-
new Miley
Jen bych chtěla napsat že v Bravu je článek o Miley což asi víte ale ten titulek Miley se chce odstěhovat zpátky do Tenesse ach jo.... Taky tam psala proč se tak změnila prý taky kvůli Liamovi je jiná a nemALUJE se když jde na veřejnost.... Ach jo když se Miley odstěhuje z L.A tak už nebude nikde hrát,zpívat a už ani nebudou koncerty teda jestli nebude mít Comebackové turné jestli se ještě rozhodně zpívat to by u nás ani nebyla achjo.........! Doufám že nestratí všechny fans mě teda určitě nestratí !!!! Musíme být dál fans Miley at je co je máme jí rádi ! Hlavně doufám že o fans nepříjde jestli se rozhodně nevystupovat! Miley i love you *14* -
-
Re: new Miley
Huráááááááááááááááá áááááááááá!!!!!!!!!!! Ať táhne když se ji L.A. nelíbí *16* *16* *16* -
Re: new Miley
jo to jsem četla v Bravíčku ale jako Miley tam ukázali jako né moc cool oblečenou ale moc jí to tam slušelo prej Lovato vypadá vedle Smiley jako modelka to těžko vžxdyt je škaredá teda nic proti! Taky nechci aby se odstěhovala!
*9* *9* Máte někdo tu knížku Miles to Go nebo-li Milníky na mé Cestě ? Je to super knížka jestli ji ještě nemáte a jste jejími fanoušky tak si jí určitě kupte ! Je tam myslím 10 míst které chce Miley navštívit ale ČR tam není (nedivím se) Ale zase tam je co chce ještě Miley udělat tak procestovat Evropu to máme naději xD Jinak Miley Best girl on world 3 Love *14* *14* -
-
Re: Re: new Miley
Vždyt jsou to bláboly bravo si vždycky něco přismyslí a i něco vymyslí aby časopis prodal.Takovej je tak prodejců,pokud jsi fanoušek tak víš že Miley to určitě v plánu nemá. -
-
Re: Re: Re: new Miley
jj přesně ale přece jenom doufám že to není pravda ale zase jeden nějákej bulvár. Miley is BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: new Miley
Tak v Bravu většinou píšou blbosti( ale jen někdy)=)Já si myslím že to asi pravda nebude=)
-
-
-
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
novinka
CHcete zase vědět nejnovější novinky o svích oblíbených staar tak jukněte na www.hollywoood-star.blog.cz -
jméno
hele jak se menuje miley cyrus doopravdy *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: jméno
Destiny Hope Cyrus,ale takhle jí už nikdo neříká----měla přezdívku Smiley a tak jí všichni začli říkat Myley *3* -
-
Re: Re: jméno
no super Miley s tvrdým Y Myley to se ti povedlo ..... Ale jako že nevíte že se Miley dřív tak nemenovala no jako to b měl každej fans vědět jinak nic proti -
Ona se oficiálně přejmenovala na Miley Ray. -
-
Re: Re: Re: jméno
Tyyjo to sem ani nevedela *1* *1* dobry ja myslela ze se menuje miley normalne a vzdycky menovala *1*
-
-
-
Re: jméno
Miley Ray Cyrus. Ale původně Destiny Hope Cyrus. -
-
jojo dik kdo z vás uz nekdy potkal miley *7* -
-
Re: Re: Re: jméno
nééé ach jo....... ale chtěla bych jí vidět moooc -
-
Re: Re: Re: Re: jméno
a něakou jinou herečku jakou koliv -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
kámoška říkala že seděla vedle syna Jiřího Zonygy ale nemluvila s ním *9*
-
-
-
-
-
-
koncert
TAK KONEC---------Miley Cyrus tady u nás koncert prostě mít nebude,kdyby jo,tak toho budou plný media a na jejích stránkách to taky není,čemu budete věřit Mileininým stránkám,nebo někomu kdo to sem bude psat.....prostě na jejích stránkách to není tak žádnej koncert taky není!!!!!a dost mě to štve když to tady furt někdo píše -
-
Re: koncert
a ani na stránkách o2 arény to neni...takže si taky myslim že je to kec
-
-
koncert
Hm.....já si teda taky myslím že to o tom koncertu je jenom nějaká fáma,protože by to bylo všude v televizi a hlavně na MTV a tam nic nebylo ani v BRAVU a jak někdo psal ani na jejích stránkách to není,podle mě je to pstě kec,jen to nějakej idiot někam napsal a pak si to všichni dali na blogi a všude to pak psali a tak se to pstě rozneslo *9* -
jóoóóó
jóó´kurva holky radujte se...nejvic hafo je,ze ja uz ten listek mam!!!!je to super fakt ja sem si ho objednala pres bauer.tickets@email.cz a fakt uz ho mam doma!!!...je to parada a jestli tomu neverite tak by jste meli plotoze je to fakt pravda a kdyz tomu nejaky debil neuveri tak potom na koncertu miley nikdo nebude chapete?? jen par chytrich ktery tomu uverili...tohle ji prece neudelate..verte mi ja ten listek mam doma!! -
-
Re: jóoóóó
Podle mě kecaš kdyby byl ten koncert měla by to Miley už dávno na stránkách
Dokaž tedy nám nějak že máš ty lístky!!! -
-
Re: Re: jóoóóó
napriklad by mohla odfotit a poslat nam mail,ked uz ma tie listky... -
-
Re: Re: Re: jóoóóó
jj přesně -
-
Re: Re: Re: Re: jóoóóó
tak mam pravdu nie??
-
-
-
-
Re: jóoóóó
a kedy bude jej koncert??
-
-
nechápu xD
lidi,proč tu řešíte Vanessu,když tuto je diskuze o Miley ? *1* no to je fuk *3* taky se vám líbí styl oblékání Miley? *4* *14* -
-
Re: nechápu xD
Tak ona na to má! Já bych se taky tak oblíkala kdyby byli prachy *1* -
Re: nechápu xD
Ne nelíbí *15* a už vůbec ne její líčení kde na některých fotkách vypadá s prominutím jak ku.... *15* *15* *15* *9* Mín je někdy víc!
-
-
Jako?
Jako nechápu, proč jako nemáte rádi VanessQu. Jako psát sem budu, protože vona je jako fakt dobrá a k tomu sexy-nejsem lesba, ale kdyby jo tak po ní du. A jako VanessQa nafotila nahý fotky, ale jako jak píše LowinQua, VanessQa má co ukázat, tak proč to skrývat? Jako fakt no... A jinak jako mimohodem-for LowinQua-máš skvělej nick a strašně se mi líbí jak píšeš, asi tak taky začnu psát-mucQ for iou! *14* -
-
Re: Jako?
A co my stim JAKO máme dělat? *1* JAKO jestli takhle píšeš i ve škole tak to JAKO z tebe musí radost!Asi tak JAKO tady *15*
Podle toho jak píšeš bych tipovala že ti je tak 10-11,navíc když neumíš bejt sama sebou a chceš kopírovat po někom takovej trapnej způsob psaní,ve kterým se nedá ani vyznat!Ta tvoje Vanesska je mě "obyčejná holka" tak akorát,ta jako každá modelka nebo herečka ,která se svleče jenom proto aby z toho vytřískala prachy!S tim se radši nechlubit! -
Re: Jako?
Tak piš ale ty lidi tady ti stejně za pravdu nedaji.A k těm fotkám,neni nic pěknýho na tom když se všude vystavuje,at má tělo jaký má.Je to hnus! -
-
Re: Re: Jako?
No a co jako??? Koho to zajímá??? Tak si běž na diskuzi o Venesse a nám dej pokoj. Vanessa je nám prostě ukradená, chápeš??? Nebo nerozumíš česky??? -
-
Re: Re: Re: Jako?
For sandy.velson:Samozřejmě že rozumim Česky, když tak píšu, ne? To ti jako nedošlo?? Fakt jako trapný, seš asik hodně chytrá! -
-
Re: Re: Re: Re: Jako?
Ehm... nemůžu z tebe. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ten koncert
takze ta stranka http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/ a podle me je to blbost,protoze pres email se listky neobjednavaji a ta firma vubec neexistuje,hledala jsem vsude a nikdy nic