-
novinka
Miley se asi doopravdy zasnoubila s Liamem. Prý už má smlouvy s třemi návrháři na svatební šaty. -
-
Re: novinka
*7* *7* *7* *7* -
Re: novinka
cože?! to jako doopravdy?? není na to trochu moc mladá??! to je blbost... ne??!
-
-
Miley a Justin
Miley byla včera na večeři s Justinem Bieberem musím říct žeto oběma moc slušelo a Miley řekla že spolu chystají nějaký projekt tak nevím třeba splu nazpívají písničku to by bylo fakt dobrý -
-
Re: Miley a Justin
JUSTIN + MILEY = BEST STARS. :) <3 -
Re: Miley a Justin
i když justina moc nemusím myslím že je to dobrý nápad *3* ale snad to nenaštve lidi co maj rádi miley a nesnáší biebera nebo naopak *13* -
-
Re: Re: změna
Ona se uplne zmenila....Schvalne se podivejte na youtube.Dejte tam Party in usa.Potom se podivejte na pisnicku Cant be tamed.Ja ji mel raci pred tim. *9* -
Re: Re: Miley a Justin
omg no jako já Biebra nemusím a divím se Mileynka říkala v rozhovoru že Biebra ráda nemá potom v dalším rozhovoru říkala že kdyby si ěmla vybrat Nicka Jonase nebo Biebra řekla Biebra .... Newim newim nooo a podle mě už na něj má Miley jiný názor kvůli tomu že se líbí Noah... Miley mám mooc ráda a těším se jestli bude mít zase new song ale Biebra tam opravdu nchci opravdu sorry
-
-
-
Miley Cyrus
No musím říct, že ten new styl Miley se mi čím dál víc líbí. :)) Videoklip i písnička Cant Be Tamed je skvělá, nemůžu se dočkat toho nového alba. :) -
-
Re: Miley Cyrus
Jj je skvělá!♥ To album si na 100% koupím!♥:-* -
-
Re: Re: Miley Cyrus
Já taky!! :) -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
to video je BOŽÍ je zatim nejlepší od Miley a taky si ho urtřitě koupim už se těšim na tu písničku s iyazem nemůžu se dočkat -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
ooommmggggg Miley bude zpívat s iyazem to bude super moc se mi od něho líbí ten song Replay ááá ještě bude s moji nej STAR zpívat Miley Is The Best
-
-
-
-
-
love
i love miley *14* -
-
Re: love
já sem byla na posledním koncertě od Hanny a byla sem v první řadě a vzala mě na pidium a do zákulisí bylo to fajn povídala sem si sní Anglicky a bude se vdávat to je bomba *14* -
Re: love
HI I am Miley!How are you? -
-
Re: Re: love
Hi I am Barack Obama how are you? -
-
Re: Re: Re: love
Hihi :D
-
-
-
-
....
Zpívá docela fajne, ale jinak mi připadá jako nafoukaná k...a *3* -
-
Re: ....
To není Pravda není NAFOUKANÁ! *13*
-
-
album
upravte někdo ten název albumu robot na can't be tamed já se tam nemůžu dostat pořád někdo upravuje *9* -
jjjj
musím se přiznat že Miley moc nemusím ale moc se mi od ní líbí písnička Can't be tamed ta je hodně pěkná *3* -
hlasujte pro miley :)
http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ -
miley blog
ahojky miley je plostě nejnej zpěvačka o tom neni pochyb. plsky juknite na můj blog o miley http://s-miley-cyrus-love.blog.cz a písnite komentík :-)
P.S.: sorry za reklamu -
h
miley a h2o jsou nejnej lepsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *14* *14* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15* -
-
Re: h
jj souhlas *3*
-