-
Miley Cyrus
Ježiši ten skype není pravej. :D Už jen podle toho, co má napsaný na profilu, tak Američani nepíšou... -
-
Re: Miley Cyrus
Někdo objeví Skype nebo Icq Miley Cyrus a hned si myslí že je to fakt ona. -
haha ty seš nějaká chytručká ve 14cti vědět jak amíci píšou nebo nepíšou :D:D:D:D:D -
-
Re: Re: Miley Cyrus
Vzhledem k tomu, že jsem v Americe byla za ségrou, to vím. Nebudete mi třeba věřit, ale mně je to uplně jedno. -
Re: Re: Miley Cyrus
Jenže takhle Američani fakt nepíšou když píšou tak jsou drzejší
-
-
jo ty si nějakej znalec co? :D já mám ségru už pár roků v americe ( v minnesotě) a myslím že je to celkem dobrý...ale jako ten skype nevim no, možný je že si tam píše s těma svejma fans ale možný taky je že to je fake
-
-
album
Už je album The Last Song v prodeji, protože už se těšim až ho budu mít doma -
-
Re: album
to CD už je i u nás? -
Re: album
Já ne já si spíš koupim normální labum Miley. -
-
Re: Re: album
U nás nevim jestli je proto se ptám a kdyžtak já už mam The Time Of Our Lives už asi půl roku
-
-
-
New Song
Miley má novou písničku k filmu The Last Song I hope you find it je krásná -
-
Re: New Song
to jo ale nejpopulárnější bude určitě When i look at you *14* *14* *14* *14* A dá se sehnat ta knížka The Last song u nás? A nevítě jestli na Premieru The Last song přijede do něměcka? -
-
Re: Re: New Song
prodává se normalane v knihkupectví *3* -
Re: Re: New Song
Nevim já jí mám v angličtině
-
-
-
Skype and ICQ...
Hello I am Miley Cyrus (you know me) It is very good web,you don't say so I hasn't Skype and ICQ etc!!!Ok? -
-
Re: Skype and ICQ...
Když už, tak I haven´t!!!!! Has je jen u 3. osoby! She, he, it!!!! -
-
Re: Re: Skype and ICQ...
no šak ano někdo je trapný a vydává se za Miley *15*
-
-
kde by se skutečná Miley dostala sem na osobnosti.cz ??? :D ste padlý na hlavu? ona ani neví kde česká republika je prosimvás :D:D a i kdyby tuto stránku našla což je velice nepravděpodobné...určitě by se zahazovala vám tady něco psát :D:D *14* *8* *16* *8* *15* -
Haha když se chceš vydávat za nějakou tu americkou hvězdu tak piš aspon americkou angličtinou když už...a né větu typu "Hello I am" :D:D:D:D to by nikdo nikdy nenapsal :D -
Haha Janinko ty si fakt blázen :D máš u mě dva body..a ten párek v rohlíku :D
-
-
...
dete uz stema svima reklamama na ty blogy nekam jinam!! *16* tohle je diskuze ne reklamka!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: ...
No!Write!
-
-
hlasujte
Hlasujte pro Miley When I look at you nahttp://www.bravo.cz/cislo-06-2010 /zebricky a vymažte si tam tu mezeru -
-
Re: hlasujte
Už jsme druhý
-
-
blog
Prosím podívejte se ma muj blog http://wwwlovemileycyrus.blog.cz/
Moc vám děkji -
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
skype Mile
hele no...po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla nenechávat si to pro sebe...mám asi skutečný skype na Miley Cyrus...prokázaný to sice nemám ale asi třikrát jsem si s Miley psala a jednou dokonce přišla i na webcameru a když sem jí řekla ať mi zamává tak opravdu zamávala!tak nevím no...mám ten skype od mojí vlastnice co bydlí ve státech... ale pravost nezaručuju ale asi je opravdu SKUTEČNÝ...tak sem se s vámi chtěla podělit...tady je: miky.smiley.ray
jo a většinou tam bývá až v pozdějších večerních hodinách...někdy i ráno a zřídka odpoledne... a většinou neodepisuje..musíte to zkoušet...asi tam má víc fanoušků nebo tak něco.. -
-
Re: skype Mile
Podle mě neni pravej. -
Miley se zdá vyvedená z míry, že tento skype se dostal až do česka *7* -
-
Re: Re: skype Mile
je to Miley!!!! *4*
-
-
Ja sem si sni včera večer taky psala a jestli to je fakt ona tak byla fakt mila a v poho *3* -
-
joo? já taky byla fakt super...byla jsem tam ve dvě hodiny v noci a veřejně mi mávala na webkameře..ale jen chvilku, pak musela volat s dalšími fanoušky :)
-
-
ještě si mě nepřidala *7* -
-
ani mě si ještě nepřidala :(:(:(:(
-
-
uáááááááá neuvěřitelný lidi!!!!nějak kolem druhý v noci jsem byla na skypu a byla jsem s Miley na webkameře...sice to byl veřejnej hovor pro víc lidí co má ona na skypu (asi tak 3 její fanoušci byli na webcam s náma) a Miley byla normálně vidět a dokonce zazpívala i kousek písničky co chtěla slyšet nějaká Alice co byla na webcam s náma takže jako mazec největšííí *3* *14* -
Vy jste vážně nemožný *15* a zase od znova.Někdo přijde napíše já mam skype na Miley a všichni děláte jak vosy o medu *15* Je mi vás vážně líto,už to neni ani k smíchu,ani k pláči.Jenom so poklepat na čelo. -
-
starej se o sebe a ne o nás...proč by jako Miley nemohla mít svůj skype kde si píše a volá s fanoušky co má? jo jasně je mi teprve 12 a co jako? sem najivní? tak ať, já těm holkám věřím...a taky ten skype skusým a co jako:) *8* -
-
Re: Re: Re: skype Mile
neboj tak za 10 let pochopis o co to jde holka *1* -
Protože vy nanynky taková osobnost by neměla na takovýhle věci čas a musela by z toho zbláznit kdyby jí tam mělo psát a volat několik set lidí.Nemusíš tu na mě vyšilovat.
-
-
-
jo,vypadá to na ni -
A kde jsi ten skype vzala?
Já si myslám že to bude fake jako každý Miley by nikdy nezveřejnila svůj skype a kdyžtak by ho urřo měla pod jiným jménem nemyslíš? -
-
noo popravdě já sama nevím co si o tom myslet ale teď už tomu celkem věřím...moje vlastnice dělá ve státech opairku a nějak se přes tu rodinu dostala ke skypu, kde si Miley údajně píše se svými fans...ale nikdo u nás o tom moc neví asi...ale zvláštní je že za tu dobu co ten její skype mám sem s ní dokonce i jednou byla na webkameře a zamávala mi...je možný že toi je jen nějaká holka podobná jí...ale zase nadruhou stranu nevim no
-
-
Zizulinko poděkuj tý svojí vlastnici, nejspíš ti dala správný skype skutečné Miley! *14* -
no má na tom svým skypu napsaný anglicky něco jako že je to skype kde si píše jen a pouze se svými fanoušky a že nechce aby ji tam nikdo obtěžoval...myslím že by to mohla být ona -
hmmm mě si zatím nepřidala...uvidím -
Ahoj Zizulinko já nemám skype a nebyl by tedy někdo tak hodný a pozdravoval by Miley od de mě řekně te jí že jí pozdravuje její velká fanynka Terka a když tak mi sem na profil napište co říkala a prosím nic si nevimýšlejte *4* -
-
ahojky Tery já ji klidně budu pozdravovat ale nějak mi teď zase neodepisuje...asi nemá čas nebo nevím ale zase když píše ta Martina že si s ní teď psala tak nevím...kdoví kolik lidí jí píše ale psala jsem si na MSN s mojí vlastnicí a ona mi říkala že tento skype nemá moc lidí a nevím jestli jsem udělala dobře že jsem to zveřejnila -
-
pro všechny co si sní chtěj psát je tam......... -
-
Re: Re: Re: Re: skype Mile
jo,prelozila jsem si to dobre -
anoooo psala sem si s níííí ale napsala mi jenom že nemá čas :D
-
-
to si radši zveřejňovat neměla teď se na ni všichni slítnou a budou se jí ptát a psát ji a pak ji to přestane bavit a už nebude ani online jako ty předešlý co tu byly -
-
souhlas s addlevel,a navíc,podle mně to není miley,zeptala jsem se jí,jestli přijede do česka a ona na to,že ne,že musí dotočit HM a pak jsem ji napsala,že snad se dostane do česka než přestane zpívat a ona jako cože,že nepřestane zpívat a kde jsem to našla a zě zpívat nepřestane ani na chvilku,prostě takhle,tak nevím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: skype Mile
já si myslím, že je to Miley, protože moje kámoška říkala že o tomto jejím skypu jí psala nějaká její kámoška z tagged.com a že je fakt pravý *7* -
hbdelfin: a jsi si jistá že sis to dobře přeložila...? americká angličtina je trochu jiná než anglická -
mně vůbec neodepisovala dneska, i když byla online..ale včera jsem se jí taky ptala jestli přijede do česka a říkala že nemá čas ale že možná do budoucna..ale psala dobře anglicky a já moc nerozuměla..
-
-
-
-
-
tak to je moc!!!!! teď sem si s ní psala je online lidi...a psala že je u nich ráno a že má chvilku čas jít na skype...!!a ptala se kde jsem vzala tento skype :-O to je moc -
no jako zkusím to ale moc tomu nevěřím...už sem zkoušela tolik skypů co měli patřit Miley a ani jeden nebyl pravý *7* -
-
jojo taky to zkusím...
-
-
-
nebe
ahoj co dělat o víkendu *7*