Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brutus7

miley dům

Tady je ten Miley dům víc z blízka

http://hollywood-stars9.blog.cz /1004/miley-ma-novy-dum

zase si tam smažte tu mezeru jestli se tam udělá
  • láska k Miley Cyrus

Dobrý den moje jméno je Jareček Miley moc miluju a chci jí dát pusu.
    Jelsi někdo víte jak to udělat tak mi sem odepište
    Já bych pro ni udělal cokoliv na světě
    I love Miley Cyrus ♥♥♥♥
    • Re: láska k Miley Cyrus

vtipkuješ že jo?? *15* *15*
    • hbdelfin

Re: láska k Miley Cyrus

tak to nevím,jak ti poradit *7* ale nápad je to dobrý *3*
  • koncert

Ahoj všichni fanoušci a ne fanoušci miley cyrus mám miley moc a moc ráda a chtěla bych se s ní jednou setkat i když to se mi asi nepoštěstí.jo a chci vás ujistit že její koncert v praze bude. *15* *15* *3* *1* *4* *8*
    • hbdelfin

Re: koncert

bude?kdy?hele,tohohle tady už bylo hodně,ale vážně?!
  • kika1991

.

Myslím, že Miley má ještě dost času na to, aby bydlela sama bez rodiny...je jí teprve 17... *4* *9* *7*
    • Re: .

taky si myslim ze jo vzdyt je jeji 17!ja bych teda bez rodiny bejt nemohla ani tyden! *3* *3* *4*
      • Re: Re: .

když jedeš na tábor tak asi jo a v kolika miley bude plnoletá *7*
        • Re: Re: Re: .

v 18 letech ted je ji 17. *4*
          • miley15

Re: Re: Re: Re: .

nie...v americe od 21 let su plnoleti
            • Re: Re: Re: Re: Re: .

Od 16 můžou s povolením rodičů řídit auto, od 18 můžou mít sex a od 21 můžou chlastat, kouřit a jsou plnoletí!
            • Re: Re: Re: Re: Re: .

Ne v Americe jsou normálně od 18 let a od 21 můžou pít alkohol a kouřit a myslim si že je to dobrý že bude bydlet od rodiny říkala že je to v Toluca Lake a že je to kousek od baráku kde bydlí teď
            • kika1991

Re: Re: Re: Re: Re: .

jj od 21 let...má ještě čas jako...nemusí se hned při první příležitosti stěhovat...to je podle mě nesmysl..ale tak do hlavy jí nevidíme že jo *7* *3*
  • addlevel

nový dům

ten její nový dům je boží ale na mě trochu velký asi bych se tam bála a stál 3,4mil dolarů tyjo to je kolik 60mil.? a má tam i kurt na tenis *4*
    • Re: nový dům

jak vypada ten jeji novy dum?mas alespon foto? *7* *4* *4*
      • brutus7

Re: Re: nový dům

podiv se tady http://hollywood-stars9.blog.cz/100 4/miley-ma-novy-dum
        • brutus7

Re: Re: Re: nový dům

ted sem si toho taky vsimla dala sem vam spatny odkaz ten je na jejich spolecny dum
        • brutus7

Re: Re: Re: nový dům

vymaž si tam tu mezeru mezi 100 4
          • Re: Re: Re: Re: nový dům

...díky.... *4* *4*
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

jo, a smazte tam tu mezeru mezi f a 0
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

ne,pockejte,tn odkaz neni na jeji dum,jeji dum najdete na http://www.imagebam.com/image/9f0ef 075422656 je tam i kde bydli jeji rodina
            • Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

není to nákej fejk že by měla vlastní dum
  • fakt

mohl by mi nekdo vysvetlit proc nase prispevky spolecne s mimisek hodnotite za 5 copak jsme nekoho urazili?nebo neco? *7*
  • schvalne

To jsem zvědav/á jak zkritizujete můj příspěvek, když vám řeknu že mám rád/a: Miley Cyrus, Hilary Duff, Selenu Gomez, Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu, Pixie Lott, Linkin Park, Lady Gagu, Beyonce, Shakiru, trochu Jonase, Madonu, Abbu a mnoho jiných...???? *4*
    • addlevel

Re: schvalne

mě se to líbí *1*
    • Re: schvalne

já osobně souhlasím z:Miley Cyrus,Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu,Linkin Park,Beyonce,Jonase, Madonu.
      A blyju z: Lady Gaga,Abba,Shakiru.
      A ty ostatní jsou tak průměr
      • Re: Re: schvalne

ABBA???? To byla aspoň hudba a zpěv!!!!! Ne jak ty dnešní vyumělkovaný napodobeniny od Disneyho!!!
        • Re: Re: Re: schvalne

pravda
    • Re: schvalne

me se to libi!...a kritizovat to nebudu! i kdyz se mi treba nelibi bieber!tak je to proste tvuj a jen tvuj nazor!!!
      • Re: Re: schvalne

jo přesně nevím co proti mě a lusyyy máte my vás jen potporujem. *4* *4* *4*
  • ...

pro mimisek:hele kdo nam proste bude odpovidat tak je to velka PI.....ehm ehm!!
    • Re: ...

ty si tu *7*
  • Miley

Miley Cyrus je ta nejlepší zpěvačka,hereka,textařka na světě!!!!!....A JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANDA!!!! *1* *1*
    • Re: Miley

NEPREHANEJ!!!!!! *16* *16* *16*
      • Re: Re: Miley

Podle vašeho psaní můžu tak hádat že je vám mezi 10 až 12 lety....píšete věci co nikoho nezajímají a přitom úplný blbosti
    • Re: Miley

ano je nejj na světě *14* ! Jo a pls holky ignorujte je mimiska a sol...!

ale já o miley nepíšu nic hnusnýho tak si přečti moje příspěvky

jo prosim jeste o ignoraci tehle osubky!!!!!! *16*
  • nenormalni!!

vy opravdu nejste normalni!nejvetsi fan miley se nepozna podle toho kolik mas doma plakatu!!!!! *16* protoze nikdo nemuze byt jeji nejvetsi fanousek!!!staci kdyz ji proste mate radi!!to je vse..
    • Re: nenormalni!!

MŮŽEME BEJT NEJVĚTŠÍ FANOUŠCI!!!A JÁ JSEM NEJVĚTŠÍ FANDA NA SVĚTĚ!!!A NIKDO NEVYMLUVÍ!!!!!!!!!ANI TY NE!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: nenormalni!!

ehmm,ehmm.Tak to bylo fakt dojemné.To jsou jen keci co říkáš.Já jsem taky její fanda ale nepřeháním to jako ty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit