-
ooo
hele lidi to jak tady nekdo napise:hello i am miley atd..tak na to vubec neodpovidejte!! to je jasny ze to neni miley jen asi nekdo nema co delat! *13* -
twitter
me si do twittru pridala(following) pozadala jsem ji o to a napsala ji zpravu jestli prijede do prahy a ona mi odpovedela asi tak za tyden. ze prijede ale ne koncertovat ale neni to jiste jeste psala ze je ted s mandy na dovolene a ze nema cas odpovidat..takze nevim no:::)) *4* -
-
Re: twitter
Ahoj,mohla by jsi mi prosím napsat na mail ? lucka0105@seznam.cz Mám totiž otázky ae nechci to tady psát (chápeš) tk stačí když nypíšeš že t seš ty z diskuse a já už budu vědět.předem díky páá *4* -
Re: twitter
to sis jí jako přidala an twitteru? Se máš že ti napsala mě zase odpověděla na tý stránce co tady byla napsaná......
-
-
OTÁZKY for Miley
Ahoj prosím a tý stránce kam můžete Miley posílat ty otázky je to jako vážně Miley? A víte jak tam je to more jako další jde vám na to kliknout? Mě ne......napsala jsem tam otázku a chci vědět jestli mi odpověděla -
-
Re: OTÁZKY for Miley
je pravda že se chystají zásnuby Miley?? -
-
Re: Re: OTÁZKY for Miley
Nee, jen si v Paříži koupila prstýnek (prej v bižutce) a protože tam byla s Liamem, všichni si mysleli, že se zasnoubili ale ne, sama to říkala v rozhovoru. *3* -
Re: Re: OTÁZKY for Miley
Nee, jen si v Paříži koupila prstýnek (prej v bižutcce) a protože tam byla s Liamem, všichni si mysleli, že se zasnoubili ale ne, sama to říkala v rozhovoru. *3* -
-
Re: Re: Re: OTÁZKY for Miley
to těžko muze byt zasnoubena bo ji je teprve 17 ale to by nevadilo ale u nich v americe jsou lidi dospeli az v 21 letech
-
-
-
-
Kids Choice Awards
Mley získala cenu na Kids Choice Awards za nejoblíbenější filmovou herečku jupí -
-
Re: Kids Choice Awards
jupíííííííííííííííí ííííííííí *3* *3* *14*
-
-
anketa
Ahoj napište mi jsem do pošty jestli máte rádi Miley Cyrus a proč a jestli ji nemáte rádi tak proč ne? *4* -
-
Re: anketa
nemam ji rada pac je hrozna a chva se jak devka poledni dobou.... www.miley-thebitch.blog.cz :D:D love -
-
Re: Re: anketa
Jenže my jí máme rádi i tak tohle dělala jenom na turné mě osobně se to taky moc nelíbilo ale jsem její fan takže takovou blbostí bych si jí urtřitě nezhnusila.Hned po turné už je zase normalní ale to vy vymatlanci nevíte když nevíš kdo to je tak o ní nic nepiš
-
-
Re: anketa
já ji moc nemám ráda moc se předvádí ale neber to osobnmě jen můj názor
*14* *14* *14* *14*
-
-
TWITTER
Ahojte, Miley je znova oficiálne na twitteri..... tu jej môžete dávať otázky: už na ne odpovedá podobnú schránku na otázky má aj Demi Lovato
http://www.formspring.me/go askmiley
http://twitter.com/sm ileymiles -
-
Re: TWITTER
Ahoj Jak tam muzu psat ty vzkazi miley..??? -
-
Re: Re: TWITTER
normálne dáš si tú stránku prelož si do angličtiny svoju otázku a pošli... no nie je isté, či ti odpíše predsa len jej tam teraz každý vypisuje mne tiež neodpísala:=)
-
-
Re: TWITTER
víte co na tý stránce jak se jí můžete ptát je napsaný
Hi Miley i´m your biggest fan please come on Czech Republic please :) ♥♥♥♥♥
I will! But at this time I dunno any dates.
1 hour ago
*15* -
-
Hm nechci nic říkat ale to jsem tam napsala já a díki vám že ste sem dali odkaz mi odpověděláááááááááááá -
Co je na tom směšnýho? -
-
Re: Re: Re: TWITTER
to není smajlík že je to směšný to by byl tenhle *1* todle *15* je že skáču radostí
-
-
-
-
album
hele četla jsem že to nový album se prý nebude jmenovat robot ale nějak jinak -
-
Re: album
taky jsem to viděla má se jmenovat CAN'T BE TAMED už se moc těšim
-
-
víkend
ahoj co víte o miley *7* -
POZDRAV
včera mě Miley pozdravila na skypu přes webcameru!!!!!!!!!!! -
Smiley
Hello I am Miley Cyrus.Věřte mi! -
-
Re: Smiley
ne *1* -
hehe tiez to viem napsat Hello I am Miley Cyrus..som king čo?? *1* *1* *15* -
*7* *7* *7* -
-
Re: Re: Smiley
Ta to je pěkná blbost aby psala česky věřte mi:D jj, to fakt je dobré :D Miley mám ráda ale pochybuju že by psala česky věřte mi -
-
Re: Re: Re: Smiley
sice píšu pozdě,ale já mám Miley ráda.tak jak může psát z Ameriky jsem na českou stránku to je přece úplná kravina. *7*
-
-
-