-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
jj
terez.alexej........jak se máš co ve škole *7* *7* -
-
Re: jj
proč se jí nezeptáš na jméno aby si pořád nemusela psát terez.alexej takhle by to bylo jednoduší
-
-
ach jooooo :-(
nechtěla jsem to sem psát protože vím jak na to budou reagovat to blbý co nemají Miley rádi. Jestli jste to četli na Bravo Girl že už Miley nechce nějákýv čas zpívat je to děsný ona je nejlepšííííím nechci aby přestala zpívat :-(((((((( Má krásný hlas doufám že bude aspoň jako herečka. No asi ten Liam bude vážně super když se kvůli němu tak změnila...... Nechci aby miley skončila se zpíváním ani na chvilku!!!!! -
-
Re: ach jooooo :-(
Od doby co má Liama se hodně změnila už se tolik nemaluje a na ulici vypadá jako normální člověk ale prý si dá pauzu až po albu Robot a psali to už ve 3 zdrojích tak je možnost že to je pravda -
-
Re: Re: ach jooooo :-(
Já si myslim od doby co je MIley s Liamem tak se jí otevřeli oči myslim si že to je člověk který jí rozumí protože jí řekl že na vzhledu nezáleží záleží na tom co máš uvniutř a to si myslim že je pravda.A taky si myslim že od doby co je s nim tak se právě líp oblíká protože když se rozešla s Justinem tak se nemalovala a vypadala hrozně teď vypadá moc dobře je šťastná a s Liamem jí to moc sluší ale každej má svůj názor taky se mi nelíbilo že se pořád líbaj atd. ale pak se si to uvědomila -
-
Re: Re: Re: ach jooooo :-(
ještě aby se Miley s Liamem rozešla to by ji uplně zničilo *13* vždyť je tak šťastná *14* -
Re: Re: Re: ach jooooo :-(
jo je to pravda s Liamem je uplně jinačí než byla a asi proto je ted taková jaká je no já jim to moc přeju a hlavně ať je Miley šťastná ale doufám že tou změnou nepčíjde o svoje fanoušky o mě teda nepříjde ale nwm co to ostatní. Jen doufám že se s Liamem nerozejdou...! Mám Miley ráda a doufám že to s tím zpíváním nemyslí tak vážně jak to je napsaný myslíte že budou ještě koncerty? -
-
Re: Re: Re: Re: ach jooooo :-(
JO koncerty urtřitě budou ale až vydá nový album robot tak udělá zase turné a mohla by vystoupit i u nás to by bylo super
-
-
-
-
Pravda je že Miley říkala že si nachvíli odpočine od zpívání.Ale říkká že si odpočine až vydá nový album Robot.Ale doufá kdyby se pak vrátila do světa celebrit tak jestli by si jí někdo ještě všimnul, protože doba se mění a pak by mohla být out doufam že ne :-( -
Nemůžeš žrát všechno bože.Že někde napíšou že nebude už zpívat,neznamená že to je pravda.Nebude třeba vydávat CD každej rok jako do teď ale bude vydávat jako každej jinej zpěvák jednou za 2 roky.Musí to taky skloubit s herectvim a myslim že je to docela obtížní. -
-
ale to je pravda ona chce bejt normální holka. -
a myslíte že bude ještě koncertovat? Protože nejsem asi jedná kdo by chtěl na její koncert. Tak snad to nebude ak jak si psala že skončí taky si myslím že bude zpívat ale nebude vydávat tak často CD.
-
-
-
face
Máte face na miley,? -
-
Re: face
Jo řesně!,já ho tky všude sháním,ae nike jsem ho nenašla :((((( *9* *9*
-
-
m
Co s ní pořád máte? Co dokázala? Já jí ani neznám, ale nechápu, proč každý na jehož profil se podívám má ve fanklubu tohle? Co vlastně dělá? Kdo to je? Vždyť je to dítě.. *9* -
-
Re: m
PŘESNĚ je dítě někdo ji potřebuje skrátit prsty(víš jak to myslim) -
-
Re: Re: m
Jo, rozumím a naprosto souhlasím.
-
-
Re: m
Co s ní pořád máme já nevim mam jí ráda protože krásně zpívá je hezká pomáhá dětem atd. a kvůli tomu že když se stala slavnou tak zůstala sama sebou a neděla hvězdný manýry.Co dokázala vlastně se proslavila jako Hannah Montana jinak nevim jestli by byla slavnou možná jo ale možná ne.Jo a má zajímavej život s ní by se člověk nenudil protože si ze všeho umí udělat legraci jo a za dítě bych jí nepovažovala bude jí 18 -
-
to ze ji bude 18 neznamena ze se uz konecne zacne chovat jako dospela -
Jasně, ale BUDE jí 18, což znamená, že zatím je dítě. Dobře, ale takových celebrit je, které pomáhají dětem a i nějak jinak a každá celebrita nemusí dělat manýry. Vlastně nic moc proti ní nemám, ale myslím si, že si moc dovoluje.
-
-
-
jzhgtjhzghjgf
hele nechci dělat vlny ale chodim na jednu diskuzi(nemyslim tuhle)a tam sem napsala že nejsem toho dotyčnýho faninka a oni mě skupinově vyrazili a vůbec mi neodepisujou ignorujou mě tak kdybych napsala něco hustýho tak mě sklidněte a promin terer.alexej fakt sorráč *4* *4* -
-
Re: jzhgtjhzghjgf
Mno jo jít někam s takovým nápadem jako si měla ty tak se ničemu nedivim. -
-
Re: Re: jzhgtjhzghjgf
a s jakym jenom proto že sem nebyla jeho faninka hele a omluvila sem se ti tak kdybych napsala něco nedobrýho tak mi pošli deset smajlíků a já budu vidět že sem něco udělala špatně a skusim to napravit jo -
-
Re: Re: Re: jzhgtjhzghjgf
Mno prostě se tam zachovali stejně jako vy tady,když sem někdo přijde a má něco proti Miley.Dá rozum ne.Hale já sem v klidu,nemam tu zapotřebí po někom štěkat.Takže klídek:) -
-
Re: Re: Re: Re: jzhgtjhzghjgf
dobře tak ještě jednou PROMIN TEREZ.ALEXEJ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jzhgtjhzghjgf
v pohodě
-
-
-
-
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
zaadny
hihihi sem fanousek miley cyrus ale nikdo ti nebude bastit to ze ty ses miley cyrus ty nejses miley ty ses trapnaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
hi
Hi Iam Miley -
-
Re: hi
seš trapná -
-
Re: Re: hi
i am miley.have you got a lidé.cz?i have -
-
Re: Re: Re: hi
Tohle ti nikdo neuvěří proč by Miley měla lidé.cz co by tam dělala když tam je nuda
-
-
-
Re: hi
A kdo si myslíš že ti tohle bude věřit.
-
-
Doufám, že máte radost, ovečky moje :-)
Vidím, že vám chybí denní dávka 8.ballíčka.8. *5* -
-
Re: Doufám, že máte radost, ovečky moje :-)
No ty si nám tady chyběl *1* *1*
-