-
Miley vs. Selena
Ne mém blogu je právě soutěž Miley vs. Selena. *14* Pojďte se na můj blog podívat a samy mi napiště svůj názor ohledně toho kdo by měl vyhrát.Možná váš názor zvítězí.Soutěž najdete v rublice ZÁBAVA.Adresa:www.miley-montana16. blog.cz *3* -
co
pro veverkasimka......my nejsme vymatlanci ona se jen ptala tak nwm co resis. *16* -
-
Re: co
prosimtě ty na mě radši nemluv píšeš tady věci co tady nikoho nezajímají třeba něco jako promintě že jsem tady nebyla opravovali nám počítač myslíš si že se tady s někym zkamarádíš s takovejma kecama který nikoho tady fakt nezajmaj -
-
Re: Re: co
tak za prvý řekla sem to a všichni mi napsali jj´v poho tak nwm co to řikáš já sem myslela že na týhle diskuzi už se hádalo dost *16*
-
-
-
hannah montana
ahoj chtěla jsem se zeptata nevite proc se vsude foti s tou rukavickou na ruce *3* -
my
jestli chcete videt díly hannah montana tak bezte na tyto stranky a nekdy vam naskoci ze musite pockat 54 minut to je kvuli tomu aby se nemohly stahovat dily adresa: http://www.epizoda.cz/serial-online /hannah-montana/ -
-
Re: my
tady je 17 díl ale na iserialy.sk už je 23 *3*
-
-
news
sezente si o ni nejaky novinky... zijete v prapodivnejch prestavah o tom buhvijaka je to princeznicka.... zbonovala sem ji... a pak se zmenila... duvod proc uz sou jeji fanousci jnm 15-... svetu nevladnou deti a v 15 neste dospeli, jnm abyste si nemysleli, ze snad znamena pro celej svet neco neposrtradatelnyho:) ale preju vam to:)..je tto roztomily:D jeste odrisahnete, ze ji budete mit dokonce ivota radi:)traddicni bestovka:):D -
-
Re: news
no jasne ze neni nepostradatelna!ale je pravda ze kdyz se zeptate dospeliho kdo to je tak absolutne nevi!
-
-
Hej!
Hele CHoďte sem Miley je druhá předehnal jí Pattinson to tak necháte já teda ne!!!!!!!!!!!!!!!!! A někdo z toho má ohromnou srandu!!!!!!!!!!!!!!!! Miley je víc jak 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 %...............lepší než Robert! -
-
Re: Hej!
jj to jo musime predehnat petisona do toho -
Re: Hej!
No jasný,každej má něco do sebe,tak nech těch řečiček:)Až se vypracuješ tam kde jsou oni a zkusíš to samý,tak posuzuj ju:) -
-
Re: Re: Hej!
Cožé??? Piš srozumitelně Tereza ! A spíš ty sem nelez když chceš aby vyhrál Pattinson tak sem nelez jenom zvyšuješ návštěvnost!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Hej!
Já to srozumitelně napsala a že to tvůj mozeček nepobral,už neni problém můj:)..mě je v celku jedno kdo je a neni první,je to jen návštěvnost:)ale dlouho jste si mysleli že nikdo jinej než Miley mít návštěvnost větší nemůže,ále omyl:)Tak si na mě neotvírej pusu ju:)
-
-
-
-
................
Je to ale pašák ten Robíík *YAHOO* *1* *1* *15* -
mam nebo ne
hele ja sem miley psala a dozvedela sem se o ni hodne veci myslite ze bych mela zalozit blog nebo neco? a sepsat to? ona mi odpovedela na vsechny me otazky:) *4* -
-
Re: mam nebo ne
jak si jí napsala,????? *16* -
-
Re: Re: mam nebo ne
asi pres twitter neeeeeeeeee! -
-
Re: Re: Re: mam nebo ne
ale ona twitter už nemáááá -
-
Re: Re: Re: Re: mam nebo ne
tak to teda maaaaaaaa!! ale ne oficilalne potvrzenyyy!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mam nebo ne
a jakej ma twitter?
-
-
-
-
-
-
prozba
lidičky na jakou stránku můžu psát miley(tam kde se to dá přeložit do angličtiny) ráda bych si s ní popovídála.odpovězte kdokoli pls.papa *5* *14* -
-
Re: prozba
a ještě jak na to abych ji to napsala prosím napište mi někdo uplně celý postup.sem totiž magor.pls *1* *1*
-
-
joo
normááálně Miley mi na tý stránce kam jí posíláte otázky napsalááááááááá wooooooow to je supéééééééér