Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley Says Goodbye

Teď jsem se dívala na Miley Says Goodbye Part 2 a nakonec odjede do tennessee.Ale natáčí se 4 Hanny Montany tak nevim jestli budou bydlet v Tennessee nebo v Malibu asi v Tennessee ach jo a ani nevim jestli tam bude Mitchel protože jede s kapelou na 6 měsíců kolem světa tak možná se tam ještě někdy objeví ach jo 4 bude divná
    • Re: Miley Says Goodbye

Ona ale neodjede do Tennesse,ona zustane v Malibu a tam jí táta koupí farmu,protože zjistí že Miley by v tennesse nebyla šťastná,protože by tu nechala přátele.A myslim že Oliver bude ve 4 serii chybět tak 1 díl víc ne :D
    • addlevel

Re: Miley Says Goodbye

tos neměla psát přijdeme o překvapení *9* a mimochodem kde si ten díl našla
      • Re: Re: Miley Says Goodbye

Našla sem to na youtube napíšeš tam miley says goodbye part 2 a pak musíš jet myší až dolů a tam to máš
    • Re: Miley Says Goodbye

Miley má být na myspace on-line u nich ve 2pm a v našem čase někdy kolem 23:00 ale nevím kam jí napsat dotaz nevíte to někdo?
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • halooooo

nevíte nekdo jak se menuje terez.alexej *7*
    • alexej.terez.cerepanov

Re: halooooo

Co tu jako o mě drbete? *15* *15* *15*
    • sweet.anne

Re: halooooo

Tak když má v přezdívce Terez, tak jak se asi jmenuje? *1* *1* *15*
      • Re: Re: halooooo

tereza nejspíž
  • The Last Song

Teď jsem četla na oceanup.com že The Last Song má nový datum místo 31.3. to bude 25.3. pořád to mění už se moc těšim
    • jessw

Re: The Last Song

A proč na moviezone.cz a na československy filmový databazy to ma napsanou premieru 24.6. u nas???..a v americe tam je že to maj 31.3.??...divny... *7* *7* *7*
      • Re: Re: The Last Song

Já nevim ale tam to je napsaný jsou tam teda aztim byli pravdivý informace nevim kdy to bude u nás ale v Americe 25.3. nebo 31.3. to už je jedno
        • Re: Re: Re: The Last Song

Dnes jsem poprví viděla na óčku že tam krála písnička When i look at you no nwm jestli jste jí tam viděli už někdy dřív ale já jsem jí tam viděa poprvé. A ten klip k ní je božííí na The Last song se moooooc těším. Kdo si myslíte že bude Miley dabovat? Ta samá jako v seriálu a a nebo to bude s titulkama? Ještě ani není trailer je jen německy,myslím italsky a samozdřejmě anglicky
          • Re: Re: Re: Re: The Last Song

mNo kdyby to nenadabovala ta dabérka kterpu Miley dabuje,a nadaboval by to někdo jinej tak by to bylo asi děsný,ale ani by mi nevadilo kdyby to bylo s titulkama
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: The Last Song

Doufám, že to bude s titulkama, jinak na to asi nejdu.. Nesnáším dabing.
            • Re: Re: Re: Re: Re: The Last Song

Já mam jenom hannu Montanu the movie s titulkama protože je to lepší když tam jsou ty jejich hlasy a vždycky než dává nová Hannah Montana tak se na ní kouknu na internetu v angličtině je to fakt lepší ale The Last Song bych asi chtěla s dabingem
          • Re: Re: Re: Re: The Last Song

J8 si myslim že Miley bude dabovat někdo jinej když to bude něco jinýho než Hannah montana ale nevim třeba jo.A ješte sem v televizi neviděla When i lokk at you tak nevim
  • mileycyrus122

hello

Hello my fans
    • gdenisek

Re: hello

nevydávej se za miley
  • koncert

ten koncert by mel byt nekdy v 6. mesici
  • jméno

dobře tak jak se menuješ terez.alexej *7*
  • mileyada

koncert

miley by měla mít prej koncert v Praze 6.3.2010
    ale nevím to jistě *15*
  • co teda ten koncert?

Co teda s tím koncertem že bude v praze na tom blogu jsem našla že se dají objednat e-mail a kámoša mi říkala že tam psala jestli je to pravda oni jí z toho e-mailu který tam je napsali že jo ale mezi námi proč by to nebylo napsaný na stránkách Miley? a navíc proč by byla v nějákým klubu co by z toho měla? Kdotomu věří?
    • Re: co teda ten koncert?

Podle mě je to blbost
  • co teda ten koncert?

Co teda s tím koncertem že bude v praze na tom blogu jsem našla že se dají objednat e-mail a kámoša mi říkala že tam psala jestli je to pravda oni jí z toho e-mailu který tam je napsali že jo ale mezi námi proč by to nebylo napsaný na stránkách Miley? a navíc proč by byla v nějákým klubu co by z toho měla? Kdotomu věří?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit