-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
Help Koncert
Ahoj prosííííííím nevíte někdo jak to bude s tím koncertem?
Teď mi psala jedna kámoška na icq že našla na té stránce nwm jak se ted jmenuje ale to že bude Miley v praze na tom blogu co tady byl napsanej že prý tady bude a že se budou zítra prodávat lístky je to pravda?????? Mě to příjde ddovný prototže lístky se prodávají přes Ticketpro nebo o arénu atd a tam je že se to objednává na nejákým e-mailu tak nwm napište co si o tom myslíte prosííím -
-
Re: Help Koncert
Podle mě je to blbost.. -
-
Re: Re: Help Koncert
ano aj podla mna -
-
Re: Re: Re: Help Koncert
Hej neobjednávejtze z teho emailu jako počkejte až to bude mít Miley na stránkch tam je to jistý podle mě ten email je pěkná blbost Ta holka beztak kecá nechápu co si chce dokazovat
-
-
-
-
Help Koncert
Ahoj prosííííííím nevíte někdo jak to bude s tím koncertem?
Teď mi psala jedna kámoška na icq že našla na té stránce nwm jak se ted jmenuje ale to že bude Miley v praze na tom blogu co tady byl napsanej že prý tady bude a že se budou zítra prodávat lístky je to pravda?????? Mě to příjde ddovný prototže lístky se prodávají přes Ticketpro nebo o arénu atd a tam je že se to objednává na nejákým e-mailu tak nwm napište co si o tom myslíte prosííím -
Vanesska vs. Miley Cyrus
Miley Cyrus je trapná. Snaží se být Cool, ale Cool je jedině Vanesska. Tohle je diskuze, takže sem píšu co si o ní myslim. Prostě Vanesska je best of ALL a já jí lowkuju nejvíc, jako. Asik si myslíte, že bych to sem neměla psát, ale jo měla. Protože Vanesska je Bhest♥♥ a všichni by to měli vědět. Lowkuju jí, Miley Cyrus NE! -
-
Re: Vanesska vs. Miley Cyrus
Ale já nwm co od toho jako očekáváš že na Milyninu diskuzi napíšeš jak je Vaneska ůžasná,možná si myslíš jak seš best,ale seš ubohá,když si chceš psat o Vanesce tak to napiš k jejímu profilu a ne k Milyným a vůbec nechápu co si chceš dokazovat,jenom že seš ubohá a že tě taky každej má jenom za trapku a za namyšlenou pipinu.....seš fakt trapná -
Dobře že to víme. *15* -
-
Re: Re: Vanesska vs. Miley Cyrus
Jako máte proti mě něco?????!!! *7* Jako milá sweet.anne ironie neni na místě! Jako já nemůžu za tom že je Vanesska nej, tak jí neurážejte!!
PS:To ČUMÍŠ, co???!!!! -
-
Re: Re: Re: Vanesska vs. Miley Cyrus
Nechápu jednu věc?! Proč sem lezete a proč musíte všude psát jak je Vanessa úžasná atd..... Nikoho to tady nezajímá běžte si na její diskuzi a pište si to tam třeba 24 hodin deně a nám dejte pokoj! Stejne se aspon já do jejího fanklubu nepřidám! Pro nás je nejlepšííí,božíííí,cool,su per Miley a nějáká Vanessa nám je volná......! -
-
Re: Re: Re: Re: Vanesska vs. Miley Cyrus
ty sem taky píšeš svůj názor a nikdo tě nenapadá tak toho nech(další paní dokonalá co)
-
-
Čumím až mně málem oči vypadly. *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Dobrej stěr jo a fakt s vama souhlasim za prvý jakej idiot by tohle mohl napsat nedá se to ani přečíst jo a za druhý cobře máte rádi Vanessu ale nemusíte urážet Miley a nás jo a že nejsme COOOOOOOOOL *7* *7* *7* To si nemyslim............
-
-
CoOol KatQo!!! PlesNe* Vanesska jE plSte NejQy. Upa ji LowQuju *14* moji Vanessku MilOwanou xD Asi ji uloWQuju *14* Ona je plstě Bhest a to NIKdo nezmeni. no no noooo(To je mimOKod*em aNglicky,kd%yBy jste to nepoK*opili vy NeCOOOOOOL liDi). At se WyFoti jakKKoli, tak je porad nevic SEXY a Bhest* za to Vanesska FaQt nemUze.*to JI nEsMiTE jko neSmite mit zA zLe *3* -
-
Jakej Debil tohle může napsat *1* -
Víš co nauč se nejdřív pořádně psát tohle se nedá číst a beztak to jsou jenom slinty,takže tak! -
Tak to byl teda stěr..
-
-
Ehm, todle bylo trapné...
-
-
Re: Re: Vanesska vs. Miley Cyrus
výstižný *3* *1* *1* -
-
Ok chápú máš svůj názor! Já zase nemusím nebo spíš nesnáším Vanessu ! Miley je narozdíl od ní supetr a COOL a nefotí se nahá jako tak tvoje Vanessa a nechápu co jí sem taháš sohlasím s vama taky nechodím na Diskuzi těch co nesnáším a nepíšu tam že Miley je lešpší atd ! Každej má svůj názor.............!
-
-
-
Stou první větou bych ještě jakš takš souhlasila,ale že miluješ Vanessku?!Tady je asi zbytečný psát,nikdo ti to nebere,ale je to trošku trapný.Taky nechodim na diskuze k těm a těm abych tam psala jak nemusim toho a toho a miluju nevim koho!
A že by všichni měli vedět že je Vanessa best?Každej jí tak nevidí!
-
-
závislačka
hele holly uvědom si ze ona neni tvuj majetek a at se budes snazit deset let nebo sto let nic nenajdes a kdyby jo tak to nebude ona....,. -
Snad jenom fotomontáž!
http://s2.buzzfeed.com/static/image buzz/web03/2009/7/11/11/miley-cyrus -in-lingerie-photoshoot-15274-12473 24631-41.jpg
Jde vám to zobrazit? Snad jo. pevně doufám, že jde jen o nějakou fotomontáž, mam Miley strašně ráda, tohle bys nad neudělala. Ale asi to je fotomontáž, protože jinak by toho byl plný bulvár. Snad jo! *7* -
-
Re: Snad jenom fotomontáž!
Mě to nejde zobrazit *9* *9* -
muzu te poprosit jestli bysmi thu fotku poslala na email díkkyy ti moooc -
*Sadie*-Smiley neměj strach tohle je na 100% fotomontáž 1.takovýhle vlasy Miley měla před pár lety a to tuhle postavu neměla určitě 2.to je postava dospělý ženy a za 3.Miley má myslim pierecing v pupíku *7* -
-
Re: Re: Snad jenom fotomontáž!
menší dodatek- to nejsou ani ejí vlasy ta ženská kouká dopředu a oni ji přilepili jen oblicej Miley nakloněný vlevo takže jí to teď dělá vysloký čelo *1*
-
-
na 100% je to fotomontáž., je to vidět a navíc miley nemá thule postavu *3* -
Určitě je to fotomontáž, takovouhle postavu Miley nemá! *4*
PS:Ale díky, že jsi to sem napsala
PPS:Ale Vanesska je stejně nej! mucQ* Vanesska 4ewer ♥♥♥ -
-
Re: Re: Snad jenom fotomontáž!
Mě to nejde zobrazit...
-
-
Podle mě to fotomontáž je..
-
-
Miley Cyrus
Panebože, vždyť ani jeden z těch kontaktů na ni, které sem píšete, není pravý! A pravý nenajdete ať budete hledat sebejak, sebedlouho a sebekde! Ale vám je holt zbytečný něco říkat.. -
-
Re: Miley Cyrus
Jen je při tom nechte když si to myslí.Stejně když tu my něco řeknem tak po nás ještě vyjedou *15* *15* *15* a sranda musí bejt *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Miley Cyrus
No jo, jsou trapný. Prostě Milej si jednak dává pozor na své osobní kontakty, takže na netu nebudou a jednak si nepřidá určitě žádného fanouška. Chce mít svůj klid...
-
-
Re: Miley Cyrus
Jo je to asi zbytecny a uz to tu dost lidi rikala a porad opakovalo tohle je proste kravina...
-
-
nemáááá
hele nehádejte se kvůli miley ona prostě nic nemá a jestli ste si sní povídali tak to ona nebyla. -
Zoufalá
Takže už sem byla ták zoufalá že sem hledala všude celej google dávala jsem všechno...Najednou klep a víte že prý Miley má MSN ale po djiným jménem což že jo nenajdete a že skype má taky ale taky pod jiným jménem takže chápete? Ona ty věcičky má ale pod jinýma jménama chápete? To nikd nenajde to maj její nejbližší lidi... Takže to msusamc neni pravý ale já prostě chci najít ! Já to najdu jdu hledat prostě jakou koliv zmínku -
-
Re: Zoufalá
jestli ces icq na Miley tak je to:555-056-732 *4* -
-
Re: Re: Zoufalá
To není její icq!!! -
-
Re: Re: Re: Zoufalá
přesně
-
-
-
Re: Zoufalá
Našla jsem jedno /Prý/ Miley MSN : knockout00@hotmail.com takže to jdu zkusit... -
-
Re: Re: Zoufalá
jj tohle MNS jsem už někde našla ale nevěděla jsem jestli je to pravý bylo to najedné stránce že to bylo omylem zveřejněno neco jako telefoní čislo Biebra.... Skus to třeba to bude Miley -
-
Re: Re: Re: Zoufalá
s tou knockout sem si psala a zezačátku a psala mi že je mileynina kámoška a potom mi psát přestala!
-
-
-
-
neni to miley
hej,lidi,to neni miley a uz toho nechte,vazne to neni ona,neni,neni a neni,na tom skypu mcusa.. tvrdila,ze ji odmitl taylor,pritom v jednom rozhovoru rikala,ze ho odmitla ona prostrednictvim sms,takze to neni ona -
-
Re: neni to miley
Ne! Ona psala že jako nejsou kámoši a že on neodmítl jí ale ona jeho! -
-
Re: Re: neni to miley
vzdyt to rikam
-
-