-
blog
Prosim podivejte se na muj blog wwwlovemileycyrus.blog.cz -
Emily
docetla jsem miles to go a jsem trochu zmatena. ona se tedy s emily hodne kamaradi nebo ne? *9* -
-
Re: Emily
na začátku natáčení se neměli rády ale postupně se spřátelily *3*
-
-
Miley v Bravu
no...je tam neco o tom ze zacina novy zivot ze uz ji tolik nezalezi jestli ma dokolany make-up a obleceni,....a pry ze by se klidne odstehovala zpatky do teneesee kdyby nemela smlouvu s disney -
-
Re: Miley v Bravu
*8* -
-
Re: Re: Miley v Bravu
jo taky mě to zarazilo ten článek ach jo kdo ste to nečetli určitě si to přečtětě!!!!!!! Chce do Tenesee a jmenuje se ten článek: Už MÁM plné zuby Hollywoodské přetvářky - Uteče zpátky na venkov? Už ten název musela jsem si to rychle koupit -
-
Re: Re: Re: Miley v Bravu
Vy tomu věříte tak to nejste moc fanoušci to by Miley nikdy neudělala nevim co je to tam za blbost jak tam je ta fotka jak jede na tom koni tak je tam napsaný že Miley trávý hodně času na koni nebo něco takovýho je to blbost to je fotka z Hanny Montany 4 tak nevim co kecaj a že prej s Liamem tvoří normální pár jakej si představujou pár ty vogo já se tomu řechtala jaký tam byli kecy a že prej se chce přestěhovat do Tennessee ještě větší blbost jenom říkala že až jí bude trochu víc a bude starší tak se možná přestěhuje s Liamem na Tybee Island (natáčel se tam The Last Song ) takže nešilte Miley se stěhovat nikam zatim nebude -
-
Re: Re: Re: Re: Miley v Bravu
taky si myslim ze se tam stehovat nebude...ale co ty vis ty ji snad osobne znas???!!!! dyt ty vubec nemuzes vedet co ona citi jo a k tomu koni ona na koni jezdi uz od mala v Teenesee jezdila na koni porad a mozna je to pravda koho by to porad bavilo vzdyt ona porad musi byt dokonala.....kam jde tam ji doprovazi milion fotografu....me by to vaaazne nebavilo a ona to muze citit tak samo...
-
-
-
-
-
Miley v bravu
lidi cetli jte ten clanek v novem bravu o miley?????? jestli jo tak co na to rikate?? -
-
Re: Miley v bravu
jo v new popkornu je že se miley bud ezasnubovat je to pravda?? *7* -
Re: Miley v bravu
nečetla a o čem je?
-
-
gdfhd
Super dneska mám narozeniny -
-
Re: gdfhd
Všechno nejlepší. *4* -
-
Re: Re: gdfhd
14 -
-
Re: Re: Re: gdfhd
to je skvely a co si dostala *7*
-
-
-
a kolikatý? -
-
Re: Re: gdfhd
jo kolik ti je (vše nejlepší)
-
-
všechno nejlepší *3*
-
-
fontana
hannach fontana je rychlosplaška..nic nedokazala..zpivat neumi,natocila jen jeden serial,a zpev to je hruza,nechapu jak muze nekdo ji srovnat s MJ..proboha.. jo vsude kam se podivam tak sama fontana... -
-
Re: fontana
A psal tu někdo o Michaelovi Jacksonovi já myslím že ne takže nevim co řešíš když jí nemáš ráda tak sem ani nemusíš chodit tady to nikoho nezajímá
-
-
Přidejte se
přidejte se na facebooku do skupiny: Chceme jít na koncert Miley Cyrus v České republice
AŤ nás je co nejvíc -
-
Re: Přidejte se
A čemu tím pomůžeme
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
blog
Prosim podivejte se ne muj blog wwwlovemileycyrus.blog.cz -
nee
nechapu jak muze mit selena gomez vic fandu jak miley.teda hlavne na facebooku..co selena dokazala?to co miley urcite ne!!vzdyt ona hrala v nejakych kouzelnicich!!ale miley hraje,zpiva nazpivala tolik pisni a uz si zahrala v hodne filmech.miley je 100 krat lepsi nez selena!!! a selena neumi zpivat ani hrat... *4* -
-
Re: nee
Ježiši vždyť je to úplně jedno každá toho hodně dokázala nevim proč se tady hádáte no a co že má Selena víc fandů ježiš tak svět se nezboří to je snad jedno ne každá je jiná a obě toho dokázali stejně ale myslím si že Miley toho víc dokázala ale to je jedno -
Re: nee
presne tak!!! *1* *4* -
-
Re: Re: nee
tEĎ BYLA mILEY ŽIVĚ NA CHATU NA usteram.com a byla tam živě byli jste tam někdo? -
Re: Re: nee
Selena toho tiež veľa dokázala, podľa mňa je lepšia herečka ako Miley, ale ako speváčka je Miley lepšia
-
-