Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ahoj nemohla sem sem psát měli jsme rozbitý počítač ahoj hlavně pro lusyy *4*
  • ♥♥

ani nevíte, jak ji miluji!
    Nelíbí se mi její písničky,zpívá hrozně......
    ale ona je tak sladká♥♥♥
    hned bych s ní spinuškala!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ♥♥

Th00 jhÁ takyYy♥♥♥ MiLuSHkaaa je m0eee♥♥♥♥♥ je tH0 nejVěTšiiiii lasEEnQQa, sthRRááášNěě jI l00wÍsKuujUUU♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • demi.lovato55

ddeddd

I love you Mileyyyyy *14* *14*
  • film

ahoj lidi,mám dva dotazy. 1)Je vážně Miley zasnoubená s Liamem?,protože v jednom časáku bylo napsaý že MIley říkala že se v žádném případě zasnoubit nechce,že je jí teprve 17,ale v nějakým jiným bylo že jsou zasnoubení,tak jsem z toho teda jelen. 2)Newíte kdy budou u nás dávat film tje LAst song?teda jestli ho u nás vůbec budou dávat.Díky za odpovědi
    • addlevel

Re: film

s tím zasnoubením jsem taky jelen ale myslím že nejsou a TLS by měl být někdy v létě o prázdinách *7*
  • Hele lidi!!!

Miley by měla mít v praze v o2 areně koncert dne:6.3.myslim *7* *14* *3* *1* *4* *15* *8* *4* *14* *3*
    • mcr1992

Re: Hele lidi!!!

neni to 6.3. ale 3.6.
    • Re: Hele lidi!!!

Myslíš za necelý rok????????????? Tak to jo, to si stihnu přichystat nějakou tu bombu!!! *1* *1* *1* *1* *1*
      • kajuska4

Re: Re: Hele lidi!!!

jdu si taky přichystat bombu a narvu jí to do hubi! *9* *9* *15* *15* to je její jídlo ještě víc stloustne *15*
        • Re: Re: Re: Hele lidi!!!

Tak si pomlouvej...... Když vydím co tady píšete jste vážně blbí ! Dívala jsem se tady na Diskuzi a napíši co píšou všichni nelezte sem ! Miley se vám nelíbí tak běžte někam jinam a né sem! A s těma bombama už běžte někam ! Konečně by jste jí mohli dát už pokoj! Tak schválně vy si myslíte že jste lepší než ona ale to pochybuju! Aspoň nikoho nepomlouvá jako vy! Ale vám je marný cokoliv říkat stejně to ignorijete a ještě mě odepíšete ty vaše trapný názory který tady ale vůbec nikoho nezajímaj! *16* *16* *16* *10*
          • Re: Re: Re: Re: Hele lidi!!!

Prosimtě co si o sobě myslíš ? Jak ty můžeš vědět jestli někoho pomlouvá ? Si směšná :D :D A každej tady říká svůj názor tak já nevim že ste takový debílci a furt tady píšete to svý běžte jinam !! Proboha . Tohle není žádná skupinová diskuze jenom pro fanoušky ale pro všechny takže si dejte pohov !!! *4* *3*
      • Re: Re: Hele lidi!!!

Vy ste trapní s těma bombama ! Jo a pro tebe Miley tady nebude v tu dobu bude uplně někde jinde ! *8*
    • Re: Hele lidi!!!

no tak to si zapcham usi!!!! *8*
  • hbdelfin

the last song

hej lidi,ja videla the last song! je to fakt super film,doporucuji!!!
    • Re: the last song

a kde jsi ho viděla?
      • hbdelfin

Re: Re: the last song

na netu
        • addlevel

Re: Re: Re: the last song

je to v CZ? nebo s titulky?
          • Re: Re: Re: Re: the last song

joa, smazte tam tu mezeru
        • Re: Re: Re: the last song

Jo fakt? prosím pošli odkaz díky
          • Re: Re: Re: Re: the last song

dana:odkaz http://www.watch-movies.net.in/link /the-last-song-2010/
            je to anglicky,ale da se tomu rozumet
  • 11lucka11

Miley

Miley bude plnoletá až v 21letech v Americe je to jinak *3*
  • addlevel

album

to nový labum prý nebude robot ale I Can not Be Tamed
    • Re: album

Tak lidi Miley Cyrus bude mýt Koncert sice ne u nás ale v Lisabon, Parque da Bela Vista - 29.05.2010 tak co nechce někdo jet
      lístek stojí 5255 což je šílený ale stojí to za to. by mne zajímalo kolik by stal u nás?
      • hbdelfin

Re: Re: album

to je daleko,kdyby byla treba v nemecku,tak to klidne,no,mozna prekecam rodice
  • martinkooooooo

cool

miley je cool
  • niley

me se ten jeji liam nelibi,myslim ze se k sobe nehodi s nickem to bylo lepsi a ten gaston s ni chodil jenom proto ze je slavna jinak nevim co by na ni videl,mohl by mit tucet holek tak proc zrovna miley...
    • Re: niley

jo s nickem to bylo v poho byli i stejne stary ale ten liam je nejakej divnej je mi nesympaticky a ten justin s ni fakt chodil kvuli slave miley se s nim kvuli tomu rozesla! a stejne byl starsi o 4 roky ja vi ze to neni moc ale stejne ji bylo pouhych 16. *4* *15*
      • hbdelfin

Re: Re: niley

hm,presne,ten gaston se mi nokdy moc nelibil,ale liam mi nevadi,kdyz je s nim stastna,tak je to jeji vec, ja jsem hlavne rada,ze nechodi s gastonem,ale nejlepsi byl nick

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit