Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veny9

Ahoj,ahoj, máš icq Miley ségra ji řekla Anglicky ať zazpívá nějaký song,a ona zazpívala the climb :)
  • hanicka10

Bohuzel nemuzu:(
    *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • Hm Koncert

Ták jak jste tady psali že tu bude koncert v květnu,v červnu atd.... Tak včera jsem se dívala na óčku na českou hitarádu a měli tam CD Miley The time of our lives teda nestihla jsem to celý co říkali ale něco jako o tom že bue Miley ve Španělsku a že kdyby jsme si my chtěli s Miley zatancovat to asi myslel jít na koncert tak nám bude muset stačit klip Party in the USA kterej hned potom pustily. No nemyslíte že kdyby to s těma koncertama byla pravda jak tady říkáte že už by se to vědělo? Zvlᚍ koncert Miley! Nikde to neví v o2 aréně v Bravu ani na óčku a ví to jen jeden blog který ještě kevšemu není oficilální! Není to trichu divný? Věřila bych tomu ráda ale bhoužel to nejde! A to s tím skypem mě si přidala ale nevím jestli to je Miley
    • Re: Hm Koncert

Je pravda ze Miley vyslo cd :Robot?? *7* *3*
    • Re: Hm Koncert

JJ já si myslim že to na tom blogu neni pravda pochybuju o tom proc by ji to riikala?? jenom ji?? to je trochi divny *7* *7*
  • addlevel

nevim nevim no

ta mcus...něco asi NENÍ miley protože mi napsala [11:27:39] Miley Cyrus: This is an automated administration: you do not believe that I am here to give me or write if you understand it .. For my dear people, so they do a new account and I'll be there, then you write it please those who are having trouble give me a call and I'll say it All of them administration from you, I saved so they will show later. Thank you real Miley Cyrus
    u nich v tu dobu je asi pul 3 ráno
    • sandy.velson

Re: nevim nevim no

To prostě není skype Miley :D Nebuďte naivní :)
    • addlevel

Re: nevim nevim no

jo a je ještě možný že ta mcus.. a ten druhý skype že to je jedna a ta samá osoba protože na otázku how are you? obě odepsaly good,u? a když je online jedna ta druhá není *13*
  • hanicka10

Já si to taky myslim ze to neni Miley Cyrus.Ale mám aspon jeji ICQ.A je to ona.Zazpivala mi Party in the USA:) *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: ICQ

dáš mi pls její icq? spacemountain@seznam.cz

no a co kdyz ti tu pisnicku jenom pustila??

Dáš mi ho prosím?
  • hanicka10

Hele kdo tady z vás umí nejlip anglictinu tak muzete mi rict co mi napsala Miley cyrus?Ale vim ze ona mi rikala ze jsem blba a rikala mi ze ve cechach nechce jit protoze jsou tam blbci!Tak ja rozhodne myslim ze to neni Miley jo a tady je:[25.2.2010 17:09:02] Miley Cyrus: Some people just do not understand my rules, so for very stupid people in a way that I say once again that if you want to call just so we have to arrange a date because it is not ... As fans idiot because I had to call obesity dates just so I'm calling on Friday Sunday Wednesday and thank the people that stuff: THIS IS HER aneta1077 SKYPE So he WRITE THAT IS Stupid! BECAUSE IT'S NOT ALREADY AS OTHERWISE NOW TO SOLVE AND CARRIED OFF OTHER fans STILL SOMETHING I will MMUSET CANCEL SKYPE AND COMES WITH EVERYTHING TO ME
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! THIS distributed to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Skype

To je divný mně napsala to úplně ale úplně stejný já sem jí napsala jako co, co ti myslí protože sem tomu nerozumněla jo a je to asi ČEŠKA protože když jsem jí něco napsala tak jí to asi překladač špatně přeložil a měla tam jedno český slovo takže to Miley není je to holka která si na Miley hraje protože si myslim že by tohle Miley nenapsala
      • sandy.velson

Re: Re: Skype

Sakra lidi, NENÍ to Miley!!!
        • Re: Re: Re: Skype

já si to taky myslím
      • Re: Re: Skype

přesně já si to taky myslim
    • Re: Skype

to poslala asik všem ale já myslím že to na tom skypu není Miley
    • alexej.terez.cerepanov

Re: Skype

OMG!!! *1* *1* Co tu furt melete za kraviny!Už byste toho mohli vážně nechat!
  • hmmmmmmmmmmm

pro terer.alexej....a co si myslíme did ona tady vživotě nebyla takže nedělej vlny moc dk
    • alexej.terez.cerepanov

Re: hmmmmmmmmmmm

Nedělám vůbec žádný vlny,jenom se tu člověk nikdy nenudí,tady vážně ne! *1*
      • Re: Re: hmmmmmmmmmmm

to je dobre ne
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
    • Re: blog

Mas pekny blog len ten design ak chces psravim ti :)
  • hbdelfin

jjjjjj

hele,ona je tedka online,po dlouhe dobe
    • Re: jjjjjj

a na kolik procent ji rozumis (napis cislem)
      • Re: Re: jjjjjj

Já teda asi tak na 99..Jelikož se učim americkou angličtinu takže naše konverzace je o něčem o VŠEM mluvíme i o jejím osbním životě což je hodně zajímavý a jako já jí dávam otázky jako který ví snad jenom miley oc sem našla a jako je to asi ONA!možná na 98 procent?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit