-
webka
ja na ni kontakt nemam ale zajimalo by me kdes ho vzala *7* -
zasnu
omg mne snad trefi slak moje oblibena zpevacka a herecka se vyfotila nahata ufff super dik bozezato ¨XD *14* *14* *1* -
mcusamc
Lidi mam šok! JÁ JSEM JÍ VIDĚLA! na webce...OMG já mam radost, jako já jsem jí moc nerozuměl ale je skvělá! ugh takže jako nevim myslíte dá se falšovat video na skypu? Jako ale ona je pravá! OmG já nemužu to je užasný.. -
-
Re: mcusamc
Já si s ní teď píšu -
-
Re: Re: mcusamc
Já nwm mě se to zdá celý divný.proč by miley chtěla někomu dokazovat že je to vážně ona??je to divny ale jestli si ji videla na webce tak je to mozny -
-
Re: Re: Re: mcusamc
to je blbost!!já si sní psala a ona mi potom zavolala a řekla že má rozbitý mikrofon a psala jsem si sní když u nich bylo ráno!!a říkala že si PÍŠE s jednou holkou z česka!!!ztakže divný co??tak co lhala mi nebo lže tady KIK??já vam tady říkám pravdu a psala jsem si i s mámoutish prtž mils byla v kuchyni...všechno to tam napsala!! -
-
Re: Re: Re: Re: mcusamc
každý si může vymyslet fake skype a vydávat se za Miley...určitě si nepíše a nepsala s nikým z vás...
-
-
-
Jo a co píše?Radíš jí s výběrem botiček a šatiček?OMG!
-
-
Týjo vážně??????????????
To je supéééér a vážně to byla ona?
Zvedla ti to? A cos ti říkAla?
V kolik to asi bylo hodin? Ptám se proto protože by bylo divný aby ti volala např kdyby bylo v Los Angeles 0:00 atd.... -
-
Když sem s ní mluvila byla u nás pulnoc tudiž u nich večer..takže jako jde to.. -
-
Re: Re: Re: mcusamc
a kde si na ni vzala kontakt *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: mcusamc
Tady ho jedna holka napsala a to už je dřív a potom to bylo na netu jsme to našla na gogolu jsem to hledala a nevim nák to vyšlo no... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mcusamc
Mcusamc to je ten skype...Nevim jestli je pravej ale tak já to jdu zkusit taky ...=) -
Re: Re: Re: Re: Re: mcusamc
tak kdyz ho najdes napis mi ho pls
-
-
-
-
tolik otázek
-
-
tys s ní volala??
-
-
komedie
Vy jste vážně takový komedianti jako ona.Co tady pořád smejšlíte?!sandy.velson to napsala fakt výstižně,tak začněte CHÁPAT! -
-
Re: komedie
hele to je nase diskuze tak jestli tady chces bejt tak se chovej slusne -
-
Re: Re: komedie
A můžeš mi říct co sem tak neslušnýho napsala?Jen jste tady plno lidem k smíchu,kort těm co si z vás tu srandu dělaji,ale asi vám to nevadí! -
-
Re: Re: Re: komedie
a jak sme jim k smíchu me z jedny diskuze taky vyhodili a uz tam nechodim no tak kdo se me zastane a ty si to vem k srdci jo moc dekuji lady dokonalá *5* -
-
Re: Re: Re: Re: komedie
Ted sem ti psala jak tak si nesed na vedení.Jste stim prostě směšný,třeba to jednou začnete taky chápat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: komedie
Tak zaprvý si nehraju na žádnou "pani dokonalou" takže si tyhle tituli nech pro někoho jinýho a za druhý ste směšný stim když si myslíte že je to ona!Ale dobře vám tak,já se aspon potom spolu s ostatníma tomu zasměju i stěma co si z vás dělaji "dobrej den"!A pochop že když tohle píšu tak to nemyslim nijak zle,kolik lidí vás tady na to upozornovalo!Ta naivita! -
Re: Re: Re: Re: Re: komedie
ALE CO JEZIS(ze kdyz sem piseme tak sme smesny nech toho jo)PANÍ DOKONALÁ
-
-
-
Re: Re: Re: komedie
dobře no a kdo si tady dělá srandu?? kdo si tady z někoho dělá srandu tak at to sem ted napise a uvidime kolik jich teda bude... Třeba to nekdo bude nw male proc by to delal?? -
-
Re: Re: Re: Re: komedie
Co já vim!Z nudy,prostě pro zábavu,aby viděl ty malý děcka jak na všechno dokážou skočit.Lidi žijte v realitě!Proč by nějaká takováhle osobnost která žije v uplně jiným světě ztrácela takhle čas na pc.Se proberte!
