-
Miley
Líbí se vám že Miley věří v biha a ježíše? jaká na to máte názor? -
-
Re: Miley
to je v prde**.tak chová se jk citlivka a věří! -
Re: Miley
No že je Miley věřící mi nevadí. Sama říká že je ''přesvěčená křest'anka''. Já teda v boha ani ježíše nevěřím ale jestli ona jo nemám s tím problém
-
-
MM?
Hele jak byl skype miley tak potom sem našla ješte jeden
PRÝ HO MILEY POSÍLALA NA SKYPU JEN FANOUŠKUM CO SE UKAZOVALA JAKO ŽE JÍ DOBŘE ZNALY NEBO CO!! -
A proč vlastně ??
hele, jak tady všichni diskutujou o tom jak se iley změnila... Ted' jsem přemýšlela o tom kdy se vlastně takhle změnila na tu ''novou a změněnou miley'' která se nám zrovna moc nelíbí. Jak už psala kristyna230 před nedávnem když ještě byla miley často s liamem říkala jak chce být přirozená a že jí Liam otevřel oči a potom se takhle změnila. Kdy to vlastně bylo ? Já bych řekla že prostě někdy od natočení Cant' be tamed možná ale už dřív .. taky by mě zajímalo proč asi na sobě chtěla měnu ale zas tak zásadní ?? nevím... třeba se jednoho dne probudila a řekla si : tak a o de dneška jsem jiná. natočím až moc sexy přehnaný videoklip kde se pořádně zmaluju a na koncertech budu pobíhat polonahá ale nebude to třeba pro moje fanoušky moc rychlá změna a šok ??? přemýšlela třeba Miley jestli tu změnu nepocítíme i my ? fanoušci ? podle knížkx kterou napsala Miles to go kterou jsem několikrát četla jsem poznala Miley jako hodnou citlivou a hodně rozumnou holku.. tak proč ? proč taková změna ? kdo ví. ale stejně jako kristyna230 asi se jí už taky zastávat nebudu -
chci aby se vzpamatovala
myslim,že není třeba abych miley znova srovnávala s lady gaga,když teď všichni vědí jak se miley změnila.přitom ještě před měsícem říkala,že chce být přirozená a moc se ani nemalovala:prý jí liam otevřel oči.to jsem z toho byla,tak moc šťastná a po chvíli natočila sexy video.já jsem málem vzteky vyletěla z kůže.jasně je to její života ať si dělá,co chce,ale pak jak,už tady zaznělo:je špatným vzorem pro děti.no není co dodat já,už se jí dál zastávat nebudu.. *9* *9* -
-
Re: chci aby se vzpamatovala
souhlasím ve všem
-
-
miley cyrus
hele já jsem bývalej fanoušek začaly mě štvát ty věci s Hannah a tak jsem od té doby její odpůrce,třeba songy poslechnu to jjj ale jinak nic.třeba je blbý že se chová jak dospělá:chce bydlet s přítelem sama,má tetování,chce se svlékat a hlavně se rozplývá nad Megan.hrůza *9* *9* *9* -
-
Re: miley cyrus
Na jednom blogu byla otázka, jestli Miley je velká holka, nebo jestli se snaží být velká holka.
Má odpověď: Myslím si, že se Miley tak snaží být velká holka, až se z ní stává spíš lehká holka!
Tohle je můj názor na ní. Neměla jsem ji ráda a teď taky nemám. Tohle je prostě moc. Prostě ze sebe dělá velkou borku, kterou nikdy nebude. A její vzor je Megan Fox???? Panebože! To i režísér Transformers řekl, že nejděsivější na filmu, bylo Meganino hraní! Fakt supr vzor. *1* -
-
Re: Re: miley cyrus
To co tady říkáš je pěkná kravina, může ti bejt uplně jedno jak se Miley chová, ona si žije svůj vlastní život a navíc v jednom rozhovoru Miley řekla, že chce být jako Beyonce. -
Miley Cirus
Nevím ani tak proč, ale nikd yjsem jí neměl rád, a příšla my hrozně trapná. dodneška jí vidím jen jako malou trapku o se snaží být dospělá. Měla by si uvědomit že ještě není dospělá, a nemůže si takhle vyskakovat. Kvůly tomu ztratila hodně fanoušků. Její písně my příjdou jako že už jsem je někde slyšel. rozhodně neni originálná a snaží se napodobovat Britney Spears. Britney je zpěvačka každým coulem *1* . Miley je prostě malá trapná holka, co neví roupama. -
Re: Re: miley cyrus
A ještě chtěla otrávit fanoušky těmi svými slavnými šperky!! Zjistilo se totiž, že šperky z její kolekce obsahují vysoce toxickou látku – kadmium, které má prokazatelně karcinogenní účinky.
