-
Miley Says Goodbye
Teď jsem se dívala na Miley Says Goodbye Part 2 a nakonec odjede do tennessee.Ale natáčí se 4 Hanny Montany tak nevim jestli budou bydlet v Tennessee nebo v Malibu asi v Tennessee ach jo a ani nevim jestli tam bude Mitchel protože jede s kapelou na 6 měsíců kolem světa tak možná se tam ještě někdy objeví ach jo 4 bude divná -
-
Re: Miley Says Goodbye
Ona ale neodjede do Tennesse,ona zustane v Malibu a tam jí táta koupí farmu,protože zjistí že Miley by v tennesse nebyla šťastná,protože by tu nechala přátele.A myslim že Oliver bude ve 4 serii chybět tak 1 díl víc ne :D -
tos neměla psát přijdeme o překvapení *9* a mimochodem kde si ten díl našla -
-
Re: Re: Miley Says Goodbye
Našla sem to na youtube napíšeš tam miley says goodbye part 2 a pak musíš jet myší až dolů a tam to máš
-
-
Miley má být na myspace on-line u nich ve 2pm a v našem čase někdy kolem 23:00 ale nevím kam jí napsat dotaz nevíte to někdo?
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
halooooo
nevíte nekdo jak se menuje terez.alexej *7* -
-
Re: halooooo
Co tu jako o mě drbete? *15* *15* *15* -
Re: halooooo
Tak když má v přezdívce Terez, tak jak se asi jmenuje? *1* *1* *15* -
-
Re: Re: halooooo
tereza nejspíž
-
-
-
The Last Song
Teď jsem četla na oceanup.com že The Last Song má nový datum místo 31.3. to bude 25.3. pořád to mění už se moc těšim -
-
Re: The Last Song
A proč na moviezone.cz a na československy filmový databazy to ma napsanou premieru 24.6. u nas???..a v americe tam je že to maj 31.3.??...divny... *7* *7* *7* -
-
Re: Re: The Last Song
Já nevim ale tam to je napsaný jsou tam teda aztim byli pravdivý informace nevim kdy to bude u nás ale v Americe 25.3. nebo 31.3. to už je jedno -
-
Re: Re: Re: The Last Song
Dnes jsem poprví viděla na óčku že tam krála písnička When i look at you no nwm jestli jste jí tam viděli už někdy dřív ale já jsem jí tam viděa poprvé. A ten klip k ní je božííí na The Last song se moooooc těším. Kdo si myslíte že bude Miley dabovat? Ta samá jako v seriálu a a nebo to bude s titulkama? Ještě ani není trailer je jen německy,myslím italsky a samozdřejmě anglicky -
-
Re: Re: Re: Re: The Last Song
mNo kdyby to nenadabovala ta dabérka kterpu Miley dabuje,a nadaboval by to někdo jinej tak by to bylo asi děsný,ale ani by mi nevadilo kdyby to bylo s titulkama -
Doufám, že to bude s titulkama, jinak na to asi nejdu.. Nesnáším dabing. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: The Last Song
Já mam jenom hannu Montanu the movie s titulkama protože je to lepší když tam jsou ty jejich hlasy a vždycky než dává nová Hannah Montana tak se na ní kouknu na internetu v angličtině je to fakt lepší ale The Last Song bych asi chtěla s dabingem
-
-
J8 si myslim že Miley bude dabovat někdo jinej když to bude něco jinýho než Hannah montana ale nevim třeba jo.A ješte sem v televizi neviděla When i lokk at you tak nevim
-
-
-
-
-
hello
Hello my fans -
-
Re: hello
nevydávej se za miley
-
-
koncert
ten koncert by mel byt nekdy v 6. mesici -
jméno
dobře tak jak se menuješ terez.alexej *7* -
koncert
miley by měla mít prej koncert v Praze 6.3.2010
ale nevím to jistě *15* -
co teda ten koncert?
Co teda s tím koncertem že bude v praze na tom blogu jsem našla že se dají objednat e-mail a kámoša mi říkala že tam psala jestli je to pravda oni jí z toho e-mailu který tam je napsali že jo ale mezi námi proč by to nebylo napsaný na stránkách Miley? a navíc proč by byla v nějákým klubu co by z toho měla? Kdotomu věří? -
-
Re: co teda ten koncert?
Podle mě je to blbost
-
-
co teda ten koncert?
Co teda s tím koncertem že bude v praze na tom blogu jsem našla že se dají objednat e-mail a kámoša mi říkala že tam psala jestli je to pravda oni jí z toho e-mailu který tam je napsali že jo ale mezi námi proč by to nebylo napsaný na stránkách Miley? a navíc proč by byla v nějákým klubu co by z toho měla? Kdotomu věří?