-
-
-
-
-
hmmmmm
a to je něco jako icko *7* -
-
Re: hmmmmm
jo jo MSN je jak icko rek bych ze je lepsi mam ho taky a je ok -
-
Re: Re: hmmmmm
jj taky mám MSN ale mám rodinu v Americe a používají tam lidi normálně i ICQ...ale je to tam méně rozšířené -
Re: Re: hmmmmm
jojo dik *4*
-
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
mcusa--
Je to mcusa.. pravý skype??(nechci ho zveřejnit celý)-ale vim že se psalo že to je její taky se chci zepútat jestli je to on!a pravý??ted mi totiž neco napsala a odepisovalahned a nemyslím se že by měla čas si psát s každým fanouškem!!co vy myslíte? -
-
Re: mcusa--
Ale tady na tom skypu Miley už dlouho nebyla naposled někdy v lednu nééé? -
-
Re: Re: mcusa--
Mám kámošky, které si taky hrajou na slavné osobnosti. Stáhnou si osobnější fotky, vytvoří účet na fejsu a pak udělají i skype... Je to blbost. Z vlastních zkušeností vím(ne tak úplně vlastních :D), že slavná osobnost chce mít od fanoušků klid alespoň doma a psát si jen se svými kamarády a pravá Miley nebo jakákoliv jiná hvězda by si nikoho z vás, co jste tady nepřidala. Nechci urazit, ale je to holá pravda... Je to FAKE -
-
Re: Re: Re: mcusa--
souhlasim..taky jsme t zazila.... -
Myslim že je to pravda protože přece ze začátku tak tam měla jako že už má dost že ty fanoušci! a třeb ajá jsem si jí chtěla přidat jako asi 5 a ona mi napsala jako že je to její osobní a že nemá chut na fanoušky..! -
-
Re: Re: Re: Re: mcusa--
Asi si budete myslet že kecám ale vážně ne jestli ten skype co je tady to Mcus.... Tak když tady byl poprvé napsanej tak sem jí napsala a jestli to je vážně pravda to že jste jí viděli přes webku tak ona si ´mě PŘIDALA! Když zažádala o přidání mezi kontakty tak sem si řekla ach jo to zase bude nějákej... co se za ní vydává ale jak říkáte že si nikoho nechce přidat mě přišla žádost o přidání mězi přátele je teda fakt že jsem jí něják moc nepsala takový ty věci Ty si božíí atd.... No týjo jestli je to pravda a přidala si mě... Zatím sem jí to nepotvrdila a to že tam dlouho nebyla tak je to možný protože měla dooost práce s The Last song...... Dokonce když jsem si s ní psala tak sem se jí ptala na čas a shodovalo se to s Los Angeles..... Doufám že je to ona ale člověk nikdy neví -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mcusa--
nechci ti kazit iluze, je hodně lidí, kteří by si chtěli psát s Miley, se skutečnou Miley, ale nikdy nemůžeš vědět kdo za tím druhým komplem sedí...video na webce se dá sfalšovat...jedině že by sis prověřila skutečnost tak že bys jí třeba řekla jestli by mohla zvednout ruku a zamávat ti a podle toho bys viděla jestli je to pravda...jinak aktuální čas v Los Angeles ti můžu říct i já...je tam 13:10 odpoledne...vím to proto že jsem tady na stáži na půl roku, ale už se těším domů :)
-
-
-
Taky si myslím!!!Jo a co říkáte že bude mít ten KONCERT v Portugalsku??Ten ROCK in RIO!Pokud nevíte o co jde na mém blogu www.best-star-hollywood.blog.cz se dozvíte více i kolik stojí vstupenka!!!
-
-
-
-
degeniii
A nema miley rovnou libko *1* *1* *1* *1* *1* *1* vy plavite jak nikdo :D hele to vite ze v americe vubec ICQ nemaaaj ? *5* *5* *14* -
-
Re: degeniii
proc by ho tam nemohli mít *7* *7* *7* -
-
Re: Re: degeniii
icko je jen v evropě v sa mají ruzný chaty ale icko ne!! -
-
Re: Re: Re: degeniii
v Americe mají Icq ale víc tam preferují Meeboo nebo jak se to jmenuje...mám v Americe rodinu a normálně mají všichni ICQ -
Re: Re: Re: degeniii
ty mas ale prehled covece -
-
Re: Re: Re: Re: degeniii
ma pravdu icko nemaj ma ho opravdu minimum lidi -
-
Re: Re: Re: Re: Re: degeniii
jo, mají toho spoustu, hlavně MSN :) -
ale zas maj neco jinyho ne *7* -
Moje sestřenka ho třeba má a to žije v NY, ale to je asi výjimka :) To ti lepší :D
-
-
-
-
-
-
hrozný
to je hrozný že hannah končí a už vím jak skončí *9* -
-
Re: hrozný
jak můžeš vědět tak končí 4. serie když ji ani nezačali točit *13* ale dá se to trochu předvídat po tom posledním díle 3.serie Miley says goodbye? to je krásný (ta ukázka)http://www.youtube.com/watch?v=O7PmMJ2umpc&feature=player_embedded -
Joo mas pravdu je to absolutni hruza :D *14* *14* *14* *14* -
ještě nekončí teď se točí ještě hannah montana 4 -
-
Re: Re: hrozný
mssasinka- nedělej se, odkud bys to asi věděla? :D -
-
Re: Re: Re: hrozný
presne to nevi nikdo jedine ze by byla vedma a to neni tak at se nevytahujeeee -
-
Re: Re: Re: Re: hrozný
možná tak ví jak skončí hannah montana 3 ale neví urtřitě jak skončí hannah montana 4 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hrozný
to ne
-
-
-
Re: Re: Re: hrozný
Ale ano je t pravda Hannah končí lebo sa pohádala zo štábom -
-
Re: Re: Re: Re: hrozný
těším se na poslední díl 3série Miley říká sbohem ale zajima me 4 serie nebude? co sem cetl tak ma byt -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hrozný
Sari, já vím, že končí, ale jak může missasinka vědět, jak to dopadne?
-
-
-
-
-
-
FAKE
Lidi, řeknu vám to narovinu. Jelikož je Miley hvězda, tak ji mají za vzor spousta holek na celém světě, tudíž ty vaše kontakty jako icq, skype, email jsou FAKE. Miley určitě má tohle všechno, ale poznejte ji mezi tolika podvodníkama, co si na ni hrajou... *7* -
-
Re: FAKE
Jasne ze to je FAKE ved kebyze si Miley ma pisat pomaly s milion ludi wuuua pochybujem ze ma na to cas -
-
Re: Re: FAKE
Ano, přesně tak..
-
-