-
Blog
Ahoj chtěla sem vás pozvat na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách a ty nejnovější!! Tak až budete mít někdy čas tak se koukněte na :
american-star-news
Děkuju -
Titulek
...ona by se měla spíše naučit zpívat a ne zpívat když ještě neví! nesnáším Miley Cyrus! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *1* *1* *3* *9* *5* *5* -
-
Re: Titulek
je pravda ze podle odborniku miley zpivat neumi....umi se jen predvadet!!!
-
-
hmm.
je ji teprv 17 a mysli si ze je ji 30....no aspon se tak chova... -
-
Re: hmm.
taky si myslim ze jo,vzdyt ona je porad jen dite,ja kdybych byla jejim rodicem tak bych ji trochu krotila,uz je toho moc.a ten jeji klip je drsny ale vypada tam tak na 25 nez na 17.a kdo ma opacny nazor tak at radsi ani neodepisuje..... *4* -
-
Re: Re: hmm.
jo uz to proste neni ona!snazi se napodobit lady gaga jenomze na tu nema(myslim to v dobrym)lady ma proste styl!a hodne svetovych hitu miley zatim ani jeden(party in the usa nebyl celos.hit byl to jen americky hit,ktery uz mizi ze vsech zebricku v tom americkem ma umisteni 87.!!!) -
-
Re: Re: Re: hmm.
ona nikdy nedosahne toho co treba britney,avril,lady gaga to jsou osobnosti ktere si sli za svim cilem ne pomoci serialu... -
-
Re: Re: Re: Re: hmm.
naprostý souhlas!!!!!!! *4*
-
-
-
-
-
HLASUJ
Hlasujte za Miley s piesňou Cant be tamed
www.musiq1.tv/index.php?si te=hitparada -
upravit
hele lidi jde někomu z vás upravit její profil já tam mám že ji pořád upravuje m.c. *13* *7* *9* *9* -
-
Re: upravit
aj mne len to ukazuje
-
-
Cant be tamed
http://demdemilovato.blog.cz/
no vé promo fotky Miley k cd Cant be tamed *14* -
CD
Moc se těším na to Cd!♥ -
Autogram
Ahoj,
máte někdo vyzkoušený tu její adresu na autogram??
Když hledáte na internetu, najdete i jiný adresy, než jsou ty dvě, co jsou v tomto profilu...tak nevim, která je pravá, která funguje...
Zkoušel jste jí někdo o ten autogram napsat??Jak to dopadlo??? *7* *3* *15* -
-
Re: Autogram
Našla jsem třeba i tuhle adresu:
Miley Cyrus
Morey Management Group
1100 Glendon Avenue
Suite 1100
Los Angeles, CA 90024
USA
Ale která z nich je pravá...?? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Autogram
Omylem jsem v těch dvou minulých příspěvcích zadala jiný profil, tenhle profil je můj. *3* *13* *1*
-
-
-
CD
vypadá to, že to její nové CD se bude doopravdy jmenovat cant be tamed a už je asi i obal. -
SMILEYYY
Kdo se nepřidal do jejího fanklubu, je blázen!!Ona má úža hlas,úža úsměv,hadry,styl...plostě je toho mooooc!!! *1* *1* *1*