Kdyby to spolklo malé dítě, kadmium by se mohlo uvolnit do jeho organismu v takové dávce, že by mohlo poškodit játra i ledviny a způsobit anémii.
Obchodní síť Walmart, jež šperky prodávala, odmítá nařčení, že by mohly ohrozit zdraví dětí. Navíc prý byla kolekce navržena pro starší ročníky. Šmarjá, jelikož je Miley známá jako Hannah Montana (a toho jména se nikdy nezbaví), tak je snad jasný, že děti to budou chtít koupit.
A ona se o to ani nezajímá, jen se stará o svoji blbou kariéru! Jen, aby tě fanynky nechodili navštěvovat do lochu, Miley! Co takhle veřejná omluva???
-
-
Re: miley cyrus
hm,souhlas!!!!!!!!!!!
-
-
SVLÉKLA BY SE
Miley by se prý svlékla do filmu ! *7* na otázku : Máš teď docela sexy image, třeba i ve tvém klipu k Can't Be Tamed. Svlékla by ses třeba ve fi lmu?
odpověděla : Záleželo by, co by to bylo za film. A na okolnostech. Kdyby to ale bylo vkusné, proč ne.
*9* -
-
Re: SVLÉKLA BY SE
jak vite kazdy ma svuj nazor !!! taze....myslim si ze miley je trapka!!! *9* proste se mi nelibi jeji povaha . A....fakt sorry za to !!!jinak si o ni myslim ze je v celku v poho. no i clipy ma dzive a.....songy su Cool jak i ona !!! *4*
-
-
Věci které nemá ráda
Čau, zrovna jsem si někde přečetla rozhovor v kterým Miley mluví o věcech který nemá ráda je tam : pop (nechápu několik písniček popových má), blogy, twilight, muzikály a country - k tomu ještě dodala že prý : Nelíbí se mi kovbojské boty a třásně. přitom si pamatuju na doby kdy Miley nosila často takový ty kovbojský botičky a kozačky a na kabelkách ty třásničky a strapce. *7* zvláští, už to tady zaznělo hodněkrát ale ona se fakt změnila. Nevím proč asi to je tím dospíváním ale trošku to přehání jak už tady někdo napsal jejími fanoušky jsme hlavně my děti, miley určitě počítá s tím že s ní rosteme i my a dospíjíme ale tohle fakt přehání. její písničky jsou hodně dobrý na to jak je mladá ale dřív se po podium proháněla št'astná krásná holka a z velký části oblečená ted' tam vidím lítající sice hezkou holku ale v polovičním oblečením a zvláštníma pohybama. to není zrovna nejlepší vzor ro děti který dřív milovali Hannah montanu a z ní se hodně rychle přeměnila napodobenina Lady gagy *9* -
-
Re: Věci které nemá ráda
vela celebrit zacalo opakovat ale Miley ??? napr. : rihanna - beyonce , madonna-,,lady gaga" - teraz rihanna-lady gaga....a teraz miley ???no,praveze vyzera fajn kdyz ma tie kovbojske oblecko a strapce......co vy n ato ?? nevim jakvy ale maslim ze je mnozstvo celebrit ktore sa zhorsili , obzvlast miley . -
Re: Věci které nemá ráda
No prostě neví co chce...co dřív,koho dřív...Bože jak může bejt někdo tak blbej a takhle si protiřečit:-!:D
Svlíkla by se do filmu??No vidíte a vy ste nám nevěřili,když tu někteří psali jaká je to ku...:D
-
-
Drby
No ale víte co všechny ty věci jsou možná jenom ty hollywudský drby.Co vy víte?? -
:-((
Je to s prominutim krá**. Pamatuju se jak ještě před rokem to byla taková hodná holčička a žádný skandály ... Roste z ní něco jako česká Agáta Hanychová ... Těma oblekama, co nosí ze sebě dělá ku*vu a je jí 17 ! ... Měla by si uvědomit, že jejíma fanouškama jsme především my DĚTI! A ona se chová, jako kdyby měla za fanoušky nějaký chlapáky, co by se s ní chtěli vyspat a jenom je provokuje ... Nechápu, co si tim dokazuje, písničky má super a to co dokázala v tak nízkým věku je neuvěřitelný a ona si to teď kompenzuje, radši nechci říkat čím, ale chová se děsně, to uzná každej inteligentní člověk. Prostě američanka, pořád si potřebuje něco dokazovat ...
Toť můj názor ... kdo by se divil proč to sem píšu, tak by mu to mělo být snad jasný. Diskuse je na přidávání názoru i kritického :-)
Jinak si myslím, že Kikina má naprostou pravdu! -
-
Re: :-((
ježiši už je to ubohý..omlívání furt jedný věty dokola....desetkrát..stokrát..ano už sme to slyšeli a už toho mám dost...prostě se stim smiřte vy stim stejně hovno uděláte....ona se kvuli vám měnit nebude..myslim že až vám bud 17 tak to poznáte sami..!!!!!!!! -
-
Re: Re: :-((
Kate46 naprosto souhlasím jsou opravdu už ubozí...! *16* *8*
-
-
-
Miley se změnila
to co Miley v poslední době předvádí je opravdu hrůza...nemluvím teď jen o jejích lechtivých vystoupeních, oblečcích a podobně, ale taky o uspěchaném bydlení s Liamem a nebo o povrchnosti a aroganci, kterou v posledních měsících působí na fanoušky....do jejího života nevidím, ale myslím si, že až teprve teď naši Miley políbila sláva a nemoc Hollywoodu a ještě o ní uslyšíme...doufám že se zas uklidní a bude to stará a dobrá Miley Cyrus, ta kterou jsme milovali a stále milujeme :) vrať se nám hodná malá Miley :) -
-
Re: Miley se změnila
soulasím..mno zas tak dlouho se s liamem nezná už s nim bydlí a to se s nim prý bude ještě v letošnim roce vdáavt!!nechci bejt drzá,ale nezbláznila se náhodou?podle mě by měla navštívit psychyatra.je skvělá zpěvačka a já jí žeru,ale fakt jsem jí měla radši v kostýmku hannah montany než jako dívku napodobující lady gaga-dyď lady gaga dělala prostitutku.to si chce miley vést svůj život takhle dál ?? *9* *9* -
-
Re: Re: Miley se změnila
Krystýno230 ty navštiv psychyatra! *8* *1* *16* -
-
Re: Re: Re: Miley se změnila
líbí se mi tvůj smysl pro humor,ale když mám psychyatra navštívit já,tak proč rovnou i ty ne ??nwm,co proti mýmu názoru fakt lidi máte!!jestli vám připadá normální,že se miley chová jako třicetiletá ženská,tak nejste vy normální.
-
-
Re: Re: Miley se změnila
Že Lady Gaga dělá prostitutku???..Si vážně směšná!vybrala si STYL jakej vybrala a že jí hloupoučká Miley chtěla "napodobovat"..tu prostitutku udělala možná tak sama ze sebe,páč se s*re kam nemá!A pochybuju že by něco takovýho měla Gaga zapotřebí! -
-
Re: Re: Re: Miley se změnila
je to pravda já proti lady gaga nic nemám,ale v časopise to o ní psali.jo lady gaga zpívá fakt dobře,ale jestli jsi její fanoušek,tak bys měla vědět,že prostitutka byla. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley se změnila
Hale s prominutím..meleš tu hov*diny!A jestli věříš bulváru a všemu co se kde napíše,tak to už je problém tvůj!
A ještě k tý Mileynině změně..nevim proč tu píšeš,jsou na tom špatně TY co to tady píšou,taky se nejdřív zamysli než začneš něco psát!
-
-
-
-