Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selena

vite co me dokaze vytocit?kdyz se kouknu na diskuzi seleny gomez a najdu tam: sel is best!! cozeee? v cem??ze si zahrala v nejakym blbym serialu??to miley aspon krasne zpiva!!a hraje taky moc dobre!! I HATE SELENA GOMEZ!!!!
    • Re: selena

NAPROSTO SOUHLASÍM ! Miley je daleko lepší než Selena. Já Selenu nemám ráda a Demi přímo nesnáším !!!!!!!! Miley best 4ever *14*
      • Re: Re: selena

taky souhlasím!!!!! selena je prostě OUT!! *1*
  • emily

ja nevim na co si ta emily osment hraje...pritom zpivat moc neumi a o hrani ani nemluvim..to uz ta demi se sel.jsou lepsi ale na miley nema ani jedna!!! *4*
    • Re: emily

Tak hele Emily je daleko lepší než k*... Selena a ještě větš k. Demi ! Rozhodně je lepší Miley než Emily ale že by byla Emily horší jak Demi a Selena to teda ne! A navíc herečka jed docela dobrá sice na Miley nemá ale jinak se good. Miley je stejně Nejlepší *14*
  • smileyteri

Honem

Ahojky všichni fanoušci Miley rychle si dejte stránky časopisu Popcorn tam zmáčkněte Love a napište tam že souhlasíte aby vyšel Popcorn speciá o Miley Cyrus. *1* *1*
  • smileyteri

Anketa

Napište mi jsem do pošty jestli se vám líbí Miley Cyrus a proč? *4*
    • Re: Anketa

proc bys me ti to mely psat?kdyz ji mame radi tak ji mame radi a nemusime to vypisovat...
      • smileyteri

Re: Re: Anketa

Já jenom dělám anketu kolik lidí ji má rádo a kolik ne a ty se do toho míchat nemusíš jestli nechceš tak to tam nepiš, nikdo tě o to neprosil až to tam napíše ten kdo se chce tý ankety zůčasnit a ty to být nemusíš jestli nechceš.
  • smileyteri

Miley, Selena a Emily

Ahoj jájsem někde četla že Demi Lovato a Selena Gomez chtějí Miley strhnout dolů a být lepší než ona, ale přitom jsou Demi a Miley kamarádky A Miley Selenu nenávidí, jen předvádí že jsou kámošky a taky říkala Emily Osment v jednom rozhovoru že chce být lepší než Miley, ale nechápu proč? Když jsou s Miley nej kámošky.Já jsem posouchala nějaký písničky od Emily, ale nevim jak vy, ale Miley je o 100% lepší. *9* *9*
    • Re: Miley, Selena a Emily

Hm Miley nej kámoška je Mandy a né Emily !
      A To nikdy nebudeou Selena A hlevně Demi to jasou takovýýý..... já je táák nesnáším jsou děsný Miley je best forever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikdy nebudou lepší než Miley !
      • smileyteri

Re: Re: Miley, Selena a Emily

Já to vimže Mandy je Miley nej kámošká. Já jsem to tam zapomněla napsat, Emily je Miley nej kámoška v HM! A teda nevím jak Nick Jonas mohl vydržet se Selenou chodit, přitom byli Nick a Miley tak hezkej pár.
        • Re: Re: Re: Miley, Selena a Emily

jj to máš pravdu byli táááák hezkej pár a moc se k sobě hodí ale Selena a Nick to se teda nehodí Selenu ráda nemám a nikdy mít ráda nebudu a Demi taky ne!
          • smileyteri

Re: Re: Re: Re: Miley, Selena a Emily

Máš pravdu já taky nenávidím Selenu, nechápu jak může někdo být jejím fanouškem, nic proti ní nenamítám, ale na Miley prostě nemá a rozhodně je Miley o 100% lepší než nějaká Selena. Demi není tak hrozná,ale jak může kamarádit s Miley a taky přitom se Selenou.Prostě někdo nemá rád Miley a já za se nemám rádá Selenu.
  • MILEY

promin ,ale toto je řeč ubohý holky ,která jí bud závidí nebo žárlí ,že je tak úspěšná.Každý má právo mít rád něco jiného -já Miley .Ty zase něco jinačího ,tak nevím proč to tady píšeš a nejdeš si to psát někde jinam !!!Jsi salátová holka promin ,ale to je ubohý.Já taky neodsuzuju tebe ,tak proč Miley -nechápu tekový lidi ,kteří odsuzujou druhý ,ale na sebe se nekouknou ,tyhle ty lidi mají v sobe samé drby ,špatné svědomí a něco je trápí běž si stěžovat někde jinde ubožačko-jsi trapná .KOUKNI SE NA SEBE !!!JDE VIDĚT ,ŽE JÍ ZÁVIDÍŠ ,ŽE JE HEZKÁ ,USPĚŠNÁ A JEDINÝ KDO TADY NEUMÍ ZPÍVAT JSI TY -už tě vidím jak ve sprše si kdákáš písnišku od Káji Gotta .Nemáš ty snad nejlepší zpěvačku? asi ne ,že jde to vidět.*) chichi trapko .MÁŠ TO V HLAVĚ VYPATLANÝ ...nesnáším takový lidi .aspon at si to řeknouu v duch ,ale nemusí to tady říkat .PROMIN JESTLI SE TĚ TO DOTKLO ,ALE JÁ TAKOVÝ LIDI NEMÁM RÁDA -OMG!!!
  • miley

miley je obycajna namyslena akoze *spevacka* ktora nevie ani spievat a ked otwori hubu tak mi prasknu bubienky!!! ak je toto spew, tak mi uwerte ze som papež!!! *13*
    • jessw

Re: miley

Hmm až na to, že zovna Miley zpívat umí narozdíl od takovejch "zpěvaček" jako je Katty Perry nebo Rihanna, ktery na živo vubec zpívat neuměj, Madonna taky vubec zpívat na živo neumí, jeji koncerty sou jen o show a zpěv nic moc( tim se nechci někoho dotknout kdo je třeba rad ma, a ani proti nim nic nemam) ale zrovna Miley na to že je to 17 leta holka, tak vyzpíva vejšky o kterejch se mužem jim jenom zdat...muj nazor *3* *8* *3*
    • Re: miley

a co ses asi ty!!myslim ze neco daleko horsiho!!! *16* *16* *16*
  • ..

kdyz ste tak chytry!!!(ze pry ten twitter miley nema) tak si zjistete SAMI! ja sem si ho taky zjistila sama *16*
    • Re: ..

Miley ale nemá twitter...psalo se to i na americkym oficiálnim fanblogu že prostě twitter nemá...
  • twitter

a jaký je ten její twitter? napište mi prosím ten její nick...
    • elis66

Re: twitter

ona nemá twitter to je blbost...přece ho nezrušila jen tak ne?
      • Re: Re: twitter

co ty o tom můžeš vědět elis? *16*
        • Re: Re: Re: twitter

někdo je chytý jak rádio.
          • Re: Re: Re: Re: twitter

Twitter má udělala si novej neveříte VAŠE CHYBA!
  • zklamání!!

achjo lidi bohužel ja sem hrozně zklamana:((( vyhrala jsem listky na jeji vip konzert ve futuru v praze a koukěnte co jsem si přečetla :(( http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/1 003/miley-cyrus-odrekla-prazskou-sh ow Ona to zrusila :(( ten kdo uz ma listky (jako treba ja!) musi byt moc zklamany..ja teda sem ted moc bulim..nevim co mam delat abych ji videla!!.. *9* ale jako aji ti co listky nemeli musijou bejt zdrceni,protoze jeste stále byla moznost je zísat! *9* *9* *9*
    • Re: zklamání!!

je tak to je mi líto -já ji chci taaky vidět *(

Hej, vůbec bych tomuhle blogu nevěřila. Kdo ví, odkud to bere? Už když tam psala o tý soutěži, nehlásila sem se i když by to byl můj sen, vyhrát V.I.P. lístky. No a teď se vymlouvá, že to odřekla. Kdyby to opravdu udělala, byl by toho plný bulvár, ne?? Možná se mýlim, nevim ale tohle je můj názor. *3*
      • Re: Re: zklamání!!

mne taky prijde ze je to blbost!ze by rekla zapadakov? tomu teda neverim a vlastne proc bych mela verit takovimu hnusnymu blogu!! *16*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: zklamání!!

hej,byla to obrovska blbost,ja ty listky sice nevyhrala,ale muj bratranec jo,dal to pak strejdovi,aby to pro jistotu nejak zkontroloval,protoze tomu moc neveril, a pry to bylo nejake falsovane,ze pry to dal strejda nejakemu pristroji na kontrolu a ten pry nasel nejaky spatny kod,nez jsou na obycejnych vstupenkach,takze to byl fake,za to muzou i stihat a miley ze by rekla o cesku, ze je to zapadakov,tak to je blbost
          • Re: Re: Re: Re: zklamání!!

Ahoj omg tomu blogu vůbec nevěřte a ty nebuď smutná stejně to tak muselo dopadnout naláká nás abychom soutěžili a potom vám dá falešný lístky. JAKO TOHL BY MILEY NIKDY NEŘEKLA ! Ale měla by pravdu česko zapadákov je co si budeme vykládat ! Snad k nám někdy přijede a vy se dívejte na jeií stránky a nebo na stránky o2 arénu,ticket pro atd když o tom tam nic nebude tak na nic takovýho nenaleťte Ta holka z toho má jen srandu jak jí na to všichni skáčete! Navíc kdyby tu opravdu byla tak je to mega koncert a nebo je to aspoň někde napsaný a né ve Futurum to jako vážně né! Od začátku to bylo divný radši si počkejte než něco začnete kupovat taky jsem uplně mega mega fan Miley a moc bych jí chtěla vidět´ale radši si počkám na oficiální zpárvu
            • addlevel

Re: Re: Re: Re: Re: zklamání!!

JÁ SI TEDA MYSLIM ŽE TEN BLOG BYL PROSTĚ A JEDNODUŠE PODVOD, TŘEBA NĚJAKEJ ANTIFANOUŠEK TAKLHLE NALÁKAL FANOUŠKY A PAK TAM NAPSAL TOHLE ABY JE ODRADIL. VŠIHNI CO PÍŠOU ŽE BY TO BYL MEGAKONCERT MAJÍ PRAVDU.
      • jessw

Re: Re: zklamání!!

Přesně, je to blbost, ptž kdyby tu ten koncert měla tak sou všude plakaty mluví se o tom atd....ale ani nastrankach O2 areny, Tesla areny a nvm kde ještě tak tam nike nic o tom že bude mit Miley koncert neni.. *7*

že je Čr zapadákov,to řekla??? :( *16* to sem teda necekala.ja jeji fanousek nejsem ale je mi lito tech jejich fanousku co meli listky(jako treba ty)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit