-
konecne
mam stazeny vsechny jeji pisnicky z alba can´t be tamed a jsou uzasny kdo chce tak mu je poslu.. *3* *3* *4* *4* -
-
Re: konecne
já bych chtěla pošleš mi je? -
-
Re: Re: konecne
j tak mi dej email :)
-
-
-
Miley <3 super
proč tu řešíte to samé?to vám tolik vadí její MALÁ a opakuji MALÁ změna?už je tu snad milion diskuzí na toto téma!je to trapný miley už není ta sladká 12ctka začínající Hannah(jestli mi nevěříte číslo jejího věku přečtěte si knížku "Milníky na mé cestě"je super a píše to tam)ale už je to dospívající holka co se o sebe umí postarat *3* myslim že trochu přeháníte a miley je furt ta super holka s krásným hlasem ale mám tu blbou připomínku:"strašně mě zklamala nevím jak sem tak mohla změnit"nebo nějaký takovýhle věty s prominutím si strčte někam miley je furt super <3 <3 <3 -
-
Re: Miley <3 super
Přesně! -
-
Re: Re: Miley <3 super
*14* *14* je nelepčíííí
-
-
Re: Miley <3 super
souhlasím miley1cyrus máš pravdu ! -
-
Re: Re: Miley <3 super
máte pravdu...je to jen Málá změna...její písničky sou super a podle té knížky so toho dost strašlivýho prožila....bejt váma tak ji podporuju že si to vybojovala až nan žebříček nejlepších celebrit.... *4*
-
-
-
new bog
Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz -
VOTE FOR MILEY
http://www.teenchoiceawards.com/ind ex.php
zaregistrujte sa tu a potom môžte okamžite hlasovať za Miley! je tam veľa kategórií tak potom musíte hľadať *14* -
PLS :)
AHOJ.. pls pouzivejte k novinkam Miley
www.mileyc-smiley.blog.cz
dekuji moc sou tak kazdy den ty nejnovejsi novinky.. :) diky za navstevu pa *4* -
-
Re: PLS :)
No že se nestydíš uvádět svůj blog s novinkama, když máš všechno okopírované od iheartmiley!!!! -
Re: PLS :)
*8* *8* -
-
Re: Re: PLS :)
nebooooooooj *4*
-
-
-
ALBUM DOWNLOAD
http://demdemilovato.blog.cz/1006/m iley-cyrus-cant-be-tamed-stiahni-si -cele-album
stiahnite si celé nové album od Miley *14* -
Blog
Ahojky Chtěla sem vás pozvat na můj blog novinky všech celebrit a ty nejnovější !!Tak kdybyste měli zájem tak se koukněte , ale když ne tak ne nikoho nenutím !!§ *3* -
-
Re: Blog
Jestli si opravdouvej fanoušek tak si to album koupíš, já si teda radši počkám do 22.června
-
-
Sorry
čau lidi!hele musim uznat,že jsem to posledně trochu přehnala.je sice pravda,že by se miley měla trochu upokojit,ale přecejenom..fakt sorry,nechtěla jsem nikoho urazit -
Tak co
Halo.....Chtttttttttěla bych se zeptat.Myslíte že Miley cyrus Je Poloviční barbie nebo drsnačka Pište na E-mail nebo na Karaoketexty MartinkaR *8* potřebuju to věděěěěěěěěět xD Čauky -
Email, Tel číslo !
Prosím nemá nškdo email nebo tel číslo na Miley ??? Prosím někdo 100% odepište !! Díky