to bude super moc se mi od něho líbí ten song Replay ááá ještě bude s moji nej STAR zpívat Miley Is The Best
  • martinkooooooo

love

i love miley *14*
    • Re: love

já sem byla na posledním koncertě od Hanny a byla sem v první řadě a vzala mě na pidium a do zákulisí bylo to fajn povídala sem si sní Anglicky a bude se vdávat to je bomba *14*
    • mileycyrus122

Re: love

HI I am Miley!How are you?
      • Re: Re: love

Hi I am Barack Obama how are you?
        • Re: Re: Re: love

Hihi :D
  • alexisxxx

....

Zpívá docela fajne, ale jinak mi připadá jako nafoukaná k...a *3*
    • Re: ....

To není Pravda není NAFOUKANÁ! *13*
  • addlevel

album

upravte někdo ten název albumu robot na can't be tamed já se tam nemůžu dostat pořád někdo upravuje *9*
  • jjjj

musím se přiznat že Miley moc nemusím ale moc se mi od ní líbí písnička Can't be tamed ta je hodně pěkná *3*
  • janicka-smiley

hlasujte pro miley :)

http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
  • miley blog

ahojky miley je plostě nejnej zpěvačka o tom neni pochyb. plsky juknite na můj blog o miley http://s-miley-cyrus-love.blog.cz a písnite komentík :-)
    P.S.: sorry za reklamu
  • h

miley a h2o jsou nejnej lepsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *14* *14* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15*
    • Re: h

jj souhlas *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit