Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skype??

Máte někdo skype na Miley nebo nějaký spojení prostě cokoliv ale skype by byl nejlepší jesli jo prosím napište
    moc díky za odpovědď
  • závist ha!

No hele jako všimla jsem si že tady ty komentáře ttipu Miley nensnáším atd... Píšou většinou Slováci! Za 1 jim vůbec nerozmumím asi jsem .... ale vážně ať si jdou na nějáká stránky SK a né sem. A za 2 že byste nám záviděli že jsme vyhráli fanclub? Co ste chudáci a souhlasím s sandy.velson jenom ZÁVIDÍTE! Tady je jen marný cokoliv psát stejně když napíšu nelezte sem tak sem stejně polezete OMG no vaše chyba tím pomáháte aby Miley byla na 1 místě v Top 10 *15*
    • Re: závist ha!

Já si spíše myslím, že Slováci mají více rozumu než my. Vždyť my někteří Češi jsme závislí na Miley Cyrus. Je to smutné
      • Re: Re: závist ha!

No Á? Ty nemáš žádnou tAKOVOU STar KTEROU BYS MĚL/A STRAšně moc Ráda/rád?? Pochybuju každej jě na něčem závislej. No pořád bejt závislej n a Miley než na drogách a cigaretách! To můj názor. jinak Fans Miley je to super Girl mám jí moc ráda *3* *14* *4*
        • sandy.velson

Re: Re: Re: závist ha!

Je sice skvělá, ale taky nezapomínejte, že je taky jenom člověk a vpodstatě každý je osobnost, stejně jako ona.
          • Re: Re: Re: Re: závist ha!

to mas pravdu ona je jen vic znama nez my jinak nic vic
            • sandy.velson

Re: Re: Re: Re: Re: závist ha!

Ano, spousta lidí má talent a třeba i větší, ale nemají tolik peněz do investice toho filmu, kde by se mohli proslavit
            • Re: Re: Re: Re: Re: závist ha!

Presne nieje o nič viac ako ja alebo vy a iny ludia,len sa mi zda ze ju velmi precenuju. Inac kebyze ja alebo niekto z vas spieva ako ona a nahra film tak takysto by som bola slavna ....
  • miley122

Si supeeer

Jo jo co tu povídáte je pravda. Miley je vážně super holka,moc dobře se sní píse na icq a na emailu je s ní sranda jako s níkým.... *4*
    • Re: Si supeeer

prosím napiš to icq
      • sandy.velson

Re: Re: Si supeeer

Ehm... kdyby každý její fanoušek měl její email, icq nebo cokoliv, asi by se zbláznila. Navíc nestíhá odpovídat všem...
      • Re: Re: Si supeeer

hej ze vas to porad bavi se pred nami machrovat ze mate icq na miley same kecy uz se nad sebou zamyslete *8*
        • Re: Re: Re: Si supeeer

TAK MOMENT JA NA NI ICQ NEMAM JO TAK KLID *5*
      • Re: Re: Si supeeer

ja na ni nemam icq ale nekdo kdo sem pise tak jo *7* *14*
    • Re: Si supeeer

ty na ni mas icq email a rozumis ji
  • sandy.velson

Smilezz

Miley mi příjde příjemná :) Zpívá hezky, má fajn styl a podle mě to není jedna z těch, co jí sláva stoupla na mozek, teada alespoň v rámci možností. No ale přiznejme si, že kdyby jsme se takhle proslavili my, taky bysme se cítili určitě jako něco trochu víc :) jen mě mrzí, že někteří lidi jí takhle nadávají a přitom je to jenom závist, kterou si neumějí přiznat. já ji nijak zvlášť nežeru, ale příjde mi, že má talent a není stejná jako třeba Britney nabo Lindsay(nic proti nim).
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • vzkaz pro wiki

takze jenom sem chtela rict ze se neumi nic jinyho nez se hadat protoze tadyty vzkazy davala i na roberta pattinsona ona se proste jenom musi hadat.raci nebudu rikat co je protoze nechci bejt sprosta...
    • Re: vzkaz pro wiki

takový vzkazy dávám jenom těm co se mi nelíbí. A robertovi jsem psala za A) něco jinýho a za B) svatou pravdu stejně jako tady:-(Bohužel
  • jASNE

svata pravda!!!
  • Miley uz neje aktualna

Miley nieje dokonalá ale nieje ani hviezda.Preto že natočila nejaký blbý film a seriál ju teraz každý má rad je proste otrasná. Vo väčšine článkov na nete som videla napísane aj po anglicky slovensky česky.... že má protezu a že to niesu jej zuby a nenosila strojcek ... ved si vsimnite rozdiel ked hrala v zacinajucej serii hannah montana serial a teraz .Je proste blbá nespieva najlepšie,poznám aj lepšie a je namyslená a to video čo je o nej na youtube a fotky tak ma to uplne presvedčilo lebo ja som bola velky fanusik Miley Cyrus. tak si to pozrite (video) a potom piste . Myslim ze Miley má dve tváre na jednej sa tvári ako anjelik a na druhej je ako ....... !
    • addlevel

Re: Miley uz neje aktualna

jaký video myslíš *7*
      • Re: Re: Miley uz neje aktualna

Na youtube je take video kde ju sleduju asu paparazzi a je to dost nechutne... to musite pohladat na youtube urcite to najete ked date miel cyrus yourself a nekde tam :)
  • jakto

hele ale jak ma miley to nove album robot tak na tom tracklistu ma pisen are you ready ale tu prece nazpivala jako soundtrack k hannah montana 4..jak to?dik predem za odpoved *4* *4*
    • Re: jakto

no asi se spletli........
  • bože

MIley je už absolutně out. Kdo jí poslouhá měl by se vrátit do hrobu. Zpívá strašně a její vzhled? Nesmím tady psát sprostě takže nic. Je úplně hrozná, strašná,ošklivá,prostě hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu us.
    je to ta nejhoší zpěvačka. Je horší než Maxik Turbulenc a to už je co říct!!
    • Re: bože

Presne tak stebou súhlasim Miley je hnusna fuuj nemam ju rada vsade je to proste otras otrasne spieva vyzera a nmw este co ej toho dost!

Hele nás fakt nezajmí tvůj názor nemáš Miley ráda tak si táhni a nepiš sem něco co tady nikoho nezajímá jo a ještě něco nauč se psát než sem něco napíšeš jo a bože to by si mělaa říkat radši na sebe
      • Re: Re: bože

jo?a co tam mám blbě?Jednu mezeru?Fakt se teda omlouvám paní dokonalá
        • Re: Re: Re: bože

Bejt tebou tak se radši neozývam trapkoooooooooooooo chtěla bych vidět koho posloucháš ty abych taky mohla jít na tvojí nej osobnost myslim si že by ti to taky vadilo ale ty my za to fakt nestojíš

a na to jsi přišel/a jak :D kdyby byla out tak by neprodala přes 2 mil.kopii EP kde je hodně málo písni a lidi to většinou nekupujou a nenatáčela by další filmy.Spíš bych řekla že out jsi tady ty!

sorry ale všimla sis kdo si ty CD kupuje? Kdo chodí na ty filmy??Až si toho všimneš...

hele je to hvězdná pubertačka

ale ja proti ni nic nemam co resis

konecne to nekdo priznal!!!!! *4*

No a co jako?! Nás to nezajímá! Out? No to určitě!!!! Máš svůj názor tak v poho když se ti nelíbí ale nemusíš urážet nás!A jestli vám to ještě nedošlo to že sem chodíte a píšete kritiky tak se Miley zvxšuje návštěvnost! Tak jen tak dál apoň bude první
        • lady23gaga

Re: Re: Re: bože

nn je to podle členů fanclubu *5*

to mas pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit