Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • písnička

Už mám tu novou písničku Are You Ready ! *1*
  • vztahy

hele jaký má miley vztah s rodinou *7*
    • Re: vztahy

Říká že by svojí rodinu za nic nikdy nevimněnila.Miley je má moc ráda hlavně tátu.Ale říká se že když měl Billy Ray ještě před mamkou Miley vztah s nějakou ženskou a s tou měl syna Chrise.Chtěl s nim udřovat normálně kontakt ale Chris říká že se to všechno zkazilo když se Miley stala slavnou.Tak newim
      *14*
      • Re: Re: vztahy

vis o tom ze miley už nechce vystupovat že chce být nermální holka(řekla mi to kámoška tak nevim *7* )
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • martinkooooooo

wow

je sexy
  • avril-nely

Všechno nejj Miley k 17ti

:D no fakt..hej dokud sem se sem nekoukla tak sem si myslela že jí je ještě 16 xD *15*
  • Věk Miley

hele lidi kolik je teď Miley roků? :D 17 nebo 18? mě se to nechce počítat podle datumu :D
    Ahojky mám na Miley skutečný skype myslím že je to ona tady je: mcreal92
    • Re: skype

Jak si zjistila že je to opravdu její skype??? *3* *4* *7* *7* *7* *7*
    • alexej.terez.cerepanov

Re: skype

Ježiš běžte stim už do háje!Jste vážně tak pitomý nebo navedený?!Když nechápete že od žádný takovýhle osobnosti jen tak neseženete icq,skype apod.!Začněte používat ty svoje mozečky!Kdyby to měli všude zveřejnit tak by neměli už vůbec žádný soukromý,který taky chtěji mít!Tak už nechte těch keců!!!!!!

jak víš že je ten skype skutečný? ;)
      • Re: Re: skype

Hele jako to nebude ona a ještě když tam je to slovo REAL jako to je trapný aby dokazovala že je to ona mcreal no to těžko

já jsem si ji přidala a vypadá to že by to mohla být fakt Miley
  • Zásnuby

Ahoj,nevíte co je na tom pravdy,žë je Miley s nekym zasnoubená?
    • Re: Zásnuby

Bulvár si myslel že se zasnoubila s Liamem, protože se spolu někde (teď nvm kde) drželi za ruce a Miley měla nový prsten ale ona sama řikala že je to jen bižuterie a že si ho koupila sama. Jinak když chodila s Nickem, taky se o tom mluvilo, ale s ním už dávno nechodí. O ničem jiném nevim *3*
  • Afffs

AHOJ JSI FANOUŠEK MILEY?ASI URČITĚ ŽE?NO JÁ MÁM BOG O MILEY CYRUS KAŽDÝ DEN TAM MÁM NOVINKY!POKUD BY SE VÁM MUJ BLOG LÍBIL TAK BYSME MOHLY SPŘÁTELIT CO ŘÍKÁTE?ZROVNA SHÁNÁM AFFS!!TAK KDO BY CHTEL MUŽETE SE ZAPSAT!NECHCI VÁM DO NIČEHO NUTIT A PROSTĚ KDYŽ SE VÁM LÍBÍT NEBUDE TAK HNED ODEJDETE!
    BYLA BYCH MOC ŠTASTNÁ KDYBY SE VÁS BLOGAŘU A FANS MILEY PŘIHLÁSILO HODNĚ!!!
    MUJ BLOG
    www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz www.best-star-hollywood.blog.cz
  • film

Ahojík holky,newíte kdy pude do kin její novej film The Last sin,moc se na to těším,viděla jsem trailer a je to super,tak jestli to víte tak napište pls *3*
    • Re: film

Pořád mění termín a teď to má bejt dokonce už 31.března jestli to zase nezmění už se těšim
    • hbdelfin

Re: film

26.6.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit