Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Ta naivita tady je směšná ;D nechápu jak někdo může bejt zblázněnej do nákejch takovejch "puberťáků" který se jednou objevý na TV a jsou z nich mega hvězdy :) (tohle je můj názor takže na mě hned ne**čujte) ZDÁR AHOJ . :)
    • Re: ....

máš tam chybu, objeví je měkké I :D
      • Re: Re: ....

Ááá .. tak z toho se asi fakt hned po**** jako ty vid :Dty si asi nikdy žádnou chybu nenapsala, ty asi budeš super třída extraliga když tady už nevidíš nic jinýho a zkoumáš tady chyby :D to fakt neni možný už :D .
    • Re: ....

Naivitou bych to nenazývala..Každý má svýho idola, tak nám to nemusíš rozmlouvat..copak nepřeješ? My se ti taky nerejpem do tvých idolů..tak nwm proč to tady píšeš..Možná Miley nesnášíš a myslíš si že je namyšlená kunda a buchví co všecko..No tak je to tvůj názor, ale nemusíš sem hnedka psát že my sme naivní..Mě občas vadí v HM jak se tam chová, ale jinak mám Miley ráda, protože si myslim že doopravdy je jiná a ne náká namyšlená rozmazlená piča..
      • Re: Re: ....

Hele já tady normálně slušně napsala svůj názor. Nepíšu tu že je namyšlená nebo tak jako to já nevim, ikdyž třeba tak vypadá. Ale určitě si myslim že to zas tak daleko nedotáhne, nemůžu posuzovat ale myslim si to .
  • monasekg

šaty

ahojky nevite někdo kde bych mohla sehnat ty šaty jak ma miley cirus? ty modrobíle bez raminek nemužuju je sehnat děkuji za odpověd diky. *4*
    • bobule

Re: šaty

Ahojik,
      hele odpovidam ti pac vim, ze pro Miley se saty specialne sijou u navrhare, takze tyhle veci nesezenes...
      • monasekg

Re: Re: šaty

ahojik ja nemislim presne barvu ale takovy vzors satu. *3*
  • lindicka21

BloG

i-am-lindushka.blog.cz
    Něco málo o miley najdete <3
  • skype??

Ahojky chci se zeptat co si myslíte o těch všech skypech na Miley co tu byli a kterej si myslíte že je z nich reálnej Tak pište!!
  • the last song

Teď jsem dokoukala the Last song a je to ten nejlepší film na světě jak tady už někdo psal tak miley je na začátku trochu mrcha ale né zase taková třeba chrání přírodu atd. to ten will je větší hajzl střídá holky jednu za druhou.ale nejsmutnější je jak Ronnie zjistí že její títa umírá chudák tak jim ten Will trošku pomáhá ale konec je nejlepší odpustí Willovi (pak je tam líbačka) nasedne do auta a jede a přitom hraje písnička when i look at you a ještě je dobrý jak spolu jedou autem a tam začne hrát písnička od 5LR a Ronnie jí začne zpívat a pak se k ní přidá i Will ale zpívá hrozně je to nejlepší film kterej jsem kdy viděla ale stejně se na to těšim až to bude někde s titulkama protože jsem to pochopila ale byli tam slova co jsem vůbec nevěděla tak si na to počkám s titulkama s českým dabingem to nechci protože chci slyšet jak to říkají oni a ne čech
    • Re: the last song

Hele nevíte jestli last song sezenu online na internetu jestli ano tak piste.......... dik
      *4*
      • Re: Re: the last song

hned to sem napíšu ale je to dost blbé kvalitě a není tam začátek a je to bez titulek ale neva teď na internetu hledám něco v lepší kvalitě a s titulkama
    • Re: the last song

kde si nasla ten film prosim napis stranku budu ti mooc vdečná dík pa
    • beast

Re: the last song

nojo hudebne uz se neprosazuje tak to zkousi ve filmu , podle me se na ni do peti let totalne zapomene
      • elis66

Re: Re: the last song

já si teda nemyslím že se na ní zapomena, a už vůbec ne do 5 let!
  • HLasujte prosím

Ahoj prosím vjenom všem fans Miley né těm co jí nemají rádi nečtěte si to

Prosím Hlasujte pro Miley tady

http://mtv.nova.cz/clanek/p orady/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html

a tady

http://www.t-music.cz/hud ba/t- music-chart/
    • Re: HLasujte prosím

Smažte si ty mezery!
  • lenish95

Justin

Jjo,o Miley mi justin říkal :-) Prej super zpěvačka a hezká :-) mno mno :)))
    • Re: Justin

A kde ti to říkal.Justina miluju ale Miley mám radši ale má teda pravdu je božííííííííí
  • rok

Za tři dny budu na osobnostech přesně 1 rok jupí.
    • Re: rok

no a co jako?? proč to píšeš do diskuze o Miley?
  • T-music chart

Hlasujte for Miley !

http://www.t-music.cz/hudba/t- music-chart/
    • Re: T-music chart

Miley musí vyhrát a být první:-)
    • annita.27

Re: T-music chart

jj *1*
  • Milníky na mé cestě

Předpokládám, že všichni znátě knížku od Miley ,Milníky na mé cestě'. Včera jsem si jí koupila, jsem asi v polovině. Mám teď na Miley úplně jiný pohled, vydím v ní tu nesmělou holku co šikanovali a která pochází z farmy. Mám jí teď mnohem radši!
    • annita.27

Re: Milníky na mé cestě

Máš pravdu miley je užasná.ata kníška je boží.
    • Re: Milníky na mé cestě

máš pravdu s tou knížkou. Miley už si toho zažila hroznýho dost a ještě se najdou nějácí blbečci co jí pomlouvají atd.!Nechápu jak jí můžete s někým srovnávat! Až zase budete psát něco jako že se přetvařuje ..... tak se prvně podívejte jestli je to pravda nebo ne! Nechte jí bejt a dejte nám taky pokoj samozdřejmě vám názory nikdo nebere ale nemusíte tady strávit svůj volný čas s vašema ohranýma komentářama pořád dokola! Jo a My si sem můžeme psát že je Miley nejleoší když píšete vy antifan že si nemůžete napsat svůj názor tak nechte nás aby sme si ho taky napsali a vůbec běžte si jinam!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit