Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konwaska-mileycyrus

??

Jak je to stím koncertem bude tu nebo ne?? strašně moc bych chtěla vědět jak to opravdu je
    • alexej.terez.cerepanov

Re: ??

Tak tady se určitě pravdu nedozvíš a to nemyslim ve zlým.
      • Re: Re: ??

hele proč nás pořád urážiš(paní dokonalá)
        • Re: Re: Re: ??

JO kdyby sis to přečetla tak tam je nemyslim to ve zlym ale to je jedno splýst se může každej
          • Re: Re: Re: Re: ??

a to bylo pro koho
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

Noooooooooo..........pro tebe nemusíš tady každýho urážet vim je to hrozný když nadávaj na Miley taky je nechápu ale prostě to překonej sem tady už docela dlouho a vim jak to tady chodí
        • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: ??

Tak laskavě mi tak přestan říkat!Jen se nemůžu přestat smát tý vaší hlouposti a naivitě.Fakt twl člověk tu nemůže vůbec nic říct!To nevidíš že co se tu mele za kraviny?A ona čeká že se tu dozví něco co by byla pravda.Kéžby!Jenže tady je to nemožný!Tak tu po mě moc nevyjížděj!
          • Re: Re: Re: Re: ??

klidně po tobě budu vyjíždět ta diskuze tady je jen pro fanoušky tak jestli nejsi fanoušek tak sem nelez a jestli nechceš abych ti říkala paní dokonalá tak toho nech jinak tě tak budu oslovovat pořád a holky se taky připojej ke mě(a děláš vlny)
            • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: Re: Re: ??

Si vážně vtipná holka:) že prej vlny,tak to jo:):D neznamená že když nejsem fanoušek Miley tak tu musim jenom nadávat.
            • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: Re: Re: ??

To se zase zklidni,pusu si na mě otvírat nemusíš.Že Miley nemusim to asi už tady každej ví,ale pokud vim tak o ní sem ted neřekla ani jedno slovo.Mluvim na vás učastníky diskuze,která je jak už tady bylo řečeno pro všechny.
              A jinak díky těm pár normálním lidičkám tady.
  • néééé

Miley tady v tom česku fakt toho 11 května nebude jak ta holka má ty stránky že bude Miley 11 května v klubu Futurum tak to je kec protože jsem tam psala do toho Futurum a napsali mi že nikdo takový u nich vystupovat nebude
  • addlevel

facebook

kdo máte čas tak se můžete na FB přidat do skupiny ♥♥♥ Miley Cyrus ♥♥♥ Česká skupina/Czech group ale jen když se vám bude chtít *5*
  • Adresa

Ahoj,neznáte tu někdo prosím nějakou dobrou denně aktualizovanou stránku o Miley Cyrus?
    Mám blog ,a potřebuji ho aktualizovat dobrými zprávami.Díky za odpověd.Prosím,odepište mi na blog: www.cyrus-miley.blog.cz
  • Relly?

Proč by Miley vstupovala v nějákým klubu a né mega koncert? To by sem nemusela ani jezdit schálně napište jestli tomu věříte nebo ne?
  • výstřižky

Ahojky,chtěla bych poprosit...sbírám miley už toho mám mocky,ale pro mě to je málo =D...chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo má náký články třeba z ciziny a rád by to za něco proměnil tak jestli jo=) tak písněte na facebook "Anuška Činčerová" bo na icko "326498200" bo na mail Anushka.c@seznam.cz ... moooc díky pokud se někdo najde =) *14*
  • meteora

blbost

O tom koncertě si myslím, že to není pravda. Myslím si, že zase někdo si to vymyslel,aby ostatní na to zase naletěly.
    • Re: blbost

Hellow whats your name?I am Miley and my concert is 3.6. 2010 yes
      • hbdelfin

Re: Re: blbost

ty a Miley? hahaha *15* *15*
    • Re: blbost

Hellow whats your name?I am Miley and my concert is 3.6. 2010 yes
      • Re: Re: blbost

if you really are miley and tell me where you'll have a concert where a please !!!!!!
  • lucine.cz.ka.ulitz

pravda o koncertě!

chcete se dozvědět pravdu o koncertě?? nakonec je vše úplně jinak než bylo poprvé uvedeno,ale tyto informace jsou na 100% pravdivé a můžete si dokonce i zasoutěžit o lístky!!bude vybráno pouze 10 lidí zkuste štěstí a koukněte na tento web! http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/1 003/vyhrajte-2x-listek-na-koncert-m iley-c
    • alexej.terez.cerepanov

Re: pravda o koncertě!

*LOL* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: pravda o koncertě!

hm jasně a ona ti jako píše že tady bude koncertovat a ty znáš její info máš její e-mail a zajímavý že to není na jejich stránkách? No kdo tomu věří?
  • adinka21

facebook

Ahoj vím že to sem vubec nepatří ale třeba se mezi váma najde někdo komu se libi skupina BSB a chci vás poprosit zda by jste se připojily na nový český fanclub na facebooku budu vám moc vděčná zde zasilám link na stránku děkuju všem Please all fan BSB go to here http://www.facebook.com/group.php?g id=347180000478&ref=ts
  • miley

Víte co je super? že Miley chodí do kostela jako já !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit