-
Nový skype ?
Mno víte jak byl ten skype mcusamc ? Mno tak Miley už ho zrušila. To psala asi každýmu a jestli ste se koukly tak dneska mi napsala : Old skype .. = (I miss you. I have a new one. Smile please!. I have a lot of work on the film series but I want him to have my loyal fans .. Otherwise, I am amused by false skype me. I have to laugh. It is clear that they are fake people dit not know what my favorite thing!. So please write me at: mcgirl369 I love you and send me everything you love to read it!
MCGIRL369 TAKŽE TAM JDU NAPSAT -
-
Re: Nový skype ?
todle neni Miley skype...já mám její skype a volala jsem s ní i jednou na webkameře....a zamávala mi...a tento skype je podraz -
-
Re: Re: Nový skype ?
A jakej to je skype? -
-
Re: Re: Re: Nový skype ?
no já sem ten skype našla tady na diskuzi...nějaká Zizulka nebo Zuzulka nebo tak něco ho sem dávala... miky.smiley.ray *7*
-
-
-
Re: Nový skype ?
Hele radši tam nepiš pode všeho to vůbec Miley není! Jestli si jí neviděl/a přes webcameru tak to není ona! Aby ste potom nedopadli jako s těma lístakam na koncert jak si tady z vás udělala ta holka srandu a dala vám falešný lístky! Tohle je taky falešný kdyby Miley psala všem fanouškům na světě že má nový skype asi by se musela zbláznit! -
-
Re: Re: Nový skype ?
To není ona napsala mi jednou omylem jedno slovo česky
-
-
-
nemuzu!!
kdyz nekdo posloucha miley,gagu nebo madonnu tak je to super! ale ja nemuzu pochopit jak nekdo muze poslouchat treba BIEBRA a jeste jak ty holky po nem sili no FUJ!!! on neumi absolutne zpivat!! MILEY BEST FOREVER!!!! *4* *4* *4* *4* -
-
Re: nemuzu!!
Já zase nechápu jak můžete mít rády Madonnu,Bieber je upě v pohodě. -
-
Re: Re: nemuzu!!
Jo přesně Miley je nejlepšíííí forever!
A Taky nechápu jak se někomu může líbit jak zpívá Bieber prostě zpívá jako holka! *1*
-
-
Re: nemuzu!!
me se on taky nelibi jak zpevem tak vzhledem!! *3* proste miley je neeeeeej *15* -
-
Re: Re: nemuzu!!
no madonna aspon neco dokazala a je to celosvetovy vzor pro lidi PRO DOSPELE LIDI ne pro decka!!!!!
-
-
-
noo
ja myslim ze to stou miley neni tak horky..ona sice ma hodne fandu ale taky ma spoustu pratel na kterych ji zalezi vic nez na fanouscich treba mandy nej kamaradka atd..a myslim si ze ona nad tim ani nepremysli,ze by se s fandy mela setkat,pls je to jen muj nazor *4* -
-
Re: noo
hm tak jako kdyby tys byl/a slavný/á tak taky by ses zajímal/a více o s své fanoušky(které ani neznáš) nebo nejlepší kamarády? *4* -
-
Re: Re: noo
kamarady!!
-
-
-
Smiley
Miley je COOL!!! :) -
mimisek
pane bože to je nejhorší diskuze(v uvozovkách) -
-
Re: mimisek
proc si to mysliš? *4* -
-
Re: Re: mimisek
potože tady nemůže mít nikdo svůj názor a všichni se tady hádaj a když máš svůj názor tak ti nadávaj do.............ehmehm. *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: mimisek
OMG joo promiň tak ho už sem doháje napiš a vypadni jinam ty si stěžuješ že sem nikdo nemůže napsat svůj názor a hlavně né ty tak už ho napiš a nereaguj! Když se ti nelíbí tak sem nelez ale takovým jako jsi ty je cokoliv marný říkat že?! *5* *10* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: mimisek
já sem chodit budu já se tak rychle nevzdám *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
-
-
-
na bedara
tenhle ten dlouhý text byl na BEDARA -
MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
nechte toho ,už jste s tím trapní ,kteří jí nadávají .Ona si to nezaslouží,dělá jen svůj sen ,který se jí splnil .Já taky neodsuzuju tebe!!!Každý má rád něco jiného a má právo to vyznávat na jevo .JÁ VÁS NECHÁPU !!!Promin ,ale to jsou ubohý a rozmazlený slova .Ti co mají rádi MILEY CYRUS tak to chápou a ví o čem mluvím -tak se tady pls nehádejte a budte v klidu .A jen mimochodem ti lidé . Ti, co ji nesnáší, to alespon nemusí dávat na jevo a mají si to říkat v duchu a nemají na jejích stránkách vůbec co dělat tak toho prosím nechte.TY máš zase rád(a) něco jiného a prosím nedělejte tady peklo.TY tvoje řeči ,že jsi boháč tady nikoho nezajímají -Miley je stejně vetší a nikdy na ní mít nebudeš ,jde vidět ,že jí závidíš .A nebudeš pak mít nic ,protože život není jen o penezích a o penezích to opravdu ne ,život je o lásce, o upřímnosti a o prátelsví .Nemůžeš mít to co chceš -rozmazelný ......TY akorát nemůžeš ustát to ,že miley je hezčí,bohatší,uspešnější,talentovaná atd a ty ne .A vůbec jak ti můžeme věřit ,že jsi bohatý ,co když jsi bezdomovec .Běžní boháči jsou rozmazlení jako jsi ty a MILEY je sice bohatá ,ale není tak rozmazlená a nevychvaluje se jako ty, což je ubohý a trapný, a taky většina bohatších jedinců mívá ve škole docela špatné výsledky, a taky to mají v hlavě VYPATLANÝ - jako TY! tak prosím MILEY neodsuzuj a koukni se laskavě na sebe! Díky Ti za pochopení!! šílený fanoušek Miley ♥♥♥ -
-
Re: MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
Naprosto s tebou souhlasím ! Tyhle lidi vážně nesnáším dobře dobře já nesnáším Demi lovato a Selenu Gomez,Biebra,Pattinsona..... A nechodim na nic vůbec na nic co by se jich týkalo a už vůbec o nich nikde nic hnusnýho nepíšu i když si myslím svoje! Vůbec že vás to baví řešit celebrity neříkám ty oblíbený ale ty co nesnášíte omg sem nelezte a dejte pokoj! Miley je stejně víc jak 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 X Lepší Než VY! -
Re: MILEY SI TO NEZASLOUŽÍ,DĚLÁ JEN SVŮJ SEN
upe stebou souhlsím já MILEY upe zbožnuju je SUPER a jenom slyším jak ji všichni nadávají!!! *16* jako souhlasím stebou že si plní sen tak jí ho nekažte! a ten kdo ji nemá rád ji nemusí urážet!!!taky se mi třeba nellíbí něco jiného a neodsuzuju to!!!! *16* *13*
-
-
Jak je to teda s tím skype na tu Miley? -
-
Re: skype
Může mi někdo prosím vysvětlit co je to ten skype jsem taky fanoušek Miley. -
já mám její skype (miky.smiley.ray) a jako píšu si s ní někdy ale ještě sem s ní nevolala psala že nemůže volat se všemi fanoušky že je to nemožné a tak...tak nvm -
no já mám skype na Miley a nepochybuju o tom, že je pravý protože sem ji viděla na webcameře...přidala mě do konverzace s dalšími jejími fanoušky co mají její skype a my sme jí psali otázky a ona na ně přes webcameru odpovídala a i zazpívala kousek the climb když sem jí napsala jestli by to mohla zazpívat...a občas si s ní píšu -
-
Re: Re: skype
hm to ti budu tak verit ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha to je to stejny jako kdybych byl jeji bracha -
-
Re: Re: Re: skype
Byl já myslela že jseš její brách ty Koprovko *7* -
Re: Re: Re: skype
Kory šak ty jsi její brácha ne? *15*
-
-
-
-
Plakáty na prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
-
Re: Plakáty na prodej
plakáty ?nepotřebuju *8*
-
-
Platonická láska
Ahojky lidi...Miley mám ráda ne moc dlouhou dobu, odhaduju to nějak od začátku září, ale poslední dobou strašně moc přemýšlím nad touhle "platonickou láskou" je to jako kdybyste ztratili něco co jste nikdy neměli...každý z nás touží po tom alespoň jednou setkat se osobně s Miley, říct jí do očí, že ji máme rádi a nebo jen ji obejmout a objímat ji tak dlouho, dokud by skutečně necítila to kouzlo citů, které k ní chováme...já nevím jak vy, ale pro mě to není jen oblíbená herečka a zpěvačka, ale taky někdo, kdo mi ukázal cestu, někdo kdo mě oslovil svojí hudbou a stylem a zároveň je to někdo, kdo neví, že někdo jako já vůbec existuje :( jak se asi cítí Miley když ví, že ji miluje tolik lidí na celém světě a ona je nikdy nepozná...? Myslíte, že je jí to tak líto jako nám že nepoznáme ji?...hodně nad tím přemýšlím poslední dobou a trápím se nad tím, že ji asi nikdy nebudu moct obejmout... -
-
Re: Platonická láska
Ahoj tak to jsme na tom uplně stejně Miley mám ráda jako kdyby to byla moje sestra a někdy bych jí chtěla vidět a hodně mě mrzí že jí asi nikdy neuvidím :( ! Není den kdy bych na ní nemyslela musím poslouchat písničky a koukat na Hannah Montanu! Já jsem teda velkej fanoušek od filmu Hannah Montana. Taky když se v hodině nudíte přemýšlíte co dělá Miley nebo si aspoň v duchu zpáváte písničku? Já teda jo xD nemůžu si pomoct xD *1* -
-
Re: Re: Platonická láska
anooo a to je přesně to, o čem tady mluvím...myslíte každou chvíli na člověka, který ani neví že existujeme :(:(:( -
-
Re: Re: Re: Platonická láska
Ano Ano to je pravda hele musíme něco udělat abychom Miley viděli! Ale co? Do česka asi nepřijede kvůli Miley bych jela i do Prahy protože by ani nikde jinde než tam nebyla!! Ach jo :( *9* *9* *9* Ale jsem docela ráda že nejsem jediná takhle posedlá :)Kolik ti je Kristýno? -
-
Re: Re: Re: Re: Platonická láska
mně je 18...až dokončím maturitu tak odjíždím pracovat na východní pobřeží kalifornie ale to je moc dlouhá doba ještě :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Platonická láska
Ach jo koukám že nejsem sama kdo je na tom stejně jako já a má Miley taky tak rád. -
Re: Re: Re: Re: Re: Platonická láska
Kikino už máš vyřízenou tu pojistku? oni by to potřebovali poslat a jako ty nejsi k zastižení :D
-
-
-
-
-
Re: Platonická láska
Taky nad tom hodně přemýšlím myslím, že úplně stejně jako ty :-) -
-
Re: Re: Platonická láska
Myslím, že je to celkem dost smutné *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Platonická